Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deBu adamda peygamber sabrı var bence
Evet aşırı herseyi kontrol etmek isteyen biriyimAcilen psikolojik tedavi almanız lazım. Kontrol manyağı olmuşsunuz siz
Evet oyum evet anlaşamıyoruzYani uyur uyumaz sizi bağlamaz da , ses yapmamasını rica edebilirsiniz.
Siz kocanızdan tüp bebekle hamile kalmaya çalışan üye değil misiniz? Zaten anlaşamıyordunuz hatırladığım kadarıyla .
Yoo yaşıyorum eşim bilgisayardan oyun oynuyor. Hem de konuşuyor bazenleri. Ama ben onun sesini duyduğum için kendimi güvende hissediyorum. Bilgisayarın ışığı bana gece lambası gibi geliyor. Dünyaya hangi pencereden baktığınla alakali. Sabahları batıya bakarak güneşi göremiyorum dersen hata sendedir.Ya arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
Ya bunda dayanamayacak ne var. Adamı bi sal bacım sal. Sizli bizli konuşuyordum çizgimden çıktım burda.Ya arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
Gözün aydınAma eşim uyudu
Ben daha uyumuyorum sizin için sorun olur muNeyse arkadaşlar uyumaya çalışacağım sakinleştirici müzik açıp yorumlarınızı okuldan geldiğimde okuyacağım
Ben de tıp öğrencisiyim. Çok ciddiyim tedavi almak zorundasın. Çocuk sahibi olunca onları da yönetmek isteyeceksin ve çocuklar çoğu zaman kimseyi dinlemez.Evet aşırı herseyi kontrol etmek isteyen biriyim
Mesele anlaşıldı. Sorun eşinizin uyumaması falan değil aranızdaki sorunlar yüzünden adamın uyumaması bile size batar hale gelmiş. Tavsiyem bir ilişki terapistiyle görüşün, bu sorun tek taraflı halledilecek tarafı yok. Eşimin gece 4e kadar oyun oynadığı da olur benim ondan geç saatte yattığım da. Kimse kimsenin uykusuna karışmazEvet oyum evet anlaşamıyoruz
Sebep?Sinirime dokunuyor onun uyumaması bende sen. Çalıştığında seni unutmayacağım diyorum o çalışacağı zaman ses yapıyorum
Valla ben yaşıyorum eşimin haftada 2-3gece nöbeti oluyor gündüzleride gidiyor ve genelde uyku saatlarimiz birbirine denk gelmiyor ben istediğim saatte yatıyorum oda istediği saatte uyur çocukmu o allah aşkına salın adamı biraz uykusu yoksa napsın yatağa girip boş boş tavana bakıp senimi uyutsun. Abartıyorsun bence biraz rahatlaYa arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
Katılıyorım size şuan eşim uyuyor ben salonda dizi izliyorum o bana kalk yat uyu neden uyumuyorsun diye trip atmadı öptü yatıyorum ben dedi gitti. Dünde ben erken uyumuştum oda oyun oynamıştı. Evlendik diye illaki aynı saatte uykumuz gelicek yatıcaz diye bir kural varda benmi bilmiyorum acaba ?Mesele anlaşıldı. Sorun eşinizin uyumaması falan değil aranızdaki sorunlar yüzünden adamın uyumaması bile size batar hale gelmiş. Tavsiyem bir ilişki terapistiyle görüşün, bu sorun tek taraflı halledilecek tarafı yok. Eşimin gece 4e kadar oyun oynadığı da olur benim ondan geç saatte yattığım da. Kimse kimsenin uykusuna karışmazSiz geç yatıyor diye şüpheleniyorsanız başkalarıyla görüşür bir işler karıştırır diye orasını bilemem ama normal şartlar altında bu kadar kafaya takılcak bi sorun değil.