Kasık batması normal ve betahcg malesef normal gebelik gibi ierler sonra birden düşer ona takılma önemli olan keseyi görmek bende 2tane kimyasal oldu çok korkuyorum pazartesi belli olacak normal gebelikmi değilim inşallah sağlıklı gebelik geçirirsinMerhaba kızlar. Bende 2 gün önce çok silik bir testle öğrendim hamileliğimi. Bugün kanda hızlı gebelik testim pozitif çıktı. Bhcg testi sonucum 3.5 gibi çıkacak. Size bir sorum var normalde sat 5 nisan ama ben geç yumurtluyorum. Yumurtlama günüm 26 nisandı. Bana yakın yumurtlayanların bhcg si kaç çıktı merak ediyorum... daha önce kimyasal gebelik yaşadım ve çok tedirginimayrıca sabahtan beri kasıklarımda katma var sizinde olıyor mu ?
Benim de aynısı oldu 12.haftaya erteledi ısıtmayalım boşuna bebeği herşey yolunda dediZararı uzun süreli olursa bebeği rahatsız eder ısı dan dolayi sonuçta küçücük kalp ısıya maruz kalıyo.
Hayirlisiyla kucağına al insallah .Şu an iyiyim bir doktora tüm bilgilerini yolladım hayırlı olsun gayet normal dedi :) kimyasal gebelik yaşadım daha önce düşük bhcg fobim oldu desem yeridir :)
Bende 5 haftalikken ogrenmistim minicik yok gibi bir sey gorunmustu ama dr anliyor onu belki bir gun once gitsem o da gorunmeyecekti. endiselenme 7 haftalik olmussun hala dr gitmedin mi. Suan gorunur.Kızlar 5 haftalıkken kese göründü dr henüz bebek görünmüyor dedi normal dimi
Ah o mide yanmasi..bulanti bitti o basladi uyku uyuyamiyorum. Bugun bir karisim kesfettim daha iyiyim. Bir fincan sicak suya bir tatli kasigi bal ve yarim limon. Bana iyi geldi cok dayanilmaz durumdaysa denemeni tavsiye ederim sifa olur ins.kızlar ben daha bat 3 gün gecio ve göğüslerime sancılar giriyo ne yesem midemde yanma oluyo midem hep aç gibi daha 4+4olduk pazartesi hastanye gidicem sizde belirtiler neler
Canim persembe dr gittim bende her zaman gordugumuz bebegi goremedik aklim cikti. İdrara sıkışık gel dedi normalde ilk 3 ay hastalar idrara sıkışık gelir dedi. anca aklina geldi herhalde bunu soylemek. Onceleri cok sıkışık degildim ama anlamadim gerci bende 6 cm kist var o yüzden de karisik durumlar da aklinda bulunsun yinede. Guzel haberler ver bize:)Eevet sabah 11dee 4gün kaldııı :)
Hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Kasik batmalarini dr soyleyin muhakkak aslinda normal diyorlar bende de oluyordu progestan verdi dr.Merhaba kızlar. Bende 2 gün önce çok silik bir testle öğrendim hamileliğimi. Bugün kanda hızlı gebelik testim pozitif çıktı. Bhcg testi sonucum 3.5 gibi çıkacak. Size bir sorum var normalde sat 5 nisan ama ben geç yumurtluyorum. Yumurtlama günüm 26 nisandı. Bana yakın yumurtlayanların bhcg si kaç çıktı merak ediyorum... daha önce kimyasal gebelik yaşadım ve çok tedirginimayrıca sabahtan beri kasıklarımda katma var sizinde olıyor mu ?
tamam canımm gecen gün de bir arkadas hatırlattı sen mıydın kı o gün mutlaka tutmam lazımCanim persembe dr gittim bende her zaman gordugumuz bebegi goremedik aklim cikti. İdrara sıkışık gel dedi normalde ilk 3 ay hastalar idrara sıkışık gelir dedi. anca aklina geldi herhalde bunu soylemek. Onceleri cok sıkışık degildim ama anlamadim gerci bende 6 cm kist var o yüzden de karisik durumlar da aklinda bulunsun yinede. Guzel haberler ver bize:)
Masallahhtamam canımm gecen gün de bir arkadas hatırlattı sen mıydın kı o gün mutlaka tutmam lazımbol bol su içerim coksagol canım başta korkman iyi olmamış ama sonu güzel bitmişşş sabah sabah yıne test yaptm elimdeydi hala artışı bununla takıp ediyodum 2gun oncekinden suan daha da bordo renkte T yıne artmıs sanırım 2 kat:)) hem de daha 1.dk dolmadann
Aminnn. Gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallahkizlar Allah nasip ederse ikinci bebegime hamileyim ama sanki ilk gibi heycanliyim.ve her sayfayi okuyorum :)annelik bambaska biseymiss simdiden bebegimi okadar cok seviyorumki kizim 1.5 yasinda bugun geldi karnima yatti gulumsuyor hissetmis gibii nasil.duygulandim Allahim isteyen kimseyi yavrusuz birakmasin
çok sagl cnm ilk gebeliğimle bu gebeliğim arasında baya fark va ben kızımda kusmaktan gözüm açılmazdı ama bunda sürekli mide kazınması yaşıyorum bir seyler yiyince iyi oluyorumAh o mide yanmasi..bulanti bitti o basladi uyku uyuyamiyorum. Bugun bir karisim kesfettim daha iyiyim. Bir fincan sicak suya bir tatli kasigi bal ve yarim limon. Bana iyi geldi cok dayanilmaz durumdaysa denemeni tavsiye ederim sifa olur ins.
aynen benimkide 2inci gebelğm çook mutlu heycanlym rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu benimde 2.5 yasnda kızm varkizlar Allah nasip ederse ikinci bebegime hamileyim ama sanki ilk gibi heycanliyim.ve her sayfayi okuyorum :)annelik bambaska biseymiss simdiden bebegimi okadar cok seviyorumki kizim 1.5 yasinda bugun geldi karnima yatti gulumsuyor hissetmis gibii nasil.duygulandim Allahim isteyen kimseyi yavrusuz birakmasin
Dün gittim canm daha 5 haftalıktır dedi dr yani geç döllenmeBende 5 haftalikken ogrenmistim minicik yok gibi bir sey gorunmustu ama dr anliyor onu belki bir gun once gitsem o da gorunmeyecekti. endiselenme 7 haftalik olmussun hala dr gitmedin mi. Suan gorunur.
Canım çok zor kimyasal gebelik bulduğun anda kaybediyosun bebeğiniKasık batması normal ve betahcg malesef normal gebelik gibi ierler sonra birden düşer ona takılma önemli olan keseyi görmek bende 2tane kimyasal oldu çok korkuyorum pazartesi belli olacak normal gebelikmi değilim inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin
Teşekkür ederim canım. Mutlaka doktora söylicem.Hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Kasik batmalarini dr soyleyin muhakkak aslinda normal diyorlar bende de oluyordu progestan verdi dr.
kesinlikle bende de unutkanlık hatsafhada canım gecmısle ılgılı hersey zıhnımde ama anlık şeyler gidiyorr:) ben 3.ye kan artısına baktırmadım en son 10gün once vermıstım dr.um sureklı ıyı degıl gerek yokdemıstı. zayıfım zaten ve son 2sınde 6tüp alınmıstı hamılelkte yapılan testler de yapılmıstı. ben de ıdrar takıbıyle baktımMasallahhher sey yolunda gorunuyor az kaldi canimm bebisini gormeye:) bende su testlerden alip yapicam diyorum ani kalir ama unutup duruyorum yaa hamilelikten mi acabaa malum beynimiz kuculuyormus
kuzum o duyguyu biliyorsun ne güzell daha bilinçlisin ben bazen duraksıyorum acaba nasıl bısey olucak kalbını duyunca ne hıssedıcem zamanla gelmesını beklıcek mıyım gb düşünüyorum hep. Sevgisi nasıl olucak vb seyler düşünüyorum hep. güzeller güzeli kızın hissetmiş belli ki. onun gb güzel bir prens gelıcek belki de sana buseeferkizlar Allah nasip ederse ikinci bebegime hamileyim ama sanki ilk gibi heycanliyim.ve her sayfayi okuyorum :)annelik bambaska biseymiss simdiden bebegimi okadar cok seviyorumki kizim 1.5 yasinda bugun geldi karnima yatti gulumsuyor hissetmis gibii nasil.duygulandim Allahim isteyen kimseyi yavrusuz birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?