Kızlar, ben neyi bekliyorum söyler misiniz bana????

Temas var mı bilmiyorum? Yani şöyle adamla 3 aydır soğuğuz temasa geçecek birini buldumu bilmem, ama bu dediğim sanal mesajlaştığı kişilerle cinsel olarak bir şey olmadı.
o zaman aldatma olarak görmüyorsun belki canım
bide dediğim gibi çok seviyor ve vazgeçmek istemiyorsan
o yüzden boşanmak istemiyorsundur..

Arkadaşlar, ruh halim iyi olmadığı için, kararsız kaldığım için. size içimi açıyorum, tekrar tekrar yazıyorum. Cevap verir, yardımcı olursunuz allah razı olsun, ama yine aynı konular yine mi sen, ne desek boş derseniz yazmayın, tekrar tekrar aynı konuları yazan insan gerçekten psikolojisi bozulmuş, tekrar tekrar dertleşme ihtiyacı duyan, tekrar tekrar bir şeyler bekleyen insandır. Bende öyleyim. O nedenle tekrar tekrar yazıyorum, çünkü başka konuşacağım dert yanacağım, fikir alacağım, uysamda uymasam da fikirlerinize ihtiyaç duyacağım kimse yok. Yani aynı konuya 40 defe cevap verseniz ne olur, destek olmak budur.

ruh halinixin iyi olmadığı ortada. terapi alın,sonrada bu adamı boşayın.şimdi konularınıxza baktım. adam facia

Offff yapma boyle nolurrrr
Yazik deil mi sana . Yaw git o kizi rezil et milletin icinde sen ne hakla bbm kocamla yazision die millete rezil et anlasin

Kabullenemiyor olabilirsin durumu,
bence bir terapistte git çok iyi gelecektir ve gerçekte ne istediğine dair
sağlam bir karar vermiş olursun .
Kendi fikrimi söylemeden de edemeyeceğim annen çok haklı .

Ekonomik özgürlüğünde var,ailende arkanda oğlunla ayrı eve çıkabilir kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz çocuğunada yazık bence aranızdaki soğukluğu farkeder böyle bi ortamda çocuk büyütmekte sakıncalı eşinizin aldatması bugün sanal olur yarın cinsi temas şeklinde olur kısaca o adama asla güvenilmez artık kararlı olup boşanmak istediğinizi söyleyin bence

Aileniz arkanızda ekonomiik ozgurluk de var.. beklemeyın lutfen. aldatmak cok onur kırıcı bir olay yaa..ayrılın ve o da yuvasını da dağıttığı için ömrunun sonuna kadar azap çeksin.aç gözlülüğünün bedelini yuvasından olarak ödesin. hakkınızıda helal etmeyin. sürünsün

kendinize güveniniz kalmamış hele yeni bir hayatı tek başınıza omuzlayacak cesaretiniz hiç yok..
gözünüzde büyütmüşsünüz...
işin aslı öyle değil, elbette zor yanları var fakat ne kadar rahatlayacağınızı bilseniz hemen boşanma işlerine başlardınız...

Ne kadar çok artın var.

Mesleğin var, çalışıyorsun.

Annen arkanda…

En önemlisi sağlıklısın..Çocuğun sağlıklı.

Hayatta var olmakla olmamak arasında bir çizgi vardır. Şu an insanların bir kısmı o çizgi üzerinde mücadele ediyor. Yoğun bakımda yatıp da hayata tutunmaya çalışan bir tanıdığım var şu anda. O noktada ne kadar da önemsiz olsa aldatan bir eş.

Bence başarabilirsin. Hayatının daha güzel olmayacağını asla bilemezsin. Ama devam edersen bu şekilde mutlu olabilir misin?

Kizlar çok sağolun. Gerçekten çok destek oldunuz. Bosanacagim ve bu akşam konuşacağım. Dua edin....

Evet çok rahatlayacagim inşallah. Bilmiyorum cesaretim yok konuşmaya, becerip konuşamiyorum

Çünkü kendinizden vazgeçmişsiniz . Eğer kendiniz için bir şey yapma isteğiniz olsaydı mutlu olmak sevmek sevilmek bir erkekden bağımsız yaşamak vs. hiç düşünmeden boşanırdınız.
Genelde annelerin , annelerimizin iyi gözüksede bence en kötü özelliği kendilerini değersizleştirmeleri çocuğunuz için belkide yuvası dağılmasın diye ama güçlü anneler güçlü çocuklar önce kendinizi düşünün..

Yalnız buradaki sıkıntı sen 'ruh halim bozuk' cümlesinin arkasına sığınıyorsun. Sen bebek pışpışlar gibi burada sorununa odaklanmadan sadece ruh halini düzeltecek, mutlu hissettirecek yorumlar istiyorsun ki bu sana yapılabilecek en büyük kötülük olur. Ayrılmak istersin, eşin yapışır yakana tehdit eder, çalışmıyorsundur ailen arkanda değildir anlarım.
Yani eşine 'ben ayrılmak istiyorum' cümlesini kursan zaten gerisi iyi ya da kötü gelecek, şu 3 kelimeyi söylemeyip 'ruh halim bozuk' cümlesinin peşinden aylarını belli yıllarını götürüyorsun. İşte bu geçen zaman çöptür. Ayrıca bu sorunları yaşayan bir insan ben eşimden ayrılamıyorum, ayrılmayı bırakın ağzımı açıp bu konu hakkında konuşamıyorum diyorsa, bizlerden alacağı cevap isemediğin cevap olacktır. kolundan tutup zorla boşan demiyoruz ama sen bu konu hakkında eşinle bile konuşmuyorsan, üzüntünü dile getirmiyorsan bizden ne bekliyorsun? İstediğin yorumu vereyim iyi gelecek diyorsan.

''Allah büyüktür, bu günler de geçer, çektiğin sıkıntıların mükafatı elbet olacaktır, hiç üzülme canım çoğu erkek böyle, sonra ileri ki yıllarda düzeliyorlar. Sen kendini bakım yap, hobi edin, arkadaş edin onlarla gez dolaş bak nasıl öz güvenin gelecek yerine. ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…