- Konu Sahibi BenveUtkum
-
o zaman aldatma olarak görmüyorsun belki canımTemas var mı bilmiyorum? Yani şöyle adamla 3 aydır soğuğuz temasa geçecek birini buldumu bilmem, ama bu dediğim sanal mesajlaştığı kişilerle cinsel olarak bir şey olmadı.
ruh halinixin iyi olmadığı ortada. terapi alın,sonrada bu adamı boşayın.şimdi konularınıxza baktım. adam faciaArkadaşlar, ruh halim iyi olmadığı için, kararsız kaldığım için. size içimi açıyorum, tekrar tekrar yazıyorum. Cevap verir, yardımcı olursunuz allah razı olsun, ama yine aynı konular yine mi sen, ne desek boş derseniz yazmayın, tekrar tekrar aynı konuları yazan insan gerçekten psikolojisi bozulmuş, tekrar tekrar dertleşme ihtiyacı duyan, tekrar tekrar bir şeyler bekleyen insandır. Bende öyleyim. O nedenle tekrar tekrar yazıyorum, çünkü başka konuşacağım dert yanacağım, fikir alacağım, uysamda uymasam da fikirlerinize ihtiyaç duyacağım kimse yok. Yani aynı konuya 40 defe cevap verseniz ne olur, destek olmak budur.
Evet cimcimem, psikolojim bozuldu gerçekten. Yapmadığım şeyleri yapar oldum, ben böyle değildim, ne yapıyorum bilmiyorum ya.Sırf o konuştuğu kız tayt giyiyor diye inadına bende tayt giydim geldim iş yerine ki görsün diye. Devlet dairesinde tasvip etmediğimiz şeyler bunlar ki bunu yaptım ama çok utandım. Ne yapıyorum ben
Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Kızla konuştum, dedim, üstü kapalı tehdit bile ettim. Ama bu ikisinin edepsizliği, benim iş yerimde benim gözüme baka baka..Offff yapma boyle nolurrrr
Yazik deil mi sana . Yaw git o kizi rezil et milletin icinde sen ne hakla bbm kocamla yazision diemillete rezil et anlasin
eşimizin başka kadınlarla mesajlaşması aldatma sayılmaz öylemi
tabiki kötü bir şey ben onu kastetmedim. ama konu sahibinin derdi başka bence.
Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Evet çok rahatlayacagim inşallah. Bilmiyorum cesaretim yok konuşmaya, becerip konuşamiyorumkendinize güveniniz kalmamış hele yeni bir hayatı tek başınıza omuzlayacak cesaretiniz hiç yok..
gözünüzde büyütmüşsünüz...
işin aslı öyle değil, elbette zor yanları var fakat ne kadar rahatlayacağınızı bilseniz hemen boşanma işlerine başlardınız...
Arkadaşlar, ruh halim iyi olmadığı için, kararsız kaldığım için. size içimi açıyorum, tekrar tekrar yazıyorum. Cevap verir, yardımcı olursunuz allah razı olsun, ama yine aynı konular yine mi sen, ne desek boş derseniz yazmayın, tekrar tekrar aynı konuları yazan insan gerçekten psikolojisi bozulmuş, tekrar tekrar dertleşme ihtiyacı duyan, tekrar tekrar bir şeyler bekleyen insandır. Bende öyleyim. O nedenle tekrar tekrar yazıyorum, çünkü başka konuşacağım dert yanacağım, fikir alacağım, uysamda uymasam da fikirlerinize ihtiyaç duyacağım kimse yok. Yani aynı konuya 40 defe cevap verseniz ne olur, destek olmak budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?