- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Anladm canm geçen muanede dr keseyi gösterdi ama daha detaylı bise soylemediYolk kesesi bebegin olduğunu gosteriyo normal kesenin içinde oluyo yolk kesesi. Yani kese içinde kese .
Bende öyle okudum ikiz mi yoksa çok merak ediyorummBenim bildiğim aşağı yukarı 1 buçuk günde iki katı oluyor. Bi de bu hormonal değerler çok farklı oluyor aslında pek takmamak lazım ben öğrendiğimde Çarşamba günü 1609 dü bir daha da tahlil yapmadım. Bir ihtimal her iki günde bir 4 katı oluyorsa ikiz olma ihtimali var
Gözünüz aydın canm benmEki Görüntüle 2146351 kızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)
Bebek daha küçük olduğu için çok detay vermemiştir içini ferah tut .Anladm canm geçen muanede dr keseyi gösterdi ama daha detaylı bise soylemedi
Dr 5 haftalık dedi daha küçük 10 gün sonra tekrar gel dedi. Bakalım ıns 10 sonra herşey çok daha guzel olurrBebek daha küçük olduğu için çok detay vermemiştir içini ferah tut .
Gözün aydın canım :)Eki Görüntüle 2146351 kızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)
Tebrik ederim canimmm ❤❤ saglikla kucagina al insss ❤❤ kac hafta gunsun kesin olarak simdiiEki Görüntüle 2146351 kızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)
6 hafta canımm :) bugun bıtıyor 6 son adete gore ama onu dr.a sormayı unttm heyecandan:) hadi sen de gor ınsalkah kuzum❤Tebrik ederim canimmm ❤❤ saglikla kucagina al insss ❤❤ kac hafta gunsun kesin olarak simdii
Tebrikler canım :) darısı bizlerin başına6 hafta canımm :) bugun bıtıyor 6 son adete gore ama onu dr.a sormayı unttm heyecandan:) hadi sen de gor ınsalkah kuzum❤
hadi inşallah canmmm:)Tebrikler canım :) darısı bizlerin başına
Ne guzell ❤❤ cuma ben de gidiyorun. Hayirli guzel haberlerle donelimm insallah ❤❤Kuzum benimde değer 59 dan 302 ye çıkmış şükür. Cuma doktora gitcem :)
peki tatlım sen bugün gitmicekmydn doktora ve ben değer hiç baktırmadım doktorda keseyi görünce yapmadı hcgyi darısı başınaCok sevindim canimm gorebilmene yaa ❤❤ saglikla kucagina insallah ❤ degerin kacti en son haturliyo musun ? Bende cuma gidicem seninle ayniyiz ya su an umut oldu keseyi gormeye banada ❤
Ayy canim hadi gozun aydin masallahhEki Görüntüle 2146351 kızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)
Canim haftasi usg kagidinda yazmasi lazim oralara bi bak :)6 hafta canımm :) bugun bıtıyor 6 son adete gore ama onu dr.a sormayı unttm heyecandan:) hadi sen de gor ınsalkah kuzum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?