- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
Yaa cok sevindimm canimm tebrikleer ❤❤ kac haftalikmis soyledi miii yani senin sata gore ne kadarlik ultrasona gore ne kadarlik ❤❤Günaydın ❤❤❤ az önce doktordan geldim kızlar , kesede bebişide gördük şükürler olsun :) darısı kalp atışına :)
Teşekkür ederim kuzum. Ultrasona ve yumurtlama günüme göre 4 haftalık dedi doktor canım. Benim sat karışık canım 5 nisan sat ama ben geç yumurtlayanlardanım normalde 19 nisanda yumurtlamam gerekirken ben 27 nisanda yumurtladım :) o nedenle doktor sat ı 13-14 nisan olarak kabul ediyor.❤Yaa cok sevindimm canimm tebrikleer ❤❤ kac haftalikmis soyledi miii yani senin sata gore ne kadarlik ultrasona gore ne kadarlik ❤❤
Merhaba canım benımde tahmını adete 3 4 gun kala ılk kanım 39 cıktı 2.cisi 82 cıktı 2 gun sonra 2.kan cok onemlı inşallah guzel bı artısın olurAranızda en yeni benim herhal 3 + 3 :) en riskli olduğum zamanlar haftaya pazartesi kan vericem bakalım degerim 38 cıktı kaca yükselicek acaba
Çok teşekkürler sizinde hayırlı olsun inşallahCanım hayırlı olsun. Ben adet tarihim 1 gün geçince test yaptım değerim 59 çıktı. 3 gün sonra bir daha baktırdım 302 olmuştu. 4 gün sonra ultrosonda keseyi gördük. 1hafta sonra bugünde bebeği gördük şükür. Bence değerine baktırman için 10 gün geçmesine gerek yok. 3 - 4 günde bir baktırabilirsin. Önemli olan değer değil düzenli artış. Değerin 2000 lerdeyken keseyi görebilirsin. Keseyi gördüğümde benim değerim 2000 lerdeydi die tahmin ediyorum. Ayrıca bunlar kritik aylar bende dün misafir kabul ettim iftara ama inanın pişman oldum. Bel ağrım ve kasık ağrım oldu. Dikkat etmemiz gereken bir dönem.
Ay inşallah :) ama hala belirtiler sürüyor ne biliyim düşse anlamazmıyım bilemedim dünde hafif lekelenmem oldu doktora gittim sabah koşa koşa tutunuyordur korkma dedi sen sadece dikkatli ol dedi :))Merhaba canım benımde tahmını adete 3 4 gun kala ılk kanım 39 cıktı 2.cisi 82 cıktı 2 gun sonra 2.kan cok onemlı inşallah guzel bı artısın olur
Çook teşekkür ederimm bende oruç tutmuyorum şuan ama bişeyde yiyemiyorum yine sahurda yiyorum sadeceCanım öncelikle hayırlı olsun .. Bende yeni hamileyim oruç tutmuyorum ve misafir agirliyorum hemde baya baya kalabalık misafirler benimde hala kimse bilmiyor cinsiyeti belli olana kadarda kimseyw soylemicem .. Doktor bana sadece oruç tutma dedi sen kendine dikkat eder ara ara oturur dinlenir ağır kaldirmazsan filan bisey olmaz Allah in izniyle
Tekrar tebrikler valla yaa darisi kalbe insallah canimm ❤❤Teşekkür ederim kuzum. Ultrasona ve yumurtlama günüme göre 4 haftalık dedi doktor canım. Benim sat karışık canım 5 nisan sat ama ben geç yumurtlayanlardanım normalde 19 nisanda yumurtlamam gerekirken ben 27 nisanda yumurtladım :) o nedenle doktor sat ı 13-14 nisan olarak kabul ediyor.❤
İlk kanınızı ne zaman verdiniz acaba iki gün bekleyip verip inşallah güzel artış olur hayırlı olsun :)Aranızda en yeni benim herhal 3 + 3 :) en riskli olduğum zamanlar haftaya pazartesi kan vericem bakalım degerim 38 cıktı kaca yükselicek acaba
Hayırlı olsun ne güzel kaç haftalıksınız acabaGünaydın ❤❤❤ az önce doktordan geldim kızlar , kesede bebişide gördük şükürler olsun :) darısı kalp atışına :)
Adetimden 5 gün önce verdim hatta 6 gün vardı :)İlk kanınızı ne zaman verdiniz acaba iki gün bekleyip verip inşallah güzel artış olur hayırlı olsun :)
benimde lekenmem vardı adet gununden onceyse yerleşme lekesı olma ıhtımalı cok yuksek.Ben ilk lekeler geldı kaset test yaptım cok ınce bı cızgı cıktı.Sonraa klınık gıbı bıyere gıttım kan yaptırdım bana negatıf dediler.Lekelenmem hala vardı sonra adet olcam herhalde dedim.ERtesi gün yine yaptım test baska bı marka yıne cıktı cızgı.Bu sefer aksamına baska bı hastanede kan verdım 39 cıktı.Hala lekelenmem suruyodu.sonra hemen ertesı gunn bende soktora gıttım leke var dıye kistim cıktı bıde :) 2 3 gun kahverengı acık lekem oldu yanı korkmaAy inşallah :) ama hala belirtiler sürüyor ne biliyim düşse anlamazmıyım bilemedim dünde hafif lekelenmem oldu doktora gittim sabah koşa koşa tutunuyordur korkma dedi sen sadece dikkatli ol dedi :))
ay kızlar 7 haftalığım mide bulantısı bas agrısı mahf ettı beni sizde durum nedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?