- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
yaa cok gecmıs olsun hakıkaten bırden baslıyot dun 2defa ögurdum ama ıstıfra edemedım bugun olmadı benım ogrendıgımden berı var gegırme. sanırım aclık bulantısı olcak ama zamanla anlıcamBen de çok oluyordu sonra kusmalar başlamıştı inş senin öyle olmaz birden bire başladı ben çok iyiydim şimdi yataktan kalkamaz oldum rabbim bize şifa versin ve kimseye böyle birşey yaşatmasın çok zor
Iki gündür açken oluyor kuzum şu an yok gibi Evet genetik diyorlar ya benim Ablamlar falan da öyleydi Mesela şu an yataktayım hemen Ağzıma bir iki bir şey atacağım Doğru söylüyorsun bir yerde de okumuştum başucunda bulundurmak lazım diye iki gün öncesine kadar o kadar çok iştahım vardı ki. Dün akşam da bayağı iştahlıydım.bakalım gün içinde nasıl olacağım hamilelik gerçekten çok başka bir şeymiş bu süreçleri
Ayni benim de oyleydi canim daha oncede demistim hamilelikte bir gun bir gunu tutmuyor. İnsallah cok uzun surmez.Iki gündür açken oluyor kuzum şu an yok gibi Evet genetik diyorlar ya benim Ablamlar falan da öyleydi Mesela şu an yataktayım hemen Ağzıma bir iki bir şey atacağım Doğru söylüyorsun bir yerde de okumuştum başucunda bulundurmak lazım diye iki gün öncesine kadar o kadar çok iştahım vardı ki. Dün akşam da bayağı iştahlıydım.bakalım gün içinde nasıl olacağım hamilelik gerçekten çok başka bir şeymiş bu süreçleri
evet canım cokfarklıymıs bigun enerjık oluyorum bıgun halsızAyni benim de oyleydi canim daha oncede demistim hamilelikte bir gun bir gunu tutmuyor. İnsallah cok uzun surmez.
Cok gecmis olsun canim uzuldum senin agir geciyormus. Benim yanlis hatirlamiyorsam 6+2 de basladi tum gun bulanmalarim 1 hafta falan surdu. Simdi sadece acken bulaniyor.Benim de mide bulantılarım feci serumla besleniyorum senin ne zaman geçti ?kaç haftada yanı
Gecicek insallah bu gunler canim azcik sabiredicez. Bide senin diger hesabina niye ceza verdiler kapandi mi oevet canım cokfarklıymıs bigun enerjık oluyorum bıgun halsız
Çok saol cnm evet baya kötü geçiyor hamile olduğumu bile anlamıyorum geçecek diyip kendimi avutuyorumCok gecmis olsun canim uzuldum senin agir geciyormus. Benim yanlis hatirlamiyorsam 6+2 de basladi tum gun bulanmalarim 1 hafta falan surdu. Simdi sadece acken bulaniyor.
saçma sapan şey millet birdünya yorum yapıyor ceza vermıyorlar bana takık uyeler var tahrık edıyolar satasıp ustelık yanls bısey de yazmadjm yakında kapıcam bu hesaplaro canm kalp atısını da duyaym merak eden arkadaslarm var sonra kapıcam tamamen gercekten bana gore suyu cıkmıs bu sıtenınGecicek insallah bu gunler canim azcik sabiredicez. Bide senin diger hesabina niye ceza verdiler kapandi mi o
Ah o tiksinmeler buzdolabının kapağını açmadan kaç gün geçirdiğimi bilirim elma ve çubuk krater ile beslenmiştim bi süre:) ama ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş geçiyor şuan hiç kalmadı şükür. Sizin de azalacaktır.hadi hayırlısıyla cuma günü bebeğide görürsün inşallah. tatlım belirtilerin nasıl gidio ben mutfaktan tiksindm resmen
1 hafta falan yasadim ama cok iyi anliyorum seni canim. İnsan kendi caninin derdine dusuyor bebek filan dusunemiyor ben oyle deyince cevremdekiler sasirip kiziyordu ama napalim. Rabbim sifa versin yardim etsin sana insallah hemencecik gecer canim.Çok saol cnm evet baya kötü geçiyor hamile olduğumu bile anlamıyorum geçecek diyip kendimi avutuyorum
Allah allah anladim canim. Bosver kimseye takilip sinirlerini bozma kapatirsan da iyisini yaparsin merak ederiz seni o baska:)saçma sapan şey millet birdünya yorum yapıyor ceza vermıyorlar bana takık uyeler var tahrık edıyolar satasıp ustelık yanls bısey de yazmadjm yakında kapıcam bu hesaplaro canm kalp atısını da duyaym merak eden arkadaslarm var sonra kapıcam tamamen gercekten bana gore suyu cıkmıs bu sıtenın
aynen bende bas dönmesi yasyorum yaaBende pek belirti yok kuzum :) arada hafif bas donmesi var o kadarcik. Gunaaydinn ❤
canım ben de sızlero merak edermm:) Eşim aslında başından berı taraf degıl uyelıgıme smdı benı uzmemek ıcın bısey demıyor ama anlıyorum:)Allah allah anladim canim. Bosver kimseye takilip sinirlerini bozma kapatirsan da iyisini yaparsin merak ederiz seni o baska:)
Allah razı olsun cnm ya dualar okadar iyi geliyor ki bana hemen geçecek sanıyorum geçen de biri yazmıştı hamile kalayım varsın 9 ay hergün kusayım diye birşey dememiştim ama kusmanın ben olduğunu sanırım bilmiyordu yada çok fazla çocuk istiyordu rabbim her isteyene nasip etsin ama şunu da unutmamak lazım anne beslenemezse sağlıklı bir bebek doğuramaz beslenme önemli1 hafta falan yasadim ama cok iyi anliyorum seni canim. İnsan kendi caninin derdine dusuyor bebek filan dusunemiyor ben oyle deyince cevremdekiler sasirip kiziyordu ama napalim. Rabbim sifa versin yardim etsin sana insallah hemencecik gecer canim.
aynen katılıyorum valla bende kapatam basit şeylerden ceza verp duruyorlar siteden tiksindm artksaçma sapan şey millet birdünya yorum yapıyor ceza vermıyorlar bana takık uyeler var tahrık edıyolar satasıp ustelık yanls bısey de yazmadjm yakında kapıcam bu hesaplaro canm kalp atısını da duyaym merak eden arkadaslarm var sonra kapıcam tamamen gercekten bana gore suyu cıkmıs bu sıtenın
Evet canim buyuk konusmamak lazim ama caresizlik cok kotu bir sey bende 1 bucuk sene bekledim suan icin o yuzden uzuluyorum onlara da. Allah isteyen herkese versin insallah. Biz dikkat edip sagliklica buyutelim bebeklerimizi evet zor bir surec ama gecicek insallah dua gercekten cok iyi geliyor senin icinde dua edicem canim.Allah razı olsun cnm ya dualar okadar iyi geliyor ki bana hemen geçecek sanıyorum geçen de biri yazmıştı hamile kalayım varsın 9 ay hergün kusayım diye birşey dememiştim ama kusmanın ben olduğunu sanırım bilmiyordu yada çok fazla çocuk istiyordu rabbim her isteyene nasip etsin ama şunu da unutmamak lazım anne beslenemezse sağlıklı bir bebek doğuramaz beslenme önemli
Canini sıkıyorsa burasi zaten kiymeti yok canim kapat gitsin :)canım ben de sızlero merak edermm:) Eşim aslında başından berı taraf degıl uyelıgıme smdı benı uzmemek ıcın bısey demıyor ama anlıyorum:)
Ayy rabbim bebeğini sana bağışlasın inş sağlıkla hayırla gelir :) ben hergün dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye ama herzaman dediğim gibi önce sağlık sen kaç haftalıksın ?Evet canim buyuk konusmamak lazim ama caresizlik cok kotu bir sey bende 1 bucuk sene bekledim suan icin o yuzden uzuluyorum onlara da. Allah isteyen herkese versin insallah. Biz dikkat edip sagliklica buyutelim bebeklerimizi evet zor bir surec ama gecicek insallah dua gercekten cok iyi geliyor senin icinde dua edicem canim.
evet 3.aydan sonrası cokonemlı gelısımı ıcın beslenme herzaman hayırlısı ıcın dua edelımAllah razı olsun cnm ya dualar okadar iyi geliyor ki bana hemen geçecek sanıyorum geçen de biri yazmıştı hamile kalayım varsın 9 ay hergün kusayım diye birşey dememiştim ama kusmanın ben olduğunu sanırım bilmiyordu yada çok fazla çocuk istiyordu rabbim her isteyene nasip etsin ama şunu da unutmamak lazım anne beslenemezse sağlıklı bir bebek doğuramaz beslenme önemli
Valla psikolojik mi bilmiyorum ama ben duaların yerine geldiğini hep gördüm sen dua ettin ben ilk kez bu akşam yemek yedim allah razı olsun rabbim sana sağlıklı evlat nasip etsin inşevet 3.aydan sonrası cokonemlı gelısımı ıcın beslenme herzaman hayırlısı ıcın dua edelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?