Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Günaydın ❤❤❤ az önce doktordan geldim kızlar , kesede bebişide gördük şükürler olsun :) darısı kalp atışına :)
Yaa cok sevindimm canimm tebrikleer ❤❤ kac haftalikmis soyledi miii yani senin sata gore ne kadarlik ultrasona gore ne kadarlik ❤❤

Kızlar merhaba bende yeni hamişiimmm
Adet günüm 2 3 gün geçince gebelik testi yaptım silik çıktı bende umutlandım çarşamba günü kan verdim değerim çok düşük 13.8 ben doktora gitmedim daha çünkü bi kadın doğum için doktorum yok şuanlık araştırıcam
Tahlili özel hastane acilinde yaptırdım sonucu alınca sağlık ocağındaki hemşireyle görüştüm evet hamilesin ama şuan değerin düşük haftaya çarşamba yine kan ver öyle sonucuna bakalım 10 gün geçmiş olsun üzerinden dedi
Bende haftaya Çarşamba'ya kadar bekliyorum değerim yükselmişse çevremden dıyduğum iyi bir doktor var ondan randevu alırım diye düşünüyorum
Yapmam gereken bişey varmı bu süreçte ve şuan ramazan iftara misafir alıyorum daha eşim harç kimse bilmiyor değerim yükselirse söylicem ailelere bu iftarlar kalabalık gruplar çok yoruyor sırtım belim çok ağrıyor bi zararı olurmu çok korkuyorum
Bu arada değerm düşük kalırsa düşük mü olur kimyasallar mı
Bira fazla yazdım ama kusura bakmayın kızlar bana bişiler diyin

Kızlar merhaba bende yeni hamişiimmm
Adet günüm 2 3 gün geçince gebelik testi yaptım silik çıktı bende umutlandım çarşamba günü kan verdim değerim çok düşük 13.8 ben doktora gitmedim daha çünkü bi kadın doğum için doktorum yok şuanlık araştırıcam
Tahlili özel hastane acilinde yaptırdım sonucu alınca sağlık ocağındaki hemşireyle görüştüm evet hamilesin ama şuan değerin düşük haftaya çarşamba yine kan ver öyle sonucuna bakalım 10 gün geçmiş olsun üzerinden dedi
Bende haftaya Çarşamba'ya kadar bekliyorum değerim yükselmişse çevremden dıyduğum iyi bir doktor var ondan randevu alırım diye düşünüyorum
Yapmam gereken bişey varmı bu süreçte ve şuan ramazan iftara misafir alıyorum daha eşim harç kimse bilmiyor değerim yükselirse söylicem ailelere bu iftarlar kalabalık gruplar çok yoruyor sırtım belim çok ağrıyor bi zararı olurmu çok korkuyorum
Bu arada değerm düşük kalırsa düşük mü olur kimyasallar mı
Bira fazla yazdım ama kusura bakmayın kızlar bana bişiler diyin[/QUOTE]

Canım öncelikle hayırlı olsun .. Bende yeni hamileyim oruç tutmuyorum ve misafir agirliyorum hemde baya baya kalabalık misafirler benimde hala kimse bilmiyor cinsiyeti belli olana kadarda kimseyw soylemicem .. Doktor bana sadece oruç tutma dedi sen kendine dikkat eder ara ara oturur dinlenir ağır kaldirmazsan filan bisey olmaz Allah in izniyle

Yaa cok sevindimm canimm tebrikleer ❤❤ kac haftalikmis soyledi miii yani senin sata gore ne kadarlik ultrasona gore ne kadarlik ❤❤
Teşekkür ederim kuzum. Ultrasona ve yumurtlama günüme göre 4 haftalık dedi doktor canım. Benim sat karışık canım 5 nisan sat ama ben geç yumurtlayanlardanım normalde 19 nisanda yumurtlamam gerekirken ben 27 nisanda yumurtladım :) o nedenle doktor sat ı 13-14 nisan olarak kabul ediyor.❤

Canım öncelikle hayırlı olsun .. Bende yeni hamileyim oruç tutmuyorum ve misafir agirliyorum hemde baya baya kalabalık misafirler benimde hala kimse bilmiyor cinsiyeti belli olana kadarda kimseyw soylemicem .. Doktor bana sadece oruç tutma dedi sen kendine dikkat eder ara ara oturur dinlenir ağır kaldirmazsan filan bisey olmaz Allah in izniyle[/QUOTE]
Çook teşekkür ederimm bende oruç tutmuyorum şuan ama bişeyde yiyemiyorum yine sahurda yiyorum sadece
Benim şuan doktora gitmem gerekmez dimi değerim yükselirse randevu alıcam dedim ama öyle mi yapayım

Canım hayırlı olsun. Ben adet tarihim 1 gün geçince test yaptım değerim 59 çıktı. 3 gün sonra bir daha baktırdım 302 olmuştu. 4 gün sonra ultrosonda keseyi gördük. 1hafta sonra bugünde bebeği gördük şükür. Bence değerine baktırman için 10 gün geçmesine gerek yok. 3 - 4 günde bir baktırabilirsin. Önemli olan değer değil düzenli artış. Değerin 2000 lerdeyken keseyi görebilirsin. Keseyi gördüğümde benim değerim 2000 lerdeydi die tahmin ediyorum. Ayrıca bunlar kritik aylar bende dün misafir kabul ettim iftara ama inanın pişman oldum. Bel ağrım ve kasık ağrım oldu. Dikkat etmemiz gereken bir dönem.

Aranızda en yeni benim herhal 3 + 3 :) en riskli olduğum zamanlar haftaya pazartesi kan vericem bakalım degerim 38 cıktı kaca yükselicek acaba
Merhaba canım benımde tahmını adete 3 4 gun kala ılk kanım 39 cıktı 2.cisi 82 cıktı 2 gun sonra 2.kan cok onemlı inşallah guzel bı artısın olur

Çok teşekkürler sizinde hayırlı olsun inşallah
Ya ben aslında baktırmak istiyorum ama eşimde acele etme hemşireyi dinle dedi diye duruyorum çok sık kan vermek te iyi değilmiş inanın bilmiyorum beklicemm sanırımm
Bende misafirden sonra inledim resmen çünkü bel fıtığım var benim normalde bile çok yoruluyorum birde kalabalıkta daha çok
Ama şuan iftara almadan da olmuyot bugün kendimi dinlendiricem bende bakalım

Merhaba canım benımde tahmını adete 3 4 gun kala ılk kanım 39 cıktı 2.cisi 82 cıktı 2 gun sonra 2.kan cok onemlı inşallah guzel bı artısın olur
Ay inşallah :) ama hala belirtiler sürüyor ne biliyim düşse anlamazmıyım bilemedim dünde hafif lekelenmem oldu doktora gittim sabah koşa koşa tutunuyordur korkma dedi sen sadece dikkatli ol dedi :))

Çook teşekkür ederimm bende oruç tutmuyorum şuan ama bişeyde yiyemiyorum yine sahurda yiyorum sadece
Benim şuan doktora gitmem gerekmez dimi değerim yükselirse randevu alıcam dedim ama öyle mi yapayım[/QUOTE]
Senin tercihine kalmis canım kan değerlerini takip et o önemli suan doktora gitsen bile kese görülmeyecek daha gelişim aşamasında biraz bekleyebilirsin bence

Tekrar tebrikler valla yaa darisi kalbe insallah canimm ❤❤

Ay inşallah :) ama hala belirtiler sürüyor ne biliyim düşse anlamazmıyım bilemedim dünde hafif lekelenmem oldu doktora gittim sabah koşa koşa tutunuyordur korkma dedi sen sadece dikkatli ol dedi :))
benimde lekenmem vardı adet gununden onceyse yerleşme lekesı olma ıhtımalı cok yuksek.Ben ilk lekeler geldı kaset test yaptım cok ınce bı cızgı cıktı.Sonraa klınık gıbı bıyere gıttım kan yaptırdım bana negatıf dediler.Lekelenmem hala vardı sonra adet olcam herhalde dedim.ERtesi gün yine yaptım test baska bı marka yıne cıktı cızgı.Bu sefer aksamına baska bı hastanede kan verdım 39 cıktı.Hala lekelenmem suruyodu.sonra hemen ertesı gunn bende soktora gıttım leke var dıye kistim cıktı bıde :) 2 3 gun kahverengı acık lekem oldu yanı korkma

ay kızlar 7 haftalığım mide bulantısı bas agrısı mahf ettı beni sizde durum nedr

Aynıyiz baş ağrısı için üst üste uc dort bardak su icmeni tavsiye ederim vucut susuz kalinca agri daha cok oluyor ben cok su iciyorum baş agrim yok.. Bulanti yeni basladi bi kac sefeer çıkardım uzun sure ac kalmamak lazim az az sık sık beslenmek gerekiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…