Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Kasık batması normal ve betahcg malesef normal gebelik gibi ierler sonra birden düşer ona takılma önemli olan keseyi görmek bende 2tane kimyasal oldu çok korkuyorum pazartesi belli olacak normal gebelikmi değilim inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin

Kızlar 5 haftalıkken kese göründü dr henüz bebek görünmüyor dedi normal dimi
Bende 5 haftalikken ogrenmistim minicik yok gibi bir sey gorunmustu ama dr anliyor onu belki bir gun once gitsem o da gorunmeyecekti. endiselenme 7 haftalik olmussun hala dr gitmedin mi. Suan gorunur.

kızlar ben daha bat 3 gün gecio ve göğüslerime sancılar giriyo ne yesem midemde yanma oluyo midem hep aç gibi daha 4+4olduk pazartesi hastanye gidicem sizde belirtiler neler
Ah o mide yanmasi..bulanti bitti o basladi uyku uyuyamiyorum. Bugun bir karisim kesfettim daha iyiyim. Bir fincan sicak suya bir tatli kasigi bal ve yarim limon. Bana iyi geldi cok dayanilmaz durumdaysa denemeni tavsiye ederim sifa olur ins.

Eevet sabah 11dee 4gün kaldııı :)
Canim persembe dr gittim bende her zaman gordugumuz bebegi goremedik aklim cikti. İdrara sıkışık gel dedi normalde ilk 3 ay hastalar idrara sıkışık gelir dedi. anca aklina geldi herhalde bunu soylemek. Onceleri cok sıkışık degildim ama anlamadim gerci bende 6 cm kist var o yüzden de karisik durumlar da aklinda bulunsun yinede. Guzel haberler ver bize:)

Hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Kasik batmalarini dr soyleyin muhakkak aslinda normal diyorlar bende de oluyordu progestan verdi dr.

tamam canımm gecen gün de bir arkadas hatırlattı sen mıydın kı o gün mutlaka tutmam lazım bol bol su içerim coksagol canım başta korkman iyi olmamış ama sonu güzel bitmişşş sabah sabah yıne test yaptm elimdeydi hala artışı bununla takıp ediyodum 2gun oncekinden suan daha da bordo renkte T yıne artmıs sanırım 2 kat:)) hem de daha 1.dk dolmadann

Eklentiler

• CYMERA_20180512_060531.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 110
Masallahh her sey yolunda gorunuyor az kaldi canimm bebisini gormeye:) bende su testlerden alip yapicam diyorum ani kalir ama unutup duruyorum yaa hamilelikten mi acabaa malum beynimiz kuculuyormus

kizlar Allah nasip ederse ikinci bebegime hamileyim ama sanki ilk gibi heycanliyim.ve her sayfayi okuyorum :)annelik bambaska biseymiss simdiden bebegimi okadar cok seviyorumki kizim 1.5 yasinda bugun geldi karnima yatti gulumsuyor hissetmis gibii nasil.duygulandim Allahim isteyen kimseyi yavrusuz birakmasin

Aminnn. Gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallah cok guzel ya benim ilk bebegim ama kardesim var ve kardeslik cok guzel bir sey kiziniz icinde sizin icinde guzel seylerin baslangici

Ah o mide yanmasi..bulanti bitti o basladi uyku uyuyamiyorum. Bugun bir karisim kesfettim daha iyiyim. Bir fincan sicak suya bir tatli kasigi bal ve yarim limon. Bana iyi geldi cok dayanilmaz durumdaysa denemeni tavsiye ederim sifa olur ins.
çok sagl cnm ilk gebeliğimle bu gebeliğim arasında baya fark va ben kızımda kusmaktan gözüm açılmazdı ama bunda sürekli mide kazınması yaşıyorum bir seyler yiyince iyi oluyorum

aynen benimkide 2inci gebelğm çook mutlu heycanlym rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu benimde 2.5 yasnda kızm var

Canım çok zor kimyasal gebelik bulduğun anda kaybediyosun bebeğini benimde hala kimyasal gebelikle ilgili korkum gitmedi. Pazartesi bir daha ölçücez bhcg yi umarım artış olur. İkimizde pazartesiye güzel haberler alırız inşallah.

Masallahh her sey yolunda gorunuyor az kaldi canimm bebisini gormeye:) bende su testlerden alip yapicam diyorum ani kalir ama unutup duruyorum yaa hamilelikten mi acabaa malum beynimiz kuculuyormus
kesinlikle bende de unutkanlık hatsafhada canım gecmısle ılgılı hersey zıhnımde ama anlık şeyler gidiyorr:) ben 3.ye kan artısına baktırmadım en son 10gün once vermıstım dr.um sureklı ıyı degıl gerek yokdemıstı. zayıfım zaten ve son 2sınde 6tüp alınmıstı hamılelkte yapılan testler de yapılmıstı. ben de ıdrar takıbıyle baktım ama insan alışıyor hep yapmak istiyor hala o heyecan oluyor yaparken:))

kuzum o duyguyu biliyorsun ne güzell daha bilinçlisin ben bazen duraksıyorum acaba nasıl bısey olucak kalbını duyunca ne hıssedıcem zamanla gelmesını beklıcek mıyım gb düşünüyorum hep. Sevgisi nasıl olucak vb seyler düşünüyorum hep. güzeller güzeli kızın hissetmiş belli ki. onun gb güzel bir prens gelıcek belki de sana buseefer

Kizlaar beni hatirlarsiniz. Bat 792 carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal olabilir demisti. Bugun yaptim 7483 cikti. Doktoru artik umursamiyorummm kesinlikle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…