yasemin sen ayrılmadın mı bu kişiden
neden hala görümce diyorsun anlamadım
demekki görüşüyorsun hala bu insanlarla
yanlışsam düzelt lütfen kaçırdığım bişeyler mi var yoksa burada
Görümce mi?
Şimdi bu da neyin nesi?
Ayol nişanlıyken bilem resmiyet ya da bağlayıcılık olmadığından görümcem,kayınvalidem demedim...
Ama söz ayrılığından sonra bile kavga devam ediyorsa söz birleşmesi,nişan,düğün dönemlerini düşünemicem?
Söz ayrılığı,söz birleşmesi ne demekse?
İyice Türkçe'yi katlettim he!
Yahu ayrılma olayı değil; sözlüydü güya...
Dün mü evelsi gün mü sözlüm aramadı diye bir konu açmıştı galiba...(!) Halbuki ayrılmışlardı.
Bugünde görümcesiyle birbirine girmişler(!)...
Be nu perhiz ne lahana şeysi...
tekrar konuşuyorlarmış galiba ablacım
ama oğlanın ailesi hala memur olmazsa açlıktan ölürsünüz diyomuş sempatiksalakcinni polis eşleri topiğine sormuşda geçiminiz nasıl diye ordan biliyorum :bbo:
iyice arapsaçına dönderdi işi
bu kadar şeyin üstüne nasıl bir evlilik hayatı kurmayı düşünebiliyo insan hayret doğrusu
yasemin sen ayrılmadın mı bu kişiden
neden hala görümce diyorsun anlamadım
demekki görüşüyorsun hala bu insanlarla
yanlışsam düzelt lütfen kaçırdığım bişeyler mi var yoksa burada
Tamam bekaret derdine evlenmek istiyor da..
Benim asıl anlamadığım bu adamla evlense de mutlu olamayacağı belli di mi?
Aman ne olacak boşanırım diye mi düşünüyor acaba?
Ne de olsa istediği bir nikah!
ewet bekaret derdıne ewlenmek ıstıyorum yoksa bu kadar lafı yıyıp yüz göz olduktan sonra bende heveslılerı deyılım ama olmuyor anlamıyosun sen benı bu yaptıgımın hatanın bedelı çok büyükmüş kaldıramıyorum bıttım artık anlıyo musun bıttım
Anlıyorum da..
Evlenince mutsuz olunca ne olacak?
Boşanmak öyle kolay mı?
Ya da boşanma travmasını atlatmak kolay mı?
bilmiyorum ama kaldıramıyorum yemın ederım olmuyor hanı dıktırcem falan filan hıkaye onlar ben kımseyı kandıramam vıcdanım izin vermez yapamam yanı kımseyle ewlenmıycegımı bılsem ömrümün sonuna kadar yıne yapamam
Eeee iyi tamam..
Zaten şu anda evlenmeyi düşünmen de garip olurdu zaten..
Birilerini kandırmak zorunda değilsin..
Seni olduğun gibi kabullenen birini bulamazsan evlenmeyiver..
Çok mu şart canım evlenmek?
şart mı degıl mı bılmıyorum ama bu kadar yüz göz olunduktan sonra bu işten hayır beklemıyorum artık görümce aradı dedım kı ewet yaptık dedım yeter benı bır kendı halıme bırakın ben düşünmuyorum ewlılık falan sinirlerim bozuldu agladım o sandıkı o na yalvardım gıbı salak bunlar ya en bastan soyleseydın keske ben oguza soylıycem falan arasın senı allahım dedım ne zamana kadar senın soylemelerınle hareket edıcek he bıde dıyokı annene soyle bıdaha söz yapalım bende gelıcem öyle cok bilezik falan istemesın ana çıldırdı bu ya
Nasıl yani?
Görümceniz sizi arayıp sözlünüzle neler yaptığınızı mı sordu? akannehir
Peki sizde oturup anlattınız mı? Ne münasebet canım,o na neymiş ikinizin arasındaki geçen şeylerden?
Ne cürretle sorabiliyorlar böyle şeyleri; ayrıca nereden haberi var? benneyaptımki
Yasemin mrb
Empati yapıp kendimi senin yerine koymak istiyorum ama biraz zor bi durum
Ama şu saatten sonra eğer ben olsaydım bana ulaşabilecekleri bütün yolları bi müddetliğine kapatırdım emin ol ki senin 1 ay boyunca sesin soluğun çıkmasın o adam peşinde koşar ama sen buna fırsat vermiyorsun ki
Lütfen Çen Çen birbirinize laf söylemeyin durum iyice çirkinleşti
ewet kesınlıkle durum şu saatten sonra o olucak tüm yollar kapalı artık onlara
Bu lafta kalmasın arkadaşım
Kapat telefonunu kır at hatlarını kapat msn face her ne varsa ulaşamasınlar sana da gör nasıl yanıp tutuşacak ama 1-2 gün değil bunu en az 15 gün yapman lazım
Senin için anca bu kadar destek olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?