- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
bir kere boşanıp boşanmayacağınıza karar verecek kişi anneniz değil,onu bir kenara bırakın..ve düşünün gerçekten kendinizi kandırmadan,kendinize yalan söyleyip pembe gözlükle bakmadan sorun kendinize neden bu adamı boşamıyorum diye düşünün..yanıtı sizde bulunca beni de haberdar edin ...Eşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Bazı insanlar yalnız kalmaktan korkar belki o yüzden belki alışkanlıktan belki ne olursa olsun sevdiğinizden ama cesaretinizi toplayıp ayrılırsanız yeni bir hayata başladığınız andan itibaren herşey çok güzel olacak çünkü onunla beraber olduğunuz her an mutsuz olacaksınız ayrılınca aldatıldım benim başım dik affetmedim diyeceksiniz kendinize güveniniz gelecek ve hayat bu karşınıza adam gibi adamlar çıkacakEşim beni iki defa aldattı!!! Annem öğrendi boşanmamı istiyor, her türlü arkandayım, diyor. Bir oğlum var, mesleğim var, ekonomik özgürlüğüm var? Eşimle aramız kaç aydır soğuk, Ben neyi bekliyorum acaba? Neden ben boşanamıyorum veya boşanmıyorum. Ne olur bana bir şey diyin. Sorum saçma ama, gerçekten saçma sapan bir ruh halindeyim....
Sanırım evladım için, ailemi dağıtmamak için, onu anne ayrı baba ayrı büyütmemek için ama bunların hepsi evladımı mutlu eder ama beni değil, onun mutluluğu benim mutluluğum der otururum ama işte yapamıyorum.bir kere boşanıp boşanmayacağınıza karar verecek kişi anneniz değil,onu bir kenara bırakın..ve düşünün gerçekten kendinizi kandırmadan,kendinize yalan söyleyip pembe gözlükle bakmadan sorun kendinize neden bu adamı boşamıyorum diye düşünün..yanıtı sizde bulunca beni de haberdar edin ...
Bizim kurumlar arası haberleşmemiz var, MSN gibi düşünün ordan"Canım, günaydın prenses, şeker şey, sana araba kullanmayı öğretirim, bana pasta yap, sana bir sürprizim var diyip bıyıklarını kesti, artı akşamları cep telefonu ile mesajlaştı." yaşım 26 eşimin yaşı 25
böyle bir şeyi eşim yapsa midem kaldırmaz. isterse eli eline değmemiş olsun fark etmez. aldatmak kafada başlar...Bizim kurumlar arası haberleşmemiz var, MSN gibi düşünün ordan"Canım, günaydın prenses, şeker şey, sana araba kullanmayı öğretirim, bana pasta yap, sana bir sürprizim var diyip bıyıklarını kesti, artı akşamları cep telefonu ile mesajlaştı." yaşım 26 eşimin yaşı 25
Valla gunumuzde bi seyin sanali gerceginden cok tutuluyosadece mesaj aşamasında kaldıysa , aldatma olarak görmüyor olabilir misiniz?
bu arada önce sen kendin mutlu olacaksın ki bir anne olarak da çocuğuna mutluluk yaşatabilesin. sen iyi olunca çocuğun huzur bulur. senin psikolojin bozuk, evinde eşinden huzur yok. çocuğun sağlıklı büyüyebilir mi sence?Sanırım evladım için, ailemi dağıtmamak için, onu anne ayrı baba ayrı büyütmemek için ama bunların hepsi evladımı mutlu eder ama beni değil, onun mutluluğu benim mutluluğum der otururum ama işte yapamıyorum.
kesinlikle mesajla aldatmayı hafife almıyorum, hafife alsam şuanda bu konuyu açmazdım, hafife alan bencede kendini kandırandır. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Çok sağolun arkadaşlar, destekleriniz için.
Amin..Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi artık ne şans ne zaman, hiç bir şey yok. Kendine çeki düzen veren bir insanda yok. Sıkıntı ve sorun benim sadece dillendirememem bu boşanma olayını. Çok sağolun.Sadece seni kastederek yazmadım arkadaşım. Burada bir kaç üyeden "mesaj mı? icraat mi?" diye gereksiz soru görünce ne olur ne olmaz diye hatırlatmak istedim.
Bana göre evliliğinin artık şans ve zaman verilecek bir şeyi kalmamış. Böyle bir adam bırakılmayı çoktan haketmiş.
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?