Ben ctesi kan verdim diye doktoru da bu cumaya erteledim. Git gel olmasin pek diye kuzum❤ insallah hepimizlere ya ❤peki tatlım sen bugün gitmicekmydn doktora ve ben değer hiç baktırmadım doktorda keseyi görünce yapmadı hcgyi darısı başına
Amin canım inşallah ❤❤❤Ne guzell ❤❤ cuma ben de gidiyorun. Hayirli guzel haberlerle donelimm insallah ❤❤
sağol canım darısı başınaaa:)❤❤Ayy canim hadi gozun aydin masallahh
hadi hayırlısıyla cuma günü bebeğide görürsün inşallah. tatlım belirtilerin nasıl gidio ben mutfaktan tiksindm resmenBen ctesi kan verdim diye doktoru da bu cumaya erteledim. Git gel olmasin pek diye kuzum❤ insallah hepimizlere ya ❤
Bende pek belirti yok kuzum :) arada hafif bas donmesi var o kadarcik. Gunaaydinn ❤hadi hayırlısıyla cuma günü bebeğide görürsün inşallah. tatlım belirtilerin nasıl gidio ben mutfaktan tiksindm resmen
Yok canim bende goremedim mesela 6+2 de 6w2d yazar. Diger kagitta yazmiyomu? Benim ilk usg de yanlis yaziyodu gerci haftasi, sonraki gidislerde duzeldi belki cok kucuk diyedir canim bidahakine yazar muhakkak.sen bakar msn canım bn anlamadm yazmıyor mu Allah Allah:)Jasmineoo yoksa sagdakı 5 ıle 10un arasondakı cızgıler mı tam 7. de ısaret var 7.hafta mı.dye gecıyor kı:) yoksa solda 6-2 yazan mı
Ay masallah yaa bin keree ❤❤ bebisimize de bak sen ne guzel duruyo ordaa ❤❤Benim en sonuncusu canim @kartanesii8892
Ay masallah yaa bin keree ❤❤ bebisimize de bak sen ne guzel duruyo ordaa ❤❤
ebet canım ya week &day olarak yazması lazım ama bende yazmıyor gıdınce dıcem dr.umaBenim en sonuncusu canim @kartanesii8892
başlarda olmuyor mıdem bulanmıyor dıyodum dün öğürme başladı busabah da bı garip midemBende pek belirti yok kuzum :) arada hafif bas donmesi var o kadarcik. Gunaaydinn ❤
oyy baya bir fasulyee yerler onu:)Benim en sonuncusu canim @kartanesii8892
Buyuyor ablasi cok sukurroyy baya bir fasulyee yerler onu:)
Iki gündür açken oluyor kuzum şu an yok gibi Evet genetik diyorlar ya benim Ablamlar falan da öyleydi Mesela şu an yataktayım hemen Ağzıma bir iki bir şey atacağım Doğru söylüyorsun bir yerde de okumuştum başucunda bulundurmak lazım diye iki gün öncesine kadar o kadar çok iştahım vardı ki. Dün akşam da bayağı iştahlıydım.bakalım gün içinde nasıl olacağım hamilelik gerçekten çok başka bir şeymiş bu süreçleriBuyuyor ablasi cok sukurrcanim sansliysan sadece acken bulanir miden. Hemen ye sabahlari bulanti normal biseyler yiyince geciyor. İnsallah benim gibi tum gun surmez. Benim o durum gecti sukur de suan sadece sabah bulantilarim var. Yataginin basinda galeta leblebi cubuk kraker hangisini seviyosan bulundur. Kalkmadan once atistir sonra doogru kahvalti etmeye.
hayırlı olsunn hamişliğinn prosoektüsünde yazıyor mu gebelıkte kullanımı dıye. geçmişolsunngünaydın kızlar 9 haftalık hamileyim dudağımda uçuk çıktı vectavir diye bi krem var kullanabilirmiyim
Benim de mide bulantılarım feci serumla besleniyorum senin ne zaman geçti ?kaç haftada yanıBuyuyor ablasi cok sukurrcanim sansliysan sadece acken bulanir miden. Hemen ye sabahlari bulanti normal biseyler yiyince geciyor. İnsallah benim gibi tum gun surmez. Benim o durum gecti sukur de suan sadece sabah bulantilarim var. Yataginin basinda galeta leblebi cubuk kraker hangisini seviyosan bulundur. Kalkmadan once atistir sonra doogru kahvalti etmeye.
Ben de çok oluyordu sonra kusmalar başlamıştı inş senin öyle olmaz birden bire başladı ben çok iyiydim şimdi yataktan kalkamaz oldum rabbim bize şifa versin ve kimseye böyle birşey yaşatmasın çok zorkızlar sorması ayıp sizlerde de geğirme oluyor mu bu bende çok oluyor eşimin yanında istemeden aniden oluyor bıde utanma ben rahatsız olmuyorum asla hosuma bıle gıdıyor bebişimiz yapıyor böyle dıyor ama içim huzursuz askaları varken de gelıyor gegırme Zor duruyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?