Kızlar, ben neyi bekliyorum söyler misiniz bana????

Konduramıyorsunuz.
Olmamış olmasını istiyorsunuz olayların.
Gerçek olmamasını diliyorsunuz.

Psikolojik olarak hazırlıyorsunuz kendinizi.

Tıpkı ameliyat olmuş birinin hemen ayağa kalkamaması gibi, tam iyileşmesi için zaman geçmesi gerektiği gibi.

Sizin de zamana ihtiyacınız var.

Sanal aldatma, birisi boşanmış bir kadınla mesajlaşma, diğeri de bizim iş yerinde bir kız ile mesajlaşma?
Tekrar konunuza göz attım da mesajlarda canım cicim, buluşmak veya herhangi bir cinsel gönderme asla yok, yanlış mı anladım?
Sen 20 o 21 imiş evlendiğiniz de, şimdi yaşlarınız kaç?

hangi konunuzda yazıyor mesajlaşmanın detayları?

ya da kopyalayabilseniz aslında, herkes okuyabilir burdan da.

bence sizin sorununuz tam olarak bu değil. yani bu bi ayrıntı sadece.
genel olarak bakılırsa eşiniz özgürlüğüne düşkün, kötü arkadaş çevresi olan ve içki içen birisi.
asıl sorun bunlar ve bunları aşabilecek misiniz bence onu düşünün.
ayrıca bu yaptığı tam olarak bir aldatma sayılmaz. evet eşinizin gözü dışarda ama sizz fazla sıktığınızı yazmışsınız bence genel olarak tüm evliliğiniz üzarine bi çalışma yapmanız lazım.

"kötü arkadaş çevresi olan ve içki içen birisi." bunlardan dolayı zaten onun geç gelmemesini, istiyordum. Benim karışmam her bayanın yaptığı bir karışma idi, nişan ve çıkma döneminde aynısının bin beterini o bana yapıyordu. Benim arkadaş çevremi bitirip, kendine arkadaş çevresi yapıp dışarı çıktığı için takışıyorduk.

Ya adama diyemiyorum ki bitsin, boşanalım? çok istiyorum ama neden konuşamıyorum ki?

Tekrar konunuza göz attım da mesajlarda canım cicim, buluşmak veya herhangi bir cinsel gönderme asla yok, yanlış mı anladım?
Sen 20 o 21 imiş evlendiğiniz de, şimdi yaşlarınız kaç?
Bizim kurumlar arası haberleşmemiz var, MSN gibi düşünün ordan"Canım, günaydın prenses, şeker şey, sana araba kullanmayı öğretirim, bana pasta yap, sana bir sürprizim var diyip bıyıklarını kesti, artı akşamları cep telefonu ile mesajlaştı." yaşım 26 eşimin yaşı 25

çok mu seviyorsun?
vazgeçemeyeceğini düşünüp gururunu hiçe mi sayıyorsun acaba
bide aldatma derken sadece msj internet falan mı
yoksa temas olarak da oldu mu?

daha ne olsun ki aslında.

aldatma sadece cinsellikle mi olur, yoksa bunlar da aldatma sayılır mı sizce?

bunun kararını tam verememiş gibisiniz. hafifletici unsur olarak görüyorsunuz belki de.

çok mu seviyorsun?
vazgeçemeyeceğini düşünüp gururunu hiçe mi sayıyorsun acaba
bide aldatma derken sadece msj internet falan mı
yoksa temas olarak da oldu mu?
Temas var mı bilmiyorum? Yani şöyle adamla 3 aydır soğuğuz temasa geçecek birini buldumu bilmem, ama bu dediğim sanal mesajlaştığı kişilerle cinsel olarak bir şey olmadı.

Acı çekmeyi seviyorsun sanırım çünkü önceki konularına bir sürü yorum yapıldı değişen bir şey yok yine olmayacak biz ne desek boş sen kendine değer vermiyorsun.

Canim artik kendine aci cektrmeyi bırak eve gttiginde topla esinin eşyaların bavula koy kapinin onune yeter artik ! Cok mücadele ettin psikolojin bozuldu artik utkuyada yazikk !!!

Canim artik kendine aci cektrmeyi bırak eve gttiginde topla esinin eşyaların bavula koy kapinin onune yeter artik ! Cok mücadele ettin psikolojin bozuldu artik utkuyada yazikk !!!
Evet cimcimem, psikolojim bozuldu gerçekten. Yapmadığım şeyleri yapar oldum, ben böyle değildim, ne yapıyorum bilmiyorum ya. Sırf o konuştuğu kız tayt giyiyor diye inadına bende tayt giydim geldim iş yerine ki görsün diye. Devlet dairesinde tasvip etmediğimiz şeyler bunlar ki bunu yaptım ama çok utandım. Ne yapıyorum ben

yapılması gereken ortada. neden stockholm sendromu olabilir.

ya bilmiyorum ama sevgi olarak bir bağlılığım var mı yok mu onu da bilmiyorum ki!!!!! Ondan nefret ediyorum.

eşimizin başka kadınlarla mesajlaşması aldatma sayılmaz öylemi

bir daha aldatılmayı bekliyorsun ne olucak

önceki konularında aynı sayılır dı?

yazıcaz aynı tas aynı hamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…