Masallah oldu bu isKizlaar beni hatirlarsiniz. Bat 792 carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal olabilir demisti. Bugun yaptim 7483 cikti. Doktoru artik umursamiyorummm kesinlikle :)
6 tup muukesinlikle bende de unutkanlık hatsafhada canım gecmısle ılgılı hersey zıhnımde ama anlık şeyler gidiyorr:) ben 3.ye kan artısına baktırmadım en son 10gün once vermıstım dr.um sureklı ıyı degıl gerek yokdemıstı. zayıfım zaten ve son 2sınde 6tüp alınmıstı hamılelkte yapılan testler de yapılmıstı. ben de ıdrar takıbıyle baktımama insan alışıyor hep yapmak istiyor hala o heyecan oluyor yaparken:))
hepatıt testlerım de yapıldı canım butun degerlerım çok guzel cıktı. ıkıgun arayla totalde 6tüp ıkısı hcg ıcındı:) al yap canımm görmek guzel oluyor:)6 tup muubulasici hastaliklarla ilgili testlerini de yaptilar mi canim. En kisa zamanda bende bir test alip yapayim bari ya :)
artış gayet güzel hayırlı olsun canım guzel bır doktor buldun muu:)Kizlaar beni hatirlarsiniz. Bat 792 carsamba 2107 idi ve doktor cok dusuk deger anormal olabilir demisti. Bugun yaptim 7483 cikti. Doktoru artik umursamiyorummm kesinlikle :)
Evet canimm :)) 1haftaya giderim ins :))artış gayet güzel hayırlı olsun canım guzel bır doktor buldun muu:)
amin cnm haberleşiriz sevincimiz kursağımızda kalmaz inşallahCanım çok zor kimyasal gebelik bulduğun anda kaybediyosun bebeğinibenimde hala kimyasal gebelikle ilgili korkum gitmedi. Pazartesi bir daha ölçücez bhcg yi umarım artış olur. İkimizde pazartesiye güzel haberler alırız inşallah.
Canimm guzel haberlerin gelicek ben inaniyorum biz seninle ayniydik yanlis hatirlamiosam ❤amin cnm haberleşiriz sevincimiz kursağımızda kalmaz inşallah
inşallah cnm sendende iyi haber gelecek allahın izniyle cnm benim sat 8nisan senindemi aynıCanimm guzel haberlerin gelicek ben inaniyorum biz seninle ayniydik yanlis hatirlamiosam ❤
Benimde sat 8 nisan canim aynen. Sukur bugun degerim iyi cikti. İnsallah rabbim kucagimiza saglikla almayi nasip etsin ya ❤inşallah cnm sendende iyi haber gelecek allahın izniyle cnm benim sat 8nisan senindemi aynı
Bence doktorunu değiştir. Benmde dün 631 çıktı ve bat günümdü. Senin ilkine çok yakın yani. Takma boşver bişe olsa 10 gün sonra gel nie desin verdiği süre bile çok uzun.Kizlar simddi doktordan ciktim degerim 2107. Degerin cok dusuk anormal olabilir 10gun sonra gel bakalim ama su an cok dusuk dedi. Bati 2gun gecti su an sat 8nisan.
Kesinlikle canim. Degistiriyorum. Bugun kan verdim degerim 7483 cikti zatenBence doktorunu değiştir. Benmde dün 631 çıktı ve bat günümdü. Senin ilkine çok yakın yani. Takma boşver bişe olsa 10 gün sonra gel nie desin verdiği süre bile çok uzun.
Benimde sat 8 nisan canim aynen. Sukur bugun degerim iyi cikti. İnsallah rabbim kucagimiza saglikla almayi nasip etsin ya ❤
Yaa cok sevindimm ❤❤ masallah masallah ❤ aminn ❤canim keseyi gordum az once hamd olsunn Allahima darisi basinaa insallah
Ya öylemi hem sat aynı hem birlikte hamileyiz çok güzel inşallah mutlu bir şekildede kucağımızada versin rabbim canmBenimde sat 8 nisan canim aynen. Sukur bugun degerim iyi cikti. İnsallah rabbim kucagimiza saglikla almayi nasip etsin ya ❤
canım sakin oll bi en son adet tarihin neydi? bak ilk kesınolrak öğrendiğimde adete 4gun kalaydı anlatmıstım.ve benım gogus hassasıyetım ozamanlar hafıften başladı. yaklasık bıhafta mesela dokundugum bı nokta bıgun acıyor bigun acımıyordu ben de korkuyordum ama sonra gıderek artmaya basladı suan yururken bıle ağrıyor baslarda gecıcı.bıdurum merak etme bırıkıgun ben de yasadm cok korktumKızlar çok korkuyorum ne olur bi cevap verin... Ne kadarlık gebe olduğumu tamm bilmiyorum muhtemelen 5-6 haftalık..
Bu sabah uyandığımda göğüs şişliğim ve ağrım azalmış. Bebeğe bi şey mi oldu acaba? Çok korkuyorum yaaa
canım sakin oll bi en son adet tarihin neydi? bak ilk kesınolrak öğrendiğimde adete 4gun kalaydı anlatmıstım.ve benım gogus hassasıyetım ozamanlar hafıften başladı. yaklasık bıhafta mesela dokundugum bı nokta bıgun acıyor bigun acımıyordu ben de korkuyordum ama sonra gıderek artmaya basladı suan yururken bıle ağrıyor baslarda gecıcı.bıdurum merak etme bırıkıgun ben de yasadm cok korktum
canımm degerin gayet iyiymiş korkma lutfen şöyle düşün acıma artması durmuş olabılır ve mevcut acımaya bünyen alıstıgı ıcın az gelmiş olabılır ben de cok tanıyorum göğsü hiç hassas olmayan başlarda. ki bizim maşallah hemen basladı ve anlık değişimler de cok normalmişş bak gör bıkacgune nasıl da farkedıceksın yenıdenCanım PKOS olduğum için net tarihim yok. En son beta hcg salı günü 2382 çıkmıştı. Perşembe günü gideceğim doktoruma, ilk kez kese vs göreceğiz. Benim çok çok şişkin ve aşırı acıyordu, bu sabah ağrı-acı azaldı. Korktum ben de. Arkadaşıma sordum, o da ilk 3 ay bende hiç şişlik olmadı, sonradan acıdı oldu bende dedi. Bence onun çok alakası yok, rahat ol diyo ama bilmiyorum ki.. Korkuyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?