Aynen o cnmTeşekkürlerYarın yeni bir doktorda muayene olacağım kalp atışını duymadık ama usg cihazında yanıp sönüyordu bir nokta o kalp atışımı o zaman?
Dimi bencede.. bana 10000den sonra ultrason anca dedi bide.. icimi rahatlattiniz ❤Hiç keyfin kaçmasın 1500 den sonra vajinal 3000 den sonrada batın usg ile kese görülebiliyor. Senin hekim değiştirmeni tavsiye ederim arkadaşım
Sen hıc kafana takma canm ama cogu dr bu kanıda zaten genelde 10binleri buldugu zaman gelmeyı onerıyor kesin görulebılsın dıye buyuzden boyle demıstır O da. Benm dr.um da buyuzden 12gun snrası dedi bana bazen değerler yuksek olsa da görülemeyebiliyor karındanDimi bencede.. bana 10000den sonra ultrason anca dedi bide.. icimi rahatlattiniz ❤
Yok onu desinden yani anormal olabilir cok dusuk demesi kotu etti beni. Batin 2.gunuydu sonucta ne olmasinj bekliodu yani. Takmiyorum o doktoru su an unuttum gitti valla. Onumuzdeki hafta ctesi gidicem doktoraSen hıc kafana takma canm ama cogu dr bu kanıda zaten genelde 10binleri buldugu zaman gelmeyı onerıyor kesin görulebılsın dıye buyuzden boyle demıstır O da. Benm dr.um da buyuzden 12gun snrası dedi bana bazen değerler yuksek olsa da görülemeyebiliyor karından
Vallahi canım düşük demesi saçma Normalde zaten adet gününe göre çok yüksek demesi gerekiyordu bunu dese anlarız daYok onu desinden yani anormal olabilir cok dusuk demesi kotu etti beni. Batin 2.gunuydu sonucta ne olmasinj bekliodu yani. Takmiyorum o doktoru su an unuttum gitti valla. Onumuzdeki hafta ctesi gidicem doktora
İnsallah bakalimm ❤ aynen oyle ❤ senin ptesiydi dimi doktorVallahi canım düşük demesi saçma Normalde zaten adet gününe göre çok yüksek demesi gerekiyordu bunu dese anlarız dasakince bekle canımm buldugun dr sana iyi gelıcektir emin ol
Eevet sabah 11dee 4gün kaldııı :)İnsallah bakalimm ❤ aynen oyle ❤ senin ptesiydi dimi doktor
Eevet sabah 11dee 4gün kaldııı :)
ilk 3 ay ve son 1 ay riskli oluyomş oruç tutmak canımMRB KIZLAR DAHA öncede sordum ama cvp alamadım8 haftalık hamileyim bende oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce
Benim pek bilgim yok ama mesela ben nornalde de son 2yıldır tutamıyorum bunun günlük zekatını verıyoruz açlıga dayanamadıgımdan dolayı kan şekerim düşüyor ve yataga baglı kalıyorum hamıleyken ustelık hiç tutamamMRB KIZLAR DAHA öncede sordum ama cvp alamadım8 haftalık hamileyim bende oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce
MRB KIZLAR DAHA öncede sordum ama cvp alamadım8 haftalık hamileyim bende oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce
Gögusler cok normal hergecen gun de artıcak ben yürürken bıle agrıyor. uçlarına dokunamıyorum ates gb oldular:) eşim çarptı gecen yanlıskla cıglık attım resmen onun dısında uyku halsızlık kabızlık iştah artışı arada kasık batmaları ve yorgunlugum var benım mıde sorunum olmadı daha hiçkızlar ben daha bat 3 gün gecio ve göğüslerime sancılar giriyo ne yesem midemde yanma oluyo midem hep aç gibi daha 4+4olduk pazartesi hastanye gidicem sizde belirtiler neler
Tabii ki olur yaz dönemi oruç tutacaksın hamile bir kadının gün içinde alması gereken besin ve sıvı miktarı belli ve sen oruç tutarak bunu en aza indireceksin. Ki hamileliğin henüz başı bebeğin tam gelişim haftaları amnio sıvısı azalacak gıdasız kalacak artı sende halden düşeceksin gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için tutmaman daha hayırlı ama ben illa tutacam diyorsan kadın doğumcunla konuş o sana riskleri daha detaylı anlatırMRB KIZLAR DAHA öncede sordum ama cvp alamadım8 haftalık hamileyim bende oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce
benim bu 2 gebeliğim çok değşk af buyurun asla ishal durumu yasamazdm bu gebelkte mev cut karnm adet olacakmş gibi agryo zatn halsizlik uyku iştah almş başını gidioGögusler cok normal hergecen gun de artıcak ben yürürken bıle agrıyor. uçlarına dokunamıyorum ates gb oldular:) eşim çarptı gecen yanlıskla cıglık attım resmen onun dısında uyku halsızlık kabızlık iştah artışı arada kasık batmaları ve yorgunlugum var benım mıde sorunum olmadı daha hiç
Suan baslardaydı degıl mı adete daha var mıydı? Benım de yenı ogrendıgımde aynı durum soz konusuydu adet gecıkmesı ıle pregesteron arttıkca heralde kabızlıga döndubenim bu 2 gebeliğim çok değşk af buyurun asla ishal durumu yasamazdm bu gebelkte mev cut karnm adet olacakmş gibi agryo zatn halsizlik uyku iştah almş başını gidio
inşallah cnm sağlıkla gelsin bebişlerSuan baslardaydı degıl mı adete daha var mıydı? Benım de yenı ogrendıgımde aynı durum soz konusuydu adet gecıkmesı ıle pregesteron arttıkca heralde kabızlıga döndumuz yemek de gerekıyor dıye hergun yıyprum o daha da tetıklıyor aynı zamanda da kuru ıncır yıyorum o da kabızlıga engelmıs muzu artırrsan düzelir ınsallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?