- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Canım.gözunnaydınn yaa benim de geçmiyor günler şu güzel haberi ben de verebilsem keşke ben de görürüm diye umut edıyorum 6.hafta bıtıcek sat a göree randevu günüKızlar çok sukur gördük keseyi. Daha 5 haftalık dedi doktor. Hemen hemen 1 cm dedi. Daha küçük. 10 gün sonra gel kalp atışına bakalim
Hadi ıns canım benim darısı sizlerin basinaaaCanım.gözunnaydınn yaa benim de geçmiyor günler şu güzel haberi ben de verebilsem keşke ben de görürüm diye umut edıyorum 6.hafta bıtıcek sat a göree randevu günü
Merhabalar dün doktora gittik bebek gelişmemiş kalp atışını duyamadık sat a göre 7 haftalık olması gerekiyor geçen hafta lekelenmem olmuştu progestan verip gönderdiler birde düşük önleyici iğne boşu boşuna vucudun atmaya çalıştığı bir keseyi 1 hafta bekletmişim gibi geliyor çok büyük bir hayal kırıklığı ilk olacaktı bu bizim için salı günü tekrar doktora gidicez eğer düşmezse operasyonla alınacak gerçekten çok büyük hayal kırıklığı ve tuhaf bir duygumrb cnmgüzel fikir diğer adaş hamiş anneler ne derler kaç haftalk hamilesn sen cnm
Aminn canım benım ıkı gun once kasık batmalarım olmustu bıkac kez ama dün sanrm 1kez oldu olsa neden olmasa neden dıyorum sızler de böyle misinizz yaa :)Hadi ıns canım benim darısı sizlerin basinaaa
Merhaba canım benim son adet 5 nişandı salı günü betahcg yaptırdım 1609 çıktı değer ama onlara çok takılma döllenme sürecine bağlı olarak değişiyorMerhaba kızlar. Bende 2 gün önce çok silik bir testle öğrendim hamileliğimi. Bugün kanda hızlı gebelik testim pozitif çıktı. Bhcg testi sonucum 3.5 gibi çıkacak. Size bir sorum var normalde sat 5 nisan ama ben geç yumurtluyorum. Yumurtlama günüm 26 nisandı. Bana yakın yumurtlayanların bhcg si kaç çıktı merak ediyorum... daha önce kimyasal gebelik yaşadım ve çok tedirginimayrıca sabahtan beri kasıklarımda katma var sizinde olıyor mu ?
Merhabalar dün doktora gittik bebek gelişmemiş kalp atışını duyamadık sat a göre 7 haftalık olması gerekiyor geçen hafta lekelenmem olmuştu progestan verip gönderdiler birde düşük önleyici iğne boşu boşuna vucudun atmaya çalıştığı bir keseyi 1 hafta bekletmişim gibi geliyor çok büyük bir hayal kırıklığı ilk olacaktı bu bizim için salı günü tekrar doktora gidicez eğer düşmezse operasyonla alınacak gerçekten çok büyük hayal kırıklığı ve tuhaf bir duygu
Zararı uzun süreli olursa bebeği rahatsız eder ısı dan dolayi sonuçta küçücük kalp ısıya maruz kalıyo.Merhabalar, bende kalp atışını duymadım 6. Haftada ya da daha sonra diyorlar, neden ilk 3 ay dinlemek önerilmiyor acaba bir zararı mı var ?
Canım senin adet döngün ne kadar. Ben 35 günde bir oluyorum. Yani adetim 2 gün geçti daha.Az önce değerimi öğrendim değerim 59. Şu anda ağlama krizindeyim. Çok düşük değil miMerhaba canım benim son adet 5 nişandı salı günü betahcg yaptırdım 1609 çıktı değer ama onlara çok takılma döllenme sürecine bağlı olarak değişiyor
59 iki güne iyi bence daha yeni üzülme hamilesin işte neden ağladın ki benim adetten 4 gun sonra mı ne 43 tu sonra yukseldiCanım senin adet döngün ne kadar. Ben 35 günde bir oluyorum. Yani adetim 2 gün geçti daha.Az önce değerimi öğrendim değerim 59. Şu anda ağlama krizindeyim. Çok düşük değil mi
Şu an iyiyim bir doktora tüm bilgilerini yolladım hayırlı olsun gayet normal dedi :) kimyasal gebelik yaşadım daha önce düşük bhcg fobim oldu desem yeridir :)59 iki güne iyi bence daha yeni üzülme hamilesin işte neden ağladın ki benim adetten 4 gun sonra mı ne 43 tu sonra yukseldi
Canım senin adet döngün ne kadar. Ben 35 günde bir oluyorum. Yani adetim 2 gün geçti daha.Az önce değerimi öğrendim değerim 59. Şu anda ağlama krizindeyim. Çok düşük değil mi
Bende öyleyim canmmmAminn canım benım ıkı gun once kasık batmalarım olmustu bıkac kez ama dün sanrm 1kez oldu olsa neden olmasa neden dıyorum sızler de böyle misinizz yaa :)
Saol canım benim. Bir doktorla görüştüm adet döngümü yumurtlama mı ve değerimi söyledim. Herley bormal hayırlı olsun dedi :) şimdi iyiyimBen 26 bazen 28 gümde bir oluyorum. Değerler hem önemli hemde değil sen sonuçta daha önce yaptığına göre bir artış görmüşsün iki gün sonra bir daha dene iki katına çıkmışsa herşey yolunda denektir. Bazen ay da bi kaç kez yumurtlayabiliyoruz belki de sen çok yakın bir zamanda bir daha yumurtladın öyle düşün ayda bir kez olmak zorunda değil. Ağlarsan Stres yaparsan olumsuz etkileneblirsin ben betahcg 8 olup hamileliği sorunsuz ilerleyenler gördüm takma kafana. Önemli olan artış
Rabbim sağlıkla versin kucağunamerhaba kızlar , bende 2 gun once cok sılık bır sekılde ogrendım dun kan verdim 39 cıktı değerim , lekelenmelerim var ama o yuzden doktora gıttım.Ve 2 tanede kucuk kıstım olusmus ama bı rproblem değil dedi doktorum.Yarın tekrardan test yapılacak ve pregostron a da bakılacak tehlıkelıyse eger ılac alacakmısım dualarınız benimle oolsun kızlar
Çok üzüldüm canım Allah sağlıklı gebelikler nasip etsinMerhabalar dün doktora gittik bebek gelişmemiş kalp atışını duyamadık sat a göre 7 haftalık olması gerekiyor geçen hafta lekelenmem olmuştu progestan verip gönderdiler birde düşük önleyici iğne boşu boşuna vucudun atmaya çalıştığı bir keseyi 1 hafta bekletmişim gibi geliyor çok büyük bir hayal kırıklığı ilk olacaktı bu bizim için salı günü tekrar doktora gidicez eğer düşmezse operasyonla alınacak gerçekten çok büyük hayal kırıklığı ve tuhaf bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?