Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

yaa cok gecmıs olsun hakıkaten bırden baslıyot dun 2defa ögurdum ama ıstıfra edemedım bugun olmadı benım ogrendıgımden berı var gegırme. sanırım aclık bulantısı olcak ama zamanla anlıcam rabbım şifa versın bıanonce ıstahın duzelsın

Ayni benim de oyleydi canim daha oncede demistim hamilelikte bir gun bir gunu tutmuyor. İnsallah cok uzun surmez.

Benim de mide bulantılarım feci serumla besleniyorum senin ne zaman geçti ?kaç haftada yanı
Cok gecmis olsun canim uzuldum senin agir geciyormus. Benim yanlis hatirlamiyorsam 6+2 de basladi tum gun bulanmalarim 1 hafta falan surdu. Simdi sadece acken bulaniyor.

Cok gecmis olsun canim uzuldum senin agir geciyormus. Benim yanlis hatirlamiyorsam 6+2 de basladi tum gun bulanmalarim 1 hafta falan surdu. Simdi sadece acken bulaniyor.
Çok saol cnm evet baya kötü geçiyor hamile olduğumu bile anlamıyorum geçecek diyip kendimi avutuyorum

Gecicek insallah bu gunler canim azcik sabiredicez. Bide senin diger hesabina niye ceza verdiler kapandi mi o
saçma sapan şey millet birdünya yorum yapıyor ceza vermıyorlar bana takık uyeler var tahrık edıyolar satasıp ustelık yanls bısey de yazmadjm yakında kapıcam bu hesaplaro canm kalp atısını da duyaym merak eden arkadaslarm var sonra kapıcam tamamen gercekten bana gore suyu cıkmıs bu sıtenın

kizlar benimde midem hassaslasti cok halsiz uykusuzum kizimda 7haftada bulantidan hastaneye yattim 18haftada cikmistimmm cok kotu gunlerdi tekrar oyle olcak diye cok korkuyorum insallah sorunsuz rahat gecer banada dua edin

hadi hayırlısıyla cuma günü bebeğide görürsün inşallah. tatlım belirtilerin nasıl gidio ben mutfaktan tiksindm resmen
Ah o tiksinmeler buzdolabının kapağını açmadan kaç gün geçirdiğimi bilirim elma ve çubuk krater ile beslenmiştim bi süre:) ama ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş geçiyor şuan hiç kalmadı şükür. Sizin de azalacaktır.

Çok saol cnm evet baya kötü geçiyor hamile olduğumu bile anlamıyorum geçecek diyip kendimi avutuyorum
1 hafta falan yasadim ama cok iyi anliyorum seni canim. İnsan kendi caninin derdine dusuyor bebek filan dusunemiyor ben oyle deyince cevremdekiler sasirip kiziyordu ama napalim. Rabbim sifa versin yardim etsin sana insallah hemencecik gecer canim.

Allah allah anladim canim. Bosver kimseye takilip sinirlerini bozma kapatirsan da iyisini yaparsin merak ederiz seni o baska:)

Allah allah anladim canim. Bosver kimseye takilip sinirlerini bozma kapatirsan da iyisini yaparsin merak ederiz seni o baska:)
canım ben de sızlero merak edermm:) Eşim aslında başından berı taraf degıl uyelıgıme smdı benı uzmemek ıcın bısey demıyor ama anlıyorum:)

1 hafta falan yasadim ama cok iyi anliyorum seni canim. İnsan kendi caninin derdine dusuyor bebek filan dusunemiyor ben oyle deyince cevremdekiler sasirip kiziyordu ama napalim. Rabbim sifa versin yardim etsin sana insallah hemencecik gecer canim.
Allah razı olsun cnm ya dualar okadar iyi geliyor ki bana hemen geçecek sanıyorum geçen de biri yazmıştı hamile kalayım varsın 9 ay hergün kusayım diye birşey dememiştim ama kusmanın ben olduğunu sanırım bilmiyordu yada çok fazla çocuk istiyordu rabbim her isteyene nasip etsin ama şunu da unutmamak lazım anne beslenemezse sağlıklı bir bebek doğuramaz beslenme önemli

aynen katılıyorum valla bende kapatam basit şeylerden ceza verp duruyorlar siteden tiksindm artk

Evet canim buyuk konusmamak lazim ama caresizlik cok kotu bir sey bende 1 bucuk sene bekledim suan icin o yuzden uzuluyorum onlara da. Allah isteyen herkese versin insallah. Biz dikkat edip sagliklica buyutelim bebeklerimizi evet zor bir surec ama gecicek insallah dua gercekten cok iyi geliyor senin icinde dua edicem canim.

Ayy rabbim bebeğini sana bağışlasın inş sağlıkla hayırla gelir :) ben hergün dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye ama herzaman dediğim gibi önce sağlık sen kaç haftalıksın ?

evet 3.aydan sonrası cokonemlı gelısımı ıcın beslenme herzaman hayırlısı ıcın dua edelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…