Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen direttikce eşin zitlasir senlen o yüzden hiç kasma.yataga gitmeden 45 dk önce papatya cayini iç oh mis sonra dusunu al mis gibi git yatağına oh yayil şöyle keyfini ckar.hayati kendinde esinede zehir etme.O da uyusun benim gibi erkenden istiyorum
Papatya çayı iyi olur mu acaba sakinleştirici özelliği mi varCanım sen direttikce eşin zitlasir senlen o yüzden hiç kasma.yataga gitmeden 45 dk önce papatya cayini iç oh mis sonra dusunu al mis gibi git yatağına oh yayil şöyle keyfini ckar.hayati kendinde esinede zehir etme.
Sürekli mi ayrı uyuyorsunuz? Eşinize güven probleminiz mi var gece uyanık olmasında rahatsız oluyorsunuz? Bana eşinize Güvenmediğiniz için rahatsız oluyorsunuz gibi geldiÇalışıyor ama uyku sorunu yok zaten başka odada uyuyor beni rahatsız etmemek için ama ben yine de sinir oluyorum
Neyse arkadaşlar uyumaya çalışacağım sakinleştirici müzik açıp yorumlarınızı okuldan geldiğimde okuyacağım
Kızlar yarın çalışıyorum eşim ise geç yatıyor saat üç dört gibi ses yapmıyor ama ben o uyumayınca uyuyamıyorum psikolojim bozuluyor
Dayanılmayan kısmı nedir? Gerçekten anlamadımYa arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
HahahahhahahaPsikolojinizi bozacak sinir olacak başka bir şey bulamadını mı? Adamı rahat bırakın. Kırk yıllık megolomanım böyle bencillik görmedim
O da uyusun benim gibi erkenden istiyorum