Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Aminnn insallahh canimm saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim da daha da otesi yok su an ❤

Hayırlı olsun bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız İnşaAllah. Bende 5 haftalık bebeyim dün dr.um ile görüştüm ve sağlıklı bir gebeliğimin olduğunu söyledi fakat bu sabah uyandım bir peçete dolduracak kadar kanamam oldu. Hemen dr.uma gittim beta hcg bin yükselmediğini söyledi bir kaç gün arayla yapılan kan testlerin sonucunda sormak istediğim benim gibi olup bebeğini sağlıklı kucağına alan oldu mu bebeğimin kesesi Hale’n yerinde bu arada

Merhaba kızlar bende 8+5 haftalık hamileyim. 7 haftalıkken kalp atışını duyduk çok şükür.Hatta eşim videosunu çekti evde sürekli onu dinliyoruz:)

Geçmil olsun canm agrın sızın yok dımı nasıl düştün öyle yaa dıkkat et cok kendıne
Valla is sirasinda denetim esnasinda arabaya binerken yagmurda oldu malesef su an daha iyiyim bukerken bacagimi zorlaniyorum biraz. Saolasin canim❤

Merhaba kızlar bende 8+5 haftalık hamileyim. 7 haftalıkken kalp atışını duyduk çok şükür.Hatta eşim videosunu çekti evde sürekli onu dinliyoruz:)
Tebrik ederimm canimm ❤❤ saglikla kucagina al ❤❤

Hayırlı olsuuunn bebişiinn peki kese nezaman gördunn biz ptesı gıdıcez tam 6+0 olcak 7.haftamıza gırcez ertesı günü. Ben de eşime cektırmeyı düşünyrm vıdeo yaaa sence kesın gorur myuz saglıklıysa ınsallah. Veya kalp duyulur mu 6btmıs olcak cnku

Keseyi 5 haftalikken gördük.keseyi görürsünüz Allah'ın izniyle ama kalp atışı belki erken olabilir

Keseyi 5 haftalikken gördük.keseyi görürsünüz Allah'ın izniyle ama kalp atışı belki erken olabilir
Hadi inşallah yaa bazen duyanlar oluyormuş bıde şöyle ben erken yumurtladıgımı düşünüyorum kızlar bsebse cnku son ıkı ay adetım gecıyordu hep kist olusmustu stresten. Ustelık 9gun kala testımde cıktı eger yumurtlama erkense normale göre bıkacgun önde gıdıyor da olabılır belkı oyleyse kalbı duyarız:)

Bencede oyle olabilir canim. Bende kendim icin oyle dusunuodum bende 8 gun kala ogrendim ve degerlerimi de yuksek bukuyodum. Ne kaldi surda zaten gitmene guzel haberlerinle gell bizee❤❤

Bencede oyle olabilir canim. Bende kendim icin oyle dusunuodum bende 8 gun kala ogrendim ve degerlerimi de yuksek bukuyodum. Ne kaldi surda zaten gitmene guzel haberlerinle gell bizee❤❤
Teşekkür ederım canımm burdakı tüm arkadaslarım ıcın dua edıyorummm sen de ıcını ferah tut dr hıc bakmamıs bıle dediğin gb adam gb oyuzden degerin cok guzel.maşallah❤❤

Ben geç yumurtladim kan değerimde sonradan yükseldi 7+1 de duyduk kalp atışını:) evet o zaman duyabilirsiniz insllaahh

Merhabalar, bende kalp atışını duymadım 6. Haftada ya da daha sonra diyorlar, neden ilk 3 ay dinlemek önerilmiyor acaba bir zararı mı var ?
Usg cihazları kalp atışını alabilmek için belli bir ısı ve ses dalgası yayıyormuş ve her usg ile muayenede dinlemek bebeğe zarar verebilirmiş bunun için çok gerekmedikçe atım sesini dinletmiyorlar. Sesi duymasanda görüntüde kalbin atışını görebiliyorsun sıkıntı yok yani

Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
2107 ye mi düşük dedi benim bat günümde 240 lardaydı ve doktorum çok iyi demişti

O dünyanın en güzel şarkısından daha güzel bir melodi... Hele ki büyüyüp tekmeler attığında hissettiğin duygu tarif edilemez.

Teşekkürler Yarın yeni bir doktorda muayene olacağım kalp atışını duymadık ama usg cihazında yanıp sönüyordu bir nokta o kalp atışımı o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…