• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben ptalım dimi ? :((

Okurken midem bulandı. Adam sizi taciz etmiş farkında mısınız? Siz istemiyorsunuz ve zorla size dokunuyor. İğrenç bir şey yaşıyorsunuz. Bir kendinize gelin lütfen ya.. 30 yaşında kadınsınız 20 olsanız diyeceğim ki cahil farkına varamıyor. Lütfen uzak durun bu sapıktan. Sizinle ciddi düşünen kişi önce bir saygı duysun. Parkta yaptığı hareketler, arabadakiler filan rezalet tek kelimeyle. Bu adam sadece cinsellik peşinde ve altını çiziyorum SAPIK!
 
Evet bu sevgi ya da ilgi değil duygusal bosluktasin o da bu durumun farkında olduğu icin fırsat durum kollamış olabilir.. umarım bidaha karşına çıkmaz. Bu arada yazmamasinin sebebi nedir tersledin mi?

Yok terslemedim. 2. buluşmadan sonra sadece iki defa yazdı, en son iyi bayramla yazdı bayramın ilk gününde. Ben de "iyi bayramlar" yazdım, o da ağlayan emoji gönderdi. Ama ben sohbetin devamını getirmedim Kaldı orda.
 
Gözümden kaçtıysa söyleyin ama sizi eve davet etmediyse kesin evlidir bu adam. Böyle birinin bir kadını eve atmamaya çalışmaması doğasına aykırı bence. Verilmiş sadakaniz varmış. Kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.

Onu yazmamışım, ailesiyle yaşıyor kendisi. O nedenle benim evime gelmek istedi. Ben tek başıma yaşıyorum, ama bayram için annemler gelmişti eve. 2. buluşmadan önce tel.de konuştuğumuzda "yalnız mısın, evine geleyim mi" diye sorup durdu ben de annemler var dedim. Niyeti benim eve gelmekti.
 
Onu yazmamışım, ailesiyle yaşıyor kendisi. O nedenle benim evime gelmek istedi. Ben tek başıma yaşıyorum, ama bayram için annemler gelmişti eve. 2. buluşmadan önce tel.de konuştuğumuzda "yalnız mısın, evine geleyim mi" diye sorup durdu ben de annemler var dedim. Niyeti benim eve gelmekti.
Aman lütfen uzak durun. Karaktersiz, sığ bir adam belli. Selamlaşmak için bile fazlasınız ona.
 
Çokda şeyapmayın ya sonuçta herkes aklı başında asil ve kendini kullandırmayan karakterli insanlar olamaz değilmi... Arada sizin gibilerde çıkıyorki bu adam gibi yanan abazanlarda yolunu bulsun!
Evet sert oldu farkındayım hatta özürde dilerim amacım sizi kırmak değil asla, ama hadi o anda karşı koyamadınız olabilir peki şimdi dört gözle o abazandan mesaj beklemekde nasıl bir aklın ürünü??
 
Nişanı yapalım demesi filan hep seni yemlemek için.Gerçekten çok iğrenç bir durumla karşı karşıya kalmışsın.Sevgi açlığı çekiyor olabilirsin , seni anlıyorum.Bu sevgi açlığının seni yanlış yönlendirmesine izin vermemek için bir uzmanla görüşmeyi düşünmez miydin?

Birbirinden hoşlanan iki insan tanıştıkları gün bile sevişebilir , kimseyi ilgilendirmez ama burda sen istememişsin , adam seni resmen taciz etmiş.Ne demek bacağa dokunmak , boynunu öpmek ? Oha yani.Bence onun yazmasını beklemek yerine engelle geç.Hem bir kadına saygısızlık yaptığı için hem abazan olduğu için hem de öküz gibi davrandığı için.


Sen böyle bir adamı mı hak ediyorsun Allah aşkına? Adam bi' de 40 yaşında.31 yaşında bir arkadaşım bayramdan önce yaşıtı biriyle evlendi.Boşversene.

Adamın ailesiyle yaşadığından emin misin peki? Nedense bana da evli gibi geldi.
 
Evet, fenaydı. Dönüş yolunda bir eliyle elimi tutuyo, çekmek istiyorum bırakmıyor. Parmak ucumu öperken yalıyor filan. Trafik bakımından da tehlike olucak diye de korktum, bir kaç yerde ani fren yaptı. Araba sürerken eliyle yırtmacımın arasından bacağıma dokunurken ben itiyorum, o tekrar dokunuyor, ben itiyorum tekrar dokunuyor "ne güzel tenin var ipek gibi" falan diyor.

herif resmen taciz etmiş sizi.
aç köpek yapıştırsaydınız ya tokadı suratının ortasına.
 
Sapık ruhlu biri, sizi de boş görmüş yapışmış vantuz gibi.
Siz çok yüz vermeyince de geri çekilmiş, okadar itici ki. Siz kendinizi kurtarın, engelleyin lütfen onu. Adam parkta onları yaptıysa, boş bir yer olsa... neler yapmaz. Şükür namazı kılın.
 
Sizde ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Ürktüm diyorsunuz ama hala konuşup, buluşmaya devam ediyorsunuz. İstemedim kendimi geri çektim diyorsunuz ama adamın size yaptıklarından hoşnut gibisiniz. Neden?
Şu an oturup düşünüyorsunuz ve üzülüyorsunuz işte.
Yahu hoşlanırsınız aranızda bir cinsel elektriklenme olur sevişir, yalaşırsınız anlarım da adam dağda bayırda çırpıda sizi taciz etmiş yani. Ne öyle ergenler gibi parkta orayı burayı ellemek? Midem bulandı.
Adamın amacı sex.
 
Merhaba, öncelikle herkese iyi bayramlar. Ben 31 yaşında çalışan bir bayanım. Ağustos başında katıldığım bir konferansta bir adamla tanıştım, ayaküstü sohbetimiz oldu, bir de konferans sonrası düzenlenen yemekte az bir sohbetimiz oldu. 40 yaşında ama yaşını göstermeyen, fazla coşkulu, şakalar komiklikler yapan bir tipti. Ekim ayında 1 yıllığına yurtdışı görevine gideceğini söyledi. İlginç adam diye düşündüm biraz hoşlandım, ama öyle aşırı bir hoşlanma olmadı benim tarafımda. Sonra bu beni facebook'ta ekledi, her gün günaydın iyi akşamlar nasılsınız falan yazıp duruyor, ille de görüşelim diye ısrar ediyor. Hep o yazdı ben de yazdıkça cevap veiyordum. Tamam görüşelim dedim. Bu arada öyle çok bir beklentim de yoktu, sohbet muhabbet ederiz belki frekansımız tutarsa olacağı varsa olur düşüncesiyle buluştum. Buluştuk, arabasıyla aldı bir yere yemeğe götürdü. Tabi adamı tanımıyorum, şakalar komiklikler yapıyor bu arada dan dun diye tepeden soruyor soracağını. "Bu zamana kadar hiç içinin ısındığı birileri oldu mu?" falan diye sordu, muhabbet esnasında bir iki yerde "cinsellik" kelimesini kullandı. Neyse, açık fikirliyim ama ilk buluşmada dan dan konuşması beni çok şaşırttı. Dönüşte de arabayla evime bırakırken elimi tuttu bırakmadı, hatta elimi çekip öptü ben nasıl şaşırdım, biraz da ürktüm. Neyse sonrasında bu gene devamlı yazıyor facebooktan whatsapptan, her gün mesajlar günaydın iyi akşamlar mesajı atıyor. Hatta bana aşkım diye hitap etmeye başladı, ben de dedim noluyoruz ! Ve 2.ye buluşmak istedi. Ben ilk buluşmada ürkmüş olmama rağmen adına isteseniz aptallık deyin, isteseniz sevgi açlığı, buluşmayı kabul ettim. Yapacak daha iyi birşeyim de yoktu, evde oturmaktan sıkılmıştım. Ve buluştuk.

Beni yine bir yerden aldı, üstümde yan tarafı yırtmaçlı olan şu yazlık elbiselerden falan var. Biner binmez yırtmacıma iltifatlar etmeye başladı,elimi tuttu bırakmadı bir eliyle sürüyor arabayı. Ben korkmaya başladım. Sevgilim falan diyor, "ne ara sevgili olduk biz" dedim, "ben yutdışına gitmeden nişan yapsak olur mu, sen evlilik istiyor musun" falan diye konuşmaya başladı. Ürktüm ben gene. Neyse akşam 8 gibiydi, bir yere oturup kahve içiyoruz. Evlilikten falan konu açtı, "çocuk isterim ama çocuk nasıl yapılır" diye güya espri falan yaptı(!). Kahvem bitince çıkalım dedim, bana "dışarıda bir park var biraz oturalım mı orda" dedi. Gittik parka. Ama parka oturunca bu iyice gemi azıya aldı. Benim omuzumun biraz üstünde küt saçlarım var, afedersiniz bir eliyle saçlarımı kaldırıp ensemi falan öpmeye hatta yalamaya başladı, bir eli yırtmacımın altından bacağıma dokundu. Ben kötü hissettim ağlamaklı oldum ve yeni tanıştığımızı bu yaptığının hoş olmadığını söyledim, bana diyor ki "ya sen beni yanlış anladın ben senle ciddi düşünüyorum". Neyse çıktık beni eve bıraktı, yol boyunca elimi tutup parmak uçlarımı yalayarak öpmesi de üstüne tüy dikti.

O günden sonra çok yazmasa da 1-2 yazdı, en son bayramın 1. günü iyi bayramlar yazdı ondan sonra bir daha yazmadı. Ve aptalım ki neden yazmadı diye üzülüyorum, devamlı telefona bakıyorum yazacak mı diye. Sanırım ben ya aptalım ya da duygusal boşluğum öyle bir boyutta ki böyle biri için üzülüyorum, belki de kendimi obje yerine koydurduğum için üzülüyorum. Kendimi kullandırmış gibi hissediyorum. tAMAM bibiinden hoşlanan kişiler yakınlaşabilir ama bunun zamanı olur iki tarafın da istemesiyle.
tam tersi kullanamadığı için sizden uzaklaştı.akıllısınız yani aptal değil.geçmiş olsun
 
Niye üzülüyorsunuz aksine böyle bir sapıktan kurtulduğunuza sevinmeniz lazım.
Tacizlerine izin vermeyince aramıyor işte.Iyiki de aramıyor.Niyeti belli
 
Nasıl bir bosluktasin ki boyle bir sapik icin üzülüyorsun?!
zamanın da ben de benzeri bir sapık için üzmüştüm kendimi.Adam bana daha doğru dürüst muhabbetimiz yokken oral sex teklifinde bulunmuştu tabii bende kusma isteği oluşmuş ve sert tepki vermiştim.o da bana aptal demişti aylarca kendimi suçlamıştım neden bu duruma düştüm diye oysa ki cevabı net:sapık sapıktır
 
Back
X