Kızlar, ben neyi bekliyorum söyler misiniz bana????

bir kere boşanıp boşanmayacağınıza karar verecek kişi anneniz değil,onu bir kenara bırakın..ve düşünün gerçekten kendinizi kandırmadan,kendinize yalan söyleyip pembe gözlükle bakmadan sorun kendinize neden bu adamı boşamıyorum diye düşünün..yanıtı sizde bulunca beni de haberdar edin ...

Diger yorumlari okumadim ama cocuk olunca kaliyorsun oyle. Onun babasiz yarim buyumesi insani tutuyor. Bir de o kadar yilin aliskanligi var. O duzenin bozulmasini da komse istemez.

Cok büyük bir sevgin varmı esıne? düzelme gibi bir durumu yokmu? bana kalırsa su durumda bır karar alma zamana bırak ve kafanı iyice toparla önemli bir karar

Bazı insanlar yalnız kalmaktan korkar belki o yüzden belki alışkanlıktan belki ne olursa olsun sevdiğinizden ama cesaretinizi toplayıp ayrılırsanız yeni bir hayata başladığınız andan itibaren herşey çok güzel olacak çünkü onunla beraber olduğunuz her an mutsuz olacaksınız ayrılınca aldatıldım benim başım dik affetmedim diyeceksiniz kendinize güveniniz gelecek ve hayat bu karşınıza adam gibi adamlar çıkacak

Çok soğudum ondan, her yönden. Dua edin lütfen, inşallah her şey çok güzel olur.

Sanırım evladım için, ailemi dağıtmamak için, onu anne ayrı baba ayrı büyütmemek için ama bunların hepsi evladımı mutlu eder ama beni değil, onun mutluluğu benim mutluluğum der otururum ama işte yapamıyorum.

Eşin bunları senin için yapıyor mu? Sana ve çocuğuna sürprizler hazırlamak için bir taraflarını kaldırıyor mu? Seninle böyle sevgi sözcükleriyle konuşuyor mu? Evliliğini canlı tutmak için birbirinizle flört ediyor musunuz?
Hiç sanmıyorum. Birinden biri mutlaka eksiktir.
Senin evliliğin tek taraflı. Eşin bu bağı bozmuş.

Mesajla aldatma diye kim hafife alıyorsa kendini kandıran bir kadındır. Evli bir erkek karısından başka birine böyle flört ederek sevgi sözcüklerine boğuyorsa o evlilik zaten bitmiştir. Ve aynı evin içinde yaşamanın anlamı yoktur. Aramız soğuk demişsin zaten ilk aldatmanın ardından soğumadıysanız tuhaflık olur.
Elinin altında her imkân var. İşsiz, hayatı boyunca hiç çalışmamış kadınlar iki üç çocukla boşanıp yeni hayat kuruyorlar sen neden yapamayasın?

Bazı insanlar sabit fikirlidir hayatlarında ki herhangi bir değişiklik onları korkutur. Öyle ki her gün geçtiği yoldan farklı bir yol bile büyük bir değişiklik gibidir onlar için. Ama an gelir bıçak kemiğe dayandığında hayatlarını 180 derece döndürecek atılımlar yapabilirler.

kesinlikle mesajla aldatmayı hafife almıyorum, hafife alsam şuanda bu konuyu açmazdım, hafife alan bencede kendini kandırandır. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Çok sağolun arkadaşlar, destekleriniz için.

böyle bir şeyi eşim yapsa midem kaldırmaz. isterse eli eline değmemiş olsun fark etmez. aldatmak kafada başlar...
cesaretini topla konu sahibi, kendin için en doğru kararı ver. pişman olma, ileride daha da üzülme.

Gurur asla ayaklar altına alınmayacak bişeydir.. Kendine bunu yapma evladına da yapma o da anlıcak yaşta olsa emin ol bırak anne derdi

şimdi burda yazılanların hepsi çok boş gelmiştir eminim. neticede neler yaşadığınızı siz billiyorsunuz. bekara karı boşamak kolay gelir. birinin hayatı hakkında yorum yapmak da daha kolaydır. eminim en doğru kararı verecek olan zamanı bekliyorsunuzdur.

sadece mesaj aşamasında kaldıysa , aldatma olarak görmüyor olabilir misiniz?
Valla gunumuzde bi seyin sanali gerceginden cok tutuluyo

Sanal aldatma daha
kolay
ve zevkli
ve bagimlilik yapiyor
ve sorumlulugu yok
ve her an her dk ulasabiliyorsun.........

Falan filan......

Sanali basite almayin bence

bu arada önce sen kendin mutlu olacaksın ki bir anne olarak da çocuğuna mutluluk yaşatabilesin. sen iyi olunca çocuğun huzur bulur. senin psikolojin bozuk, evinde eşinden huzur yok. çocuğun sağlıklı büyüyebilir mi sence?

Sadece seni kastederek yazmadım arkadaşım. Burada bir kaç üyeden "mesaj mı? icraat mi?" diye gereksiz soru görünce ne olur ne olmaz diye hatırlatmak istedim.

Bana göre evliliğinin artık şans ve zaman verilecek bir şeyi kalmamış. Böyle bir adam bırakılmayı çoktan haketmiş.
Allah yardımcın olsun.

Şu oldu, bu oldu.
O halde şunu yapmalıyım, bunu etmeliyim denmeyecek durumlara düşer insan bazen.
Başkasının akliyla düşünmeyin.
Ne istediginizden emin olmanız lazım önce.
Başka sesleri susturun,
kendinizi dinleyin.

Amin..Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi artık ne şans ne zaman, hiç bir şey yok. Kendine çeki düzen veren bir insanda yok. Sıkıntı ve sorun benim sadece dillendirememem bu boşanma olayını. Çok sağolun.

hem alışkanlık hemde cesaretsizlik...çok şanslısın hem ailen arkanda hemde mesleğin var..toparla hemen kendine yarın aç davanı..bizde arkandayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…