Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

6 tup muu bulasici hastaliklarla ilgili testlerini de yaptilar mi canim. En kisa zamanda bende bir test alip yapayim bari ya :)

6 tup muu bulasici hastaliklarla ilgili testlerini de yaptilar mi canim. En kisa zamanda bende bir test alip yapayim bari ya :)
hepatıt testlerım de yapıldı canım butun degerlerım çok guzel cıktı. ıkıgun arayla totalde 6tüp ıkısı hcg ıcındı:) al yap canımm görmek guzel oluyor:)

Kizlaar beni hatirlarsiniz. Bat 792 carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal olabilir demisti. Bugun yaptim 7483 cikti. Doktoru artik umursamiyorummm kesinlikle :)
artış gayet güzel hayırlı olsun canım guzel bır doktor buldun muu:)

amin cnm haberleşiriz sevincimiz kursağımızda kalmaz inşallah

Kızlar benim batım geçeli 2 gün oldu kan değerim pozitif ve normal seyirde. Kimyasal gebelik yaşadığım için korkularım var. Sürekli regl sancısı çekiyorum. Çalışıyorum ve yeri gelio yarım saat ayakta iş yapıyorum. Bu normal mi ya çok korkuyorum. Kimyasal gebelik geçirdiğimde sol kasığım ağrıyordu bi onu hatırlıyorum sonra düşük yaptım zaten şimdi tam orta yer ağrıyor. Regl sancım da var inşallah düşük yapmam çok korkuyorum ya.

Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
Bence doktorunu değiştir. Benmde dün 631 çıktı ve bat günümdü. Senin ilkine çok yakın yani. Takma boşver bişe olsa 10 gün sonra gel nie desin verdiği süre bile çok uzun.

Kızlar çok korkuyorum ne olur bi cevap verin... Ne kadarlık gebe olduğumu tamm bilmiyorum muhtemelen 5-6 haftalık..

Bu sabah uyandığımda göğüs şişliğim ve ağrım azalmış. Bebeğe bi şey mi oldu acaba? Çok korkuyorum yaaa

canım sakin oll bi en son adet tarihin neydi? bak ilk kesınolrak öğrendiğimde adete 4gun kalaydı anlatmıstım.ve benım gogus hassasıyetım ozamanlar hafıften başladı. yaklasık bıhafta mesela dokundugum bı nokta bıgun acıyor bigun acımıyordu ben de korkuyordum ama sonra gıderek artmaya basladı suan yururken bıle ağrıyor baslarda gecıcı.bıdurum merak etme bırıkıgun ben de yasadm cok korktum

Canım PKOS olduğum için net tarihim yok. En son beta hcg salı günü 2382 çıkmıştı. Perşembe günü gideceğim doktoruma, ilk kez kese vs göreceğiz. Benim çok çok şişkin ve aşırı acıyordu, bu sabah ağrı-acı azaldı. Korktum ben de. Arkadaşıma sordum, o da ilk 3 ay bende hiç şişlik olmadı, sonradan acıdı oldu bende dedi. Bence onun çok alakası yok, rahat ol diyo ama bilmiyorum ki.. Korkuyorum :/

canımm degerin gayet iyiymiş korkma lutfen şöyle düşün acıma artması durmuş olabılır ve mevcut acımaya bünyen alıstıgı ıcın az gelmiş olabılır ben de cok tanıyorum göğsü hiç hassas olmayan başlarda. ki bizim maşallah hemen basladı ve anlık değişimler de cok normalmişş bak gör bıkacgune nasıl da farkedıceksın yenıden ama illa da içim rahat etmıyor dıyorsan kan ver canım ve Allah korusun aksi bısey olsa göğüsle belli etmezdi bence kendını daha ciddi komplikasyonların olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…