Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

yasemin sen ayrılmadın mı bu kişiden
neden hala görümce diyorsun anlamadım
demekki görüşüyorsun hala bu insanlarla
yanlışsam düzelt lütfen kaçırdığım bişeyler mi var yoksa burada

tekrar konuşuyorlarmış galiba ablacım
ama oğlanın ailesi hala memur olmazsa açlıktan ölürsünüz diyomuş sempatiksalakcinni polis eşleri topiğine sormuşda geçiminiz nasıl diye ordan biliyorum :bbo:

iyice arapsaçına dönderdi işi
bu kadar şeyin üstüne nasıl bir evlilik hayatı kurmayı düşünebiliyo insan hayret doğrusu

Son düzenleme:

Harfiyen katılıyorum dediklerinize... vereliniortak

Anlayan beri gelsin...

Bende ayrıldılar diye biliyorum konuyu ben çok geride kaldım herhalde konunun :uhm:

Bunu bilmiyodum ya canım tekrar barıştılar ozaman o kadar laftan sonra yani CADIARZU

Tamam bekaret derdine evlenmek istiyor da..
Benim asıl anlamadığım bu adamla evlense de mutlu olamayacağı belli di mi?
Aman ne olacak boşanırım diye mi düşünüyor acaba?
Ne de olsa istediği bir nikah!

ayrıydık dun zamana bırakıp ailelere söylemeden devam edelim bakalım ne olcak dedık sonra sözlümün annesı yememıs içmemiş yetiştrmiş görümceme tabı eskı görümceme
dedıkı ben sana sordugumda aramızda bır sey olmamıstı dedın ben de en ınce ayrıntısına kadar anlatsamıydım dedım her sseyı soyledım ama bu kez once nıye barıstınız der gıbısıne aradı ben soylıyınce karısmıyorum artık ne yapıyosanız yapın dedı bende daha karıscak bır seymı kaldı her seyın içine ettın kımsenın kımsenın yuzune bakmaya gücü kalmadı daha da karış ıstersen dedım bıraz ıste ewlenınce o annesıne kardeslerıne bakmak zorunda falan dıyınce ben senı cok sevcekmısımde anlascakmısımda ıste yanlıs seyler oldumlara döndü dedımkı benım cok güzel bır hayatım vardı el bebek gül bebektım aılemde sevgılımde oyle yasıyodum bir gün bir görümce tatıle geldı her seyı mahvettı adıda gönül dedım Allaha havale edıyorum bana yaptıklarını kendınden degıl Allah cocuklarından cıkarsın dedım (kı inş öyle bır sey olmaz sırf rahatsız olmasını ıstedım ) buda benım ona son sözüm anladıysa düşer yakamdan dedım karsımdakı kendısı ama hıc onu sallamıyomus gıbı ses falan kalmadı karısmıyorum ben nasıl istiyosanız öyle yapın dıyebıldı kapattım

Tamam bekaret derdine evlenmek istiyor da..
Benim asıl anlamadığım bu adamla evlense de mutlu olamayacağı belli di mi?
Aman ne olacak boşanırım diye mi düşünüyor acaba?
Ne de olsa istediği bir nikah!

ewet bekaret derdıne ewlenmek ıstıyorum yoksa bu kadar lafı yıyıp yüz göz olduktan sonra bende heveslılerı deyılım ama olmuyor anlamıyosun sen benı bu yaptıgımın hatanın bedelı çok büyükmüş kaldıramıyorum bıttım artık anlıyo musun bıttım

Anlıyorum da..
Evlenince mutsuz olunca ne olacak?
Boşanmak öyle kolay mı?
Ya da boşanma travmasını atlatmak kolay mı?

Anlıyorum da..
Evlenince mutsuz olunca ne olacak?
Boşanmak öyle kolay mı?
Ya da boşanma travmasını atlatmak kolay mı?

bilmiyorum ama kaldıramıyorum yemın ederım olmuyor hanı dıktırcem falan filan hıkaye onlar ben kımseyı kandıramam vıcdanım izin vermez yapamam yanı kımseyle ewlenmıycegımı bılsem ömrümün sonuna kadar yıne yapamam

Eeee iyi tamam..
Zaten şu anda evlenmeyi düşünmen de garip olurdu zaten..
Birilerini kandırmak zorunda değilsin..
Seni olduğun gibi kabullenen birini bulamazsan evlenmeyiver..
Çok mu şart canım evlenmek?

Eeee iyi tamam..
Zaten şu anda evlenmeyi düşünmen de garip olurdu zaten..
Birilerini kandırmak zorunda değilsin..
Seni olduğun gibi kabullenen birini bulamazsan evlenmeyiver..
Çok mu şart canım evlenmek?

şart mı degıl mı bılmıyorum ama bu kadar yüz göz olunduktan sonra bu işten hayır beklemıyorum artık görümce aradı dedım kı ewet yaptık dedım yeter benı bır kendı halıme bırakın ben düşünmuyorum ewlılık falan sinirlerim bozuldu agladım o sandıkı o na yalvardım gıbı salak bunlar ya en bastan soyleseydın keske ben oguza soylıycem falan arasın senı allahım dedım ne zamana kadar senın soylemelerınle hareket edıcek he bıde dıyokı annene soyle bıdaha söz yapalım bende gelıcem öyle cok bilezik falan istemesın ana çıldırdı bu ya

Nasıl yani?

Görümceniz sizi arayıp sözlünüzle neler yaptığınızı mı sordu? akannehir

Peki sizde oturup anlattınız mı? Ne münasebet canım,o na neymiş ikinizin arasındaki geçen şeylerden?

Ne cürretle sorabiliyorlar böyle şeyleri; ayrıca nereden haberi var? benneyaptımki

eger böyle bir şey yaptıysam ortada kalırmısım neden bunu bastan soylememısım anlatmadım dedım kı ewet oldu sözlüme ne dedıyse ıyıce kudurmuş yüzümü bile gormek ıstemıyomus telefonda öyle dedı

ah canim ah..bu konu yuzunden hata uzerine hata yapiyorsun..onlarin eline iyi bi koz vermissin.insallah gunun birinde evlendigin icin daha da buyuk pismanlik yasamaazsin..

canım yorum yapmadan edemiycem

bu insanla evlenirsen hayatının en büyük hatasını yapmış olursun
gorumcende biliyormus onun bilmesi demek tüm ailesinin bilmesi demek gerisini sen düşün....
evlense bile inan mutlu olamıyacak daha cok hasta olcaksın psikolojik olarak
evet bir hata yapmışsın ama bu hata hayatını karartacak şekilde fikirler içine girmene yol acmasın... Allah yar ve yardımcın olsun.

Neden bu tür mantaliteye sahip bir aileden uzak durmuyorsun ve halen aileye girmeye çalışıyorsun?

Nedir bu ya, bu konuda sorgulamaları gereken biri varsa o kendi oğullarıdır. Bu kişi siz değilsiniz...

Herkes kendi hayatından, kendi tercihlerinden sorumludur. Kimsenin kalkıpta "ortada kalırsın" gibilerinden ithamlarda ve gereksiz eleştirilerde bulunmaya hakkı yoktur.

"Ya evde kalırsam..." diye kendinizi böyle bir ailenin içine,sizi istemeyenlere zorla gelin mi edeceksiniz kendinizi?

Kusura bakmayın ama; bunun adı namus temizleme falan değildir... Bu konuda kısır düşünüyorsunuz.

Gerçekten kendi geleceğinizi düşünüyorsanız; yapmanız gereken tek şey o aileden uzak durmanız.

Ayrıca bu konuyu bu kadar kafaya takıp hayati mesele yapma takıntınızıda anlamış değilim...

Ne var yani böyle birşeyi yaşamışsanız? Bunu yapan ne ilk ne tek ne de son kişi siz değilsiniz ki...

Benim çevremde neredeyse herkes bu şekilde evlendi. Önemli olan "namus" anlayışının beyinlerde olması...

Ben sizin sağlıklı düşünemediğinizin kanaatindeyim; bence bir uzmandan veya güvendiğiniz birinden yardım alın.

Yasemin mrb

Empati yapıp kendimi senin yerine koymak istiyorum ama biraz zor bi durum

Ama şu saatten sonra eğer ben olsaydım bana ulaşabilecekleri bütün yolları bi müddetliğine kapatırdım emin ol ki senin 1 ay boyunca sesin soluğun çıkmasın o adam peşinde koşar ama sen buna fırsat vermiyorsun ki

Lütfen Çen Çen birbirinize laf söylemeyin durum iyice çirkinleşti

ben şu dakkadan sonra aıle gırmeye calısmıyorum emın olabılırsınız aha sımdı aradı eskı sözlüm dıyorkı senın nasıl bır zekan var ablamı bıle ıkna etmıssın onlar yanlış kayaya çarptılar amacım burda bırazcık ders vermektı oyunculugumla kendımı kutluyorum valla ama sonunu bılıyorum bu iş benım nazarımda gercekten bıtmıstır çünkü artık ewlensem bıle yok şöyle yok böyle hıc bır sey istesemde olmaz her seyde onlara mecburmuşum gıbı olur ben nasıl bu yükü tasıdıysam bırazda onlar tasısın kızlar hepınız dua edın hayırlısı olsun ben olmaması taraftarıyım özellıkle şu saatten sonra

ewet kesınlıkle durum şu saatten sonra o olucak tüm yollar kapalı artık onlara

ewet kesınlıkle durum şu saatten sonra o olucak tüm yollar kapalı artık onlara

Bu lafta kalmasın arkadaşım

Kapat telefonunu kır at hatlarını kapat msn face her ne varsa ulaşamasınlar sana da gör nasıl yanıp tutuşacak ama 1-2 gün değil bunu en az 15 gün yapman lazım

Senin için anca bu kadar destek olabilirim

:enbuyukkk:
bencede ama şunu ınkar etmek ıstemıyorum her ne kadar görümceye koz vermiş olsamda sözlümün zekan karşısında kelımeler kifayetsiz kaldı lafı kavgada bıle çok hoşuma gıttı tüm güvenım dakıkalık olabılır bılmıyorum ama yerıne geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…