Canim ben sunu ogrendim gebelikte bir gunun bir gununu tutmuyor. Bir gun cok iyi hissediyorum diger gun cok kotu. Bu kadar stres yapma lutfen kendine bu hem sana hem bebegine zarar iyi dusunmeye calis. Sen iyi olacaksin ki bebekte iyi olsun.Kızlar çok korkuyorum ne olur bi cevap verin... Ne kadarlık gebe olduğumu tamm bilmiyorum muhtemelen 5-6 haftalık..
Bu sabah uyandığımda göğüs şişliğim ve ağrım azalmış. Bebeğe bi şey mi oldu acaba? Çok korkuyorum yaaa
Canim adet sancilari icin aslinda normal diyorlar ama ben de de oluyordu dr soyledim progestan verdi onu kullaniyorum. Ama benim biraz riskli kistlerim falan var. Dinlenmen lazim ben yurumeye bile korkuyorum. Sancilarini dr soyle muhakkak o yardimci olacaktir. İcini ferah tutmaya calis biliyorum zor ama stres gebelikte iyi bir sey degil. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini canim.Kızlar benim batım geçeli 2 gün oldu kan değerim pozitif ve normal seyirde. Kimyasal gebelik yaşadığım için korkularım var. Sürekli regl sancısı çekiyorum. Çalışıyorum ve yeri gelio yarım saat ayakta iş yapıyorum. Bu normal mi ya çok korkuyorum. Kimyasal gebelik geçirdiğimde sol kasığım ağrıyordu bi onu hatırlıyorum sonra düşük yaptım zaten şimdi tam orta yer ağrıyor. Regl sancım da var inşallah düşük yapmam çok korkuyorum ya.
İnsallah canim insallahteşekkürler canımmJasmineoo senin de anneler günün kutlu olsunn inşallah seneye bu zamanlar kucagımızda kutlarız bu günüü ve Diğer arkadaşlarım hepinizin anneler günü kutlu mutlu olsunnnn❣❣❣❣❣❣
Sende dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Salı doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır bugün çok sancım olmadı yeni yeni başladı sanırım çok ayakta durduğumda oluyorCanim adet sancilari icin aslinda normal diyorlar ama ben de de oluyordu dr soyledim progestan verdi onu kullaniyorum. Ama benim biraz riskli kistlerim falan var. Dinlenmen lazim ben yurumeye bile korkuyorum. Sancilarini dr soyle muhakkak o yardimci olacaktir. İcini ferah tutmaya calis biliyorum zor ama stres gebelikte iyi bir sey degil. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini canim.
İnsallah canim sagol. Benimde ayaga kalkinca sanci giriyordu. Bol bol dinlenmeye calis aslinda yormaman gerekiyor kendini. İnsallah guzel haberler ver bizeSende dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Salı doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır bugün çok sancım olmadı yeni yeni başladı sanırım çok ayakta durduğumda oluyor
Sağol kuzum allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözün aydın canım benimm
Sağlıkla al kucağına insallahŞu an iyiyim bir doktora tüm bilgilerini yolladım hayırlı olsun gayet normal dedi :) kimyasal gebelik yaşadım daha önce düşük bhcg fobim oldu desem yeridir :)
Çok teşekkür ederim canım benim aminSağlıkla al kucağına insallah
Canım PKOS olduğum için net tarihim yok. En son beta hcg salı günü 2382 çıkmıştı. Perşembe günü gideceğim doktoruma, ilk kez kese vs göreceğiz. Benim çok çok şişkin ve aşırı acıyordu, bu sabah ağrı-acı azaldı. Korktum ben de. Arkadaşıma sordum, o da ilk 3 ay bende hiç şişlik olmadı, sonradan acıdı oldu bende dedi. Bence onun çok alakası yok, rahat ol diyo ama bilmiyorum ki.. Korkuyorum :/
Benim bildiğim aşağı yukarı 1 buçuk günde iki katı oluyor. Bi de bu hormonal değerler çok farklı oluyor aslında pek takmamak lazım ben öğrendiğimde Çarşamba günü 1609 dü bir daha da tahlil yapmadım. Bir ihtimal her iki günde bir 4 katı oluyorsa ikiz olma ihtimali varKızlar ben çarşamba kan testi yaptırdım 161.3 çıktı beta hcg. Cuma tekrar istedi onun sonucu 600 çıktı normalde 2 katı olması gerekiyomuş böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
Canimm boyle olabiliomus gordugum kadariyla bemce normal bi durum. Basina gelenler olmus baya. Bugun nasilsin ? Korkma derim.hicKızlar çok korkuyorum ne olur bi cevap verin... Ne kadarlık gebe olduğumu tamm bilmiyorum muhtemelen 5-6 haftalık..
Bu sabah uyandığımda göğüs şişliğim ve ağrım azalmış. Bebeğe bi şey mi oldu acaba? Çok korkuyorum yaaa
Yolk kesesi bebegin olduğunu gosteriyo normal kesenin içinde oluyo yolk kesesi. Yani kese içinde kese .Kızlar yolk kesesi ne oluyor. Bu ultrasonda görünen normal kese mi
Canimm boyle olabiliomus gordugum kadariyla bemce normal bi durum. Basina gelenler olmus baya. Bugun nasilsin ? Korkma derim.hic
Hanımlar kahve içiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?