- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Ne guzel yazmissinonun sizi terketmesini bekliyorsunuzdur, biz bayanlar kolay kolay vazgeçemiyoruz çünkü.İlla ilk onlar bizden vazgeçicek canımızı en derinine kadar acıtıcak psikolojimizi bozacak ancak öyle..
Cevap basit, alışkanlık.... Düzenini bozmak istemiyorsun.Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Alışılan düzeni bozmak herkesi korkutur. Bir süre hiçbirşey yapmamak en kolay olanı.Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Sanal aldatma, birisi boşanmış bir kadınla mesajlaşma, diğeri de bizim iş yerinde bir kız ile mesajlaşma?Alışılan düzeni bozmak herkesi korkutur. Bir süre hiçbirşey yapmamak en kolay olanı.
Nasıl bir aldatma?
Sanal aldatma, birisi boşanmış bir kadınla mesajlaşma, diğeri de bizim iş yerinde bir kız ile mesajlaşma?
bosanma sonrasi hayatinin cok zor olacagina inaniyorsun, bu yuzden korkuyorsun, dolayisiyla durumu surukleyerek idare etmeye calisiyorsun.. ha bir de, pismanliktan korkuyorsun ve icinde 'acaba?' seklinde, duzelecegine dair umut da var..Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?