Aminnn insallahh canimm saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim da daha da otesi yok su an ❤Ayy cok dikkat et kendine cok ama cok iyi bakmalisin bebisin seni yoracak zaten suan guzel zamanlarin tadini cikar guzelce dinlen. Stresten uzak dur. Erken ogrenmenin biraz sorunlari oluyor boyle sanirim. Ben 5 haftalikti ogrendigimde kendim gidip kan testi yaptirmistim bir daha hic kan vermedim dr istemedi bu yuzden pek tecrubem yok guzel dusun guzel ollsun allah hepimize yardim etsin saglikla alalim kucagimiza minik susamlari insallah:)
Geçmil olsun canm agrın sızın yok dımı nasıl düştün öyle yaa dıkkat et cok kendıneAminnn insallahh canimm saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim da daha da otesi yok su an ❤
Valla is sirasinda denetim esnasinda arabaya binerken yagmurda oldu malesefGeçmil olsun canm agrın sızın yok dımı nasıl düştün öyle yaa dıkkat et cok kendıne
Tebrik ederimm canimm ❤❤ saglikla kucagina al ❤❤Merhaba kızlar bende 8+5 haftalık hamileyim. 7 haftalıkken kalp atışını duyduk çok şükür.Hatta eşim videosunu çekti evde sürekli onu dinliyoruz:)
Hayırlı olsuuunn bebişiinn peki kese nezaman gördunn biz ptesı gıdıcez tam 6+0 olcak 7.haftamıza gırcez ertesı günü. Ben de eşime cektırmeyı düşünyrm vıdeo yaaa sence kesın gorur myuz saglıklıysa ınsallah. Veya kalp duyulur mu 6btmıs olcak cnkuMerhaba kızlar bende 8+5 haftalık hamileyim. 7 haftalıkken kalp atışını duyduk çok şükür.Hatta eşim videosunu çekti evde sürekli onu dinliyoruz:)
Aminnn hepimiz insllaahh:)Tebrik ederimm canimm ❤❤ saglikla kucagina al ❤❤
Keseyi 5 haftalikken gördük.keseyi görürsünüz Allah'ın izniyle ama kalp atışı belki erken olabilirHayırlı olsuuunn bebişiinn peki kese nezaman gördunn biz ptesı gıdıcez tam 6+0 olcak 7.haftamıza gırcez ertesı günü. Ben de eşime cektırmeyı düşünyrm vıdeo yaaa sence kesın gorur myuz saglıklıysa ınsallah. Veya kalp duyulur mu 6btmıs olcak cnku
Hadi inşallah yaa bazen duyanlar oluyormuş bıde şöyle ben erken yumurtladıgımı düşünüyorum kızlarKeseyi 5 haftalikken gördük.keseyi görürsünüz Allah'ın izniyle ama kalp atışı belki erken olabilir
Bencede oyle olabilir canim. Bende kendim icin oyle dusunuodum bende 8 gun kala ogrendim ve degerlerimi de yuksek bukuyodum. Ne kaldi surda zaten gitmene guzel haberlerinle gell bizee❤❤Hadi inşallah yaa bazen duyanlar oluyormuş bıde şöyle ben erken yumurtladıgımı düşünüyorum kızlarbsebse cnku son ıkı ay adetım gecıyordu hep kist olusmustu stresten. Ustelık 9gun kala testımde cıktı eger yumurtlama erkense normale göre bıkacgun önde gıdıyor da olabılır belkı oyleyse kalbı duyarız:)
Teşekkür ederım canımm burdakı tüm arkadaslarım ıcın dua edıyorummm sen de ıcını ferah tut dr hıc bakmamıs bıle dediğin gb adam gb oyuzden degerin cok guzel.maşallah❤❤Bencede oyle olabilir canim. Bende kendim icin oyle dusunuodum bende 8 gun kala ogrendim ve degerlerimi de yuksek bukuyodum. Ne kaldi surda zaten gitmene guzel haberlerinle gell bizee❤❤
Saglicakla bizlere gelsinlerde baska bisey istemeyiz❤❤❤Teşekkür ederım canımm burdakı tüm arkadaslarım ıcın dua edıyorummm sen de ıcını ferah tut dr hıc bakmamıs bıle dediğin gb adam gb oyuzden degerin cok guzel.maşallah❤❤
Ben geç yumurtladim kan değerimde sonradan yükseldi 7+1 de duyduk kalp atışını:) evet o zaman duyabilirsiniz insllaahhHadi inşallah yaa bazen duyanlar oluyormuş bıde şöyle ben erken yumurtladıgımı düşünüyorum kızlarbsebse cnku son ıkı ay adetım gecıyordu hep kist olusmustu stresten. Ustelık 9gun kala testımde cıktı eger yumurtlama erkense normale göre bıkacgun önde gıdıyor da olabılır belkı oyleyse kalbı duyarız:)
Usg cihazları kalp atışını alabilmek için belli bir ısı ve ses dalgası yayıyormuş ve her usg ile muayenede dinlemek bebeğe zarar verebilirmiş bunun için çok gerekmedikçe atım sesini dinletmiyorlar. Sesi duymasanda görüntüde kalbin atışını görebiliyorsun sıkıntı yok yaniMerhabalar, bende kalp atışını duymadım 6. Haftada ya da daha sonra diyorlar, neden ilk 3 ay dinlemek önerilmiyor acaba bir zararı mı var ?
2107 ye mi düşük dedi benim bat günümde 240 lardaydı ve doktorum çok iyi demiştiKizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
Hiç keyfin kaçmasın 1500 den sonra vajinal 3000 den sonrada batın usg ile kese görülebiliyor. Senin hekim değiştirmeni tavsiye ederim arkadaşımbekliycem ya 1 hafta sonra özele giderim artık bilmiyorum baya keyfimi kaçırdı çünkü
O dünyanın en güzel şarkısından daha güzel bir melodi... Hele ki büyüyüp tekmeler attığında hissettiğin duygu tarif edilemez.Merhaba kızlar bende 8+5 haftalık hamileyim. 7 haftalıkken kalp atışını duyduk çok şükür.Hatta eşim videosunu çekti evde sürekli onu dinliyoruz:)
TeşekkürlerUsg cihazları kalp atışını alabilmek için belli bir ısı ve ses dalgası yayıyormuş ve her usg ile muayenede dinlemek bebeğe zarar verebilirmiş bunun için çok gerekmedikçe atım sesini dinletmiyorlar. Sesi duymasanda görüntüde kalbin atışını görebiliyorsun sıkıntı yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?