Kızlar bende mi sorun lütfen yA bakın

Ya arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
Yoo yaşıyorum eşim bilgisayardan oyun oynuyor. Hem de konuşuyor bazenleri. Ama ben onun sesini duyduğum için kendimi güvende hissediyorum. Bilgisayarın ışığı bana gece lambası gibi geliyor. Dünyaya hangi pencereden baktığınla alakali. Sabahları batıya bakarak güneşi göremiyorum dersen hata sendedir.

Neyse arkadaşlar uyumaya çalışacağım sakinleştirici müzik açıp yorumlarınızı okuldan geldiğimde okuyacağım

Evet aşırı herseyi kontrol etmek isteyen biriyim
Ben de tıp öğrencisiyim. Çok ciddiyim tedavi almak zorundasın. Çocuk sahibi olunca onları da yönetmek isteyeceksin ve çocuklar çoğu zaman kimseyi dinlemez.
Hem de herkesi kontrol etmek isterken en çok kendini yoracaksın. Çaresi var hiç dert etme, sen iyileşmek istersen kimse engel olamaz. Sen iyileşmek istemezsen kimse çare olamaz. Hadi sistemi aç güzel bir randevu al kendine. En çok sana iyi gelecek

Evet oyum evet anlaşamıyoruz
Mesele anlaşıldı. Sorun eşinizin uyumaması falan değil aranızdaki sorunlar yüzünden adamın uyumaması bile size batar hale gelmiş. Tavsiyem bir ilişki terapistiyle görüşün, bu sorun tek taraflı halledilecek tarafı yok. Eşimin gece 4e kadar oyun oynadığı da olur benim ondan geç saatte yattığım da. Kimse kimsenin uykusuna karışmaz 🤷🏻‍♀️ Siz geç yatıyor diye şüpheleniyorsanız başkalarıyla görüşür bir işler karıştırır diye orasını bilemem ama normal şartlar altında bu kadar kafaya takılcak bi sorun değil.

Benim de kocamın uyuması asabımı bozuyor. Napayım, gideyim "Uyan" diye tekme mi basayım? Ki daha önce birkaç kez yaptım, uyanmadı. Öylesine derin ve öylesine huzurlu uyuyor ki inanılmaz, gece uykusunda ona her istediğimi yapabilirim, neyse ki iyi bi insanım.

5 dk demez yastığa kafasını koyar koymaz uyur. Ben ise gördüğün gibi, saat 4 buçuk ve uyku yok. :)

En azından kocanız, kendisiyle birlikte uyanık kalmanızı isteyip, buna bozulup sizi uyanık tutmaya çalışmıyor. Öylesi daha zor olurdu. :)))
bir-de-boyle-dusun_1581906.webp

Ya arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
Valla ben yaşıyorum eşimin haftada 2-3gece nöbeti oluyor gündüzleride gidiyor ve genelde uyku saatlarimiz birbirine denk gelmiyor ben istediğim saatte yatıyorum oda istediği saatte uyur çocukmu o allah aşkına salın adamı biraz uykusu yoksa napsın yatağa girip boş boş tavana bakıp senimi uyutsun. Abartıyorsun bence biraz rahatla🤷🏻‍♀️

Mesele anlaşıldı. Sorun eşinizin uyumaması falan değil aranızdaki sorunlar yüzünden adamın uyumaması bile size batar hale gelmiş. Tavsiyem bir ilişki terapistiyle görüşün, bu sorun tek taraflı halledilecek tarafı yok. Eşimin gece 4e kadar oyun oynadığı da olur benim ondan geç saatte yattığım da. Kimse kimsenin uykusuna karışmaz 🤷🏻‍♀️ Siz geç yatıyor diye şüpheleniyorsanız başkalarıyla görüşür bir işler karıştırır diye orasını bilemem ama normal şartlar altında bu kadar kafaya takılcak bi sorun değil.
Katılıyorım size şuan eşim uyuyor ben salonda dizi izliyorum o bana kalk yat uyu neden uyumuyorsun diye trip atmadı öptü yatıyorum ben dedi gitti. Dünde ben erken uyumuştum oda oyun oynamıştı. Evlendik diye illaki aynı saatte uykumuz gelicek yatıcaz diye bir kural varda benmi bilmiyorum acaba ?

Back
X