- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
yaaa canımmm cokcok daha saglıklı ol inşallah kesınlıkle onemlı dualarla ayaktayız su zamanlarda hele ki. Allah'ım senın de bebeğini saglıkla kucagına aldıgın gunlerı göstersın inşallahValla psikolojik mi bilmiyorum ama ben duaların yerine geldiğini hep gördüm sen dua ettin ben ilk kez bu akşam yemek yedim allah razı olsun rabbim sana sağlıklı evlat nasip etsin inş
Aminnnnn aminnnnyaaa canımmm cokcok daha saglıklı ol inşallah kesınlıkle onemlı dualarla ayaktayız su zamanlarda hele ki. Allah'ım senın de bebeğini saglıkla kucagına aldıgın gunlerı göstersın inşallahHayırlı Ramazanlarr cok guzel zamanlarda ogrendık bebeklerımızı Allahım tum ısteyenlere de aratmasjn kımbılır ne zordur yıllardır beklemek
canım ınsallah öyle olmazsın mubarek ayda dualarımız senınle. her hamılelık farklı olur derler ya ınsallah olmıcakkizlar benimde midem hassaslasti cok halsiz uykusuzum kizimda 7haftada bulantidan hastaneye yattim 18haftada cikmistimmm cok kotu gunlerdi tekrar oyle olcak diye cok korkuyorum insallah sorunsuz rahat gecer banada dua edin
Amin canim amin. 8 haftalik canim benimki sen kac haftaliksinAyy rabbim bebeğini sana bağışlasın inş sağlıkla hayırla gelir :) ben hergün dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye ama herzaman dediğim gibi önce sağlık sen kaç haftalıksın ?
amin canım ben de bazen kendımı kötu hıssedyrm sureklı yazıstıgım konuda cocuk ısteyen arkadaslarm da var dun bıle ultrason resmnı atarken ıcım bır buruk oldu hatta eşim bıle sen çok sey yazma sıtede ısteyenlere ayıp olmasn dedıAminnnnn aminnnnben kendim için isterken bile olmayanlar için de istedim hep inş rabbim bu güzel günlerde bizim ve onların dualarını kabul eder inş
Aynisini bende dusundum canim hatta sen gordukten sonra kaldiririm diyordumamin canım ben de bazen kendımı kötu hıssedyrm sureklı yazıstıgım konuda cocuk ısteyen arkadaslarm da var dun bıle ultrason resmnı atarken ıcım bır buruk oldu hatta eşim bıle sen çok sey yazma sıtede ısteyenlere ayıp olmasn dedı
Ben 10 haftalık oldum bundan önce kürtaj olmuştum baya kötü günler geçirmiştim hamdolsun bitti geçti o günler rabbim yenisini nasip etti evet benim konuştuğum bi topik var orda kürtaj olanlar var hep ve hamilelikle ilgili birşeyler yazınca onları üzmemek için bebekle ilgili pek konuşmuyorumAmin canim amin. 8 haftalik canim benimki sen kac haftaliksin
Gunaydinn ❤ evet ankaradayim. Bu ilk muayene icin evimin yakinindaki bir yere gidicem. Ama asil hastane seceneklerini 3e indirdik su an esimin ve benim calistigim yerin anlasmali olanlarindan. Ama buyuk ihtimal sincan koru secerim. 3arkadasim da orda ayni doktorda dogum yapti ve cook cook memnunlar ❤bsebse mrb Ankaradasiniz sanirim hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
hayırlı olsunn daha cok yeni son adet hatırlıyor musun peki:)Merhaba ben de 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu, ilk hamileliğim :) tam kaç hafta olduğunu bilmiyorum hcg değerim 190 çıktı
Çok teşekkürler :) Evet 10 nisanda adet olmuştum en son ama yumurtlama 19. Günde olduğu ve o zaman hamile kaldığım için hesaplayamadım. Doktor 10 nisandan itibaren alıyor ama yanlış hesaplanmış olmaz mu öyle bilemedim :/hayırlı olsunn daha cok yeni son adet hatırlıyor musun peki:)
yok hayır dr.un dogru hesaplıyor. hamilelik boyunca anne bebegınden 2hafta önde gıder son adet baz alınır :) o sana ultrasonda yıne soyler dogru tarıhı:)Çok teşekkürler :) Evet 10 nisanda adet olmuştum en son ama yumurtlama 19. Günde olduğu ve o zaman hamile kaldığım için hesaplayamadım. Doktor 10 nisandan itibaren alıyor ama yanlış hesaplanmış olmaz mu öyle bilemedim :/
Bende korunmadigim halde hamile kalamadim hic simdi 27 haftalik olduk bilekızlar Sevinç’lerimizi paylaşalım 3yaşında kızım var ve hiç korunmadığımız halde gebelik olmadı sadece aralıklı 2kimyasal yaşadım ve şu an rabbim herkese nasip etsin 4+3günlük hamileyim varmı aranızda yeni hamile olan
Dualar işe yarıyor inanıyorum ben dekızlar 2gun onceki öğürme ile kaldım.bulantm yok dualarımız gercekten çok iyi geliyor:)
Ben de tam tersi iyi olacagima bugun daha kotu hissediyorum kendimi mide bulantilari ve hafif bas donmeleri banada dua edin nolurkızlar 2gun onceki öğürme ile kaldım.bulantm yok dualarımız gercekten çok iyi geliyor:)
Allahım şifa versın canımm artabılır benım de belkı zamanla dınlen bol bol sıvı tüket dualarım senınleBen de tam tersi iyi olacagima bugun daha kotu hissediyorum kendimi mide bulantilari ve hafif bas donmeleri banada dua edin nolur
Bende o kadar ugrasmistimki gitmedigim dr kalmamisti inanki artik son 6 aydir o kadar sıkıldım ki dr bile gitmiyordum hic beklenmedik zamanda oluverdi. Allah ne zaman nasip ederse iste istedigin kadar ugras olmayinca olmuyor. hamd olsun bizlere nasip etti.Ben 10 haftalık oldum bundan önce kürtaj olmuştum baya kötü günler geçirmiştim hamdolsun bitti geçti o günler rabbim yenisini nasip etti evet benim konuştuğum bi topik var orda kürtaj olanlar var hep ve hamilelikle ilgili birşeyler yazınca onları üzmemek için bebekle ilgili pek konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?