Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Canim ben sunu ogrendim gebelikte bir gunun bir gununu tutmuyor. Bir gun cok iyi hissediyorum diger gun cok kotu. Bu kadar stres yapma lutfen kendine bu hem sana hem bebegine zarar iyi dusunmeye calis. Sen iyi olacaksin ki bebekte iyi olsun.

Canim adet sancilari icin aslinda normal diyorlar ama ben de de oluyordu dr soyledim progestan verdi onu kullaniyorum. Ama benim biraz riskli kistlerim falan var. Dinlenmen lazim ben yurumeye bile korkuyorum. Sancilarini dr soyle muhakkak o yardimci olacaktir. İcini ferah tutmaya calis biliyorum zor ama stres gebelikte iyi bir sey degil. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini canim.

teşekkürler canımm Jasmineoo senin de anneler günün kutlu olsunn inşallah seneye bu zamanlar kucagımızda kutlarız bu günüü ve Diğer arkadaşlarım hepinizin anneler günü kutlu mutlu olsunnnn❣❣❣❣❣❣

Sende dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Salı doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır bugün çok sancım olmadı yeni yeni başladı sanırım çok ayakta durduğumda oluyor

İnsallah canim sagol. Benimde ayaga kalkinca sanci giriyordu. Bol bol dinlenmeye calis aslinda yormaman gerekiyor kendini. İnsallah guzel haberler ver bize

Kızlar ben çarşamba kan testi yaptırdım 161.3 çıktı beta hcg. Cuma tekrar istedi onun sonucu 600 çıktı normalde 2 katı olması gerekiyomuş böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

Canım benim 9 ay boyunca göğüs hassasiyetim olmadı hatta hiç birşeyim olmadı İnsan ilk hamileliğimde takıyor acaba bieşy mi oldu diye sakın takma kafana o bebişi daha çok etkiler. İnsanlar farklı farklı şeyler yaşıyor onları duydukça niye bende olmuyor diye çok zararlı olmasına rağmen devamlı birşeyleri bahane edip doktora gidiyordum

Kızlar ben çarşamba kan testi yaptırdım 161.3 çıktı beta hcg. Cuma tekrar istedi onun sonucu 600 çıktı normalde 2 katı olması gerekiyomuş böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
Benim bildiğim aşağı yukarı 1 buçuk günde iki katı oluyor. Bi de bu hormonal değerler çok farklı oluyor aslında pek takmamak lazım ben öğrendiğimde Çarşamba günü 1609 dü bir daha da tahlil yapmadım. Bir ihtimal her iki günde bir 4 katı oluyorsa ikiz olma ihtimali var

Canimm boyle olabiliomus gordugum kadariyla bemce normal bi durum. Basina gelenler olmus baya. Bugun nasilsin ? Korkma derim.hic

Kızlar birsey sorcam 6+6 haftalik hamileyim bugün bebegin yok kesesini gördük ve doktor normal boyutlarda dedi kalp atisini henuz goremedi yalnız ben acildeki ultrasonda bakildim ve doktor beni kalp atışı için sanırım ultrasona gönderdi çarşamba gitcem sadece kalp atışını görmek için mi ultrason istedi. Acil deki ile normal ultrason arasında nasıl bir fark var acaba . Fark yoksa neden ultrasona gönderdi desem. Cevaplarinizi rica etsem .

Kızlar 7. Haftasında obstetrik renkli Doppler çektiren varmı hiç acaba bilgi alabilir miyim . Neden bu USG yi kullaniyorlar doktorum istedi benden perşembe günü .

Canimm boyle olabiliomus gordugum kadariyla bemce normal bi durum. Basina gelenler olmus baya. Bugun nasilsin ? Korkma derim.hic

İlginçtir bunu yazdığım günün akşamına doğru gene şişti ve hassaslaştı, hala da öyle. Eski haline döndü. Sanırım dediğiniz gibi, hamileliğin bir günü bir gününü tutmuyor gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…