Kızlar, ben neyi bekliyorum söyler misiniz bana????

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....

psikolojin bozulmuş ondan karar veremiyorsun, yani düzelmez gibi bir durum varsa ayrıl, hem aldatmış seni,ekonomik özgürlüğün var ve en önemlisi ailen arkanda. yinede çok iyi düşün karar ver

Şoktasın ondandır zamanla karar vermen kolay olacaktır ,ne yapacağın

Allah'ın hakkı 3'tür derler bir kez daha aldatılmayı mı bekliyorsun acaba

hani bir nokta olur patlaman için onu mu bekliyorsun yoksa affedilir şey değil...

birlerinin yüzüne vura vura gerçeklerle yüzleştirmesini bekliyosun bence.oturup kendi başına yüzleşmek bütün gercekleri oldugu gibi kabullenmek en zorudur.gerçeklerle yüzleş ve herşeyi olduğu gibi kabullen olmasını istedigin gibi deil.

Bazı insanlar için alışkanlıklardan vazgeçmek zordur.
Yemek yediğin lokanta gibi, giydiğin kıyafet tarzını değiştirmek gibi..
Bu örnek saçma gelebilir size ama
Bu evlilik daha beter birşey tamamen yerin yurdun konumunuz değişecek..
O yüzden size hak veriyor ve cesaretinizi toplamaktan başka çarenizin olmadığını düşünüyorum.

Cevap basit, alışkanlık.... Düzenini bozmak istemiyorsun.
Ama bu hayata katlanmak çok saçma senin durumundaki biri için.

Alışılan düzeni bozmak herkesi korkutur. Bir süre hiçbirşey yapmamak en kolay olanı.
Nasıl bir aldatma?

boşanma kararı elbette ki bir anda verilecek bir karar değil.
ancak sizin durumunuzda 2 kez aldatma olmuş.
hadi olmaz ama, diyelim ki birinci de şeytana uydu, pişman oldu , tövbe etti..
2. kez olmuş.. yani hata değil, alışkanlık haline gelmiş.

eğer cesaret edemez ve devam ederseniz bu şekilde yaşamaya alışmak zorunda kalacaksınız.

bunu bile bile eşinizle oturmaya devam ettiğinizde de git gide eşinizin gözünde daha da değersiz hale geleceksiniz.
sindirilmiş, sesini çıkarmayan bir kadın.

adamın yaptıkları artacak, bu sefer göze soka soka yapmaya başlayacak. belki hakaretler. belki adam kendisi boşanmaya kalkacak.

tüm bunlar olduğunda ise siz bin beter pişman olmuş halde "neden bu kararı zamanında veremediğinizi" sorgulayacaksınız.

kusuruma bakmayın biraz ağır yazdım belki ama.
bazen hiç tanımadığın birinin gerçekleri anlatması/yazması insanı sorgulamaya iter.

Arkadaşlar, gerçekten ne yazarsanız yazın, yazdıklarınız çok önemli, gerçekleri, her şeyi yazın. Artık bıktım bu ikilemden, bunaldım. Yazdıklarınız ve yazacaklarınız benim için çok önemli. İyiki varsınız

bosanma sonrasi hayatinin cok zor olacagina inaniyorsun, bu yuzden korkuyorsun, dolayisiyla durumu surukleyerek idare etmeye calisiyorsun.. ha bir de, pismanliktan korkuyorsun ve icinde 'acaba?' seklinde, duzelecegine dair umut da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…