Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen evet.İnşallah öğretmen değilsinizdir. Çünkü hiç normal değilsiniz.
Aynen çok iyi gelir ve uyku yaparPapatya çayı iyi olur mu acaba sakinleştirici özelliği mi var
Papatyaçayı sizi sakinleştirmez, açın bir şişe pasiflora belki etki ederPapatya çayı iyi olur mu acaba sakinleştirici özelliği mi var
Slm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın
Öncelikle herkese merhaba artık o kadar yoruldum ki eşimle cinsel ilişki sırasında kesinlikle bana karşı anlayışlı değil en ufak beğenmediği davranışda bana kötü sözler söylüyor sırtıma belime kafama vuruyor bınlar normal mı ?ben bu durumdan çok rahatsızım bıraz daha anlayış bekliyorum eşimden ama yol sizin de böyle mi.mesela afedersiniz belimi biraz eğmiyorum belimin üstüne bastırıyor vuruyor bu şekilde hiç bir şekilde zevk almıyorum .beni rahatlatması gerekmez mi çirkin biri de değilim güzel bakımlı biriyım ve çevremde dikkat cekiyorum ama bilmiyorum artık çok bunaldım lütfen bana bir akıl verin
Bırakın bu adam sizden ayrı uyusun. Dişini bile fırçalamayan, size vuran bir adamla mı uyumak istiyorsunuz? Tek derdinizin bu olması da çok ilginç, sizin yaşadıklarınızı başkası yaşasa bu adamı çoktan s... ederdi. Bir de çocuk istiyorsunuz bu heriften. Pes! Öğretmen olmanız da ayrı bir ironi zaten. Hayatınız bu kadar değersiz olamaz.Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
göbeğiniz bir mi kesildi o uyumadan uyuyamıyorsunuzKızlar yarın çalışıyorum eşim ise geç yatıyor saat üç dört gibi ses yapmıyor ama ben o uyumayınca uyuyamıyorum psikolojim bozuluyor
Evet bir keresinde ben uyurken oyunda bir kadınla konuşuyorduEsinden şüphelendiğin birsey mi var..
Bu şüphe uyutmaz
evet o da varSürekli mi ayrı uyuyorsunuz? Eşinize güven probleminiz mi var gece uyanık olmasında rahatsız oluyorsunuz? Bana eşinize Güvenmediğiniz için rahatsız oluyorsunuz gibi geldi
Onun etkisindesin iste cnmEvet bir keresinde ben uyurken oyunda bir kadınla konuşuyordu
Birde soruyor musunuz? Hemde baya ileri durumda!!Elim felan titriyor sinirden o uyumadığı için acaba bu bir psikolojik soru n mu