Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

ya bende bulantı bir haftadr vam kusma yok sadece iki defa kustum bulantım cok var oda beni halsizleştirio

Valla ben doktora gitmeden önce bir başhekimle konuştum canım 3 defa 4 günde bir değerine baktır dedi.ben 2 defa baktırdım. Sonra keseyi gördüm zaten. 10 gün bana çok gibi geldi biraz ondan dedim yoksa sen bilirsin tabi . Ayrıca ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için değer artışını 3 - 4 gün arayla takip ettim canım.

Kızlar bu arada bişi sorucam şimdi bnim satım 16 nisandı 18 inde hamile olduğumu öğrendim doktor bize haziran 1 e randevu verdi ayın 21 inde kan değerim 552 ydi sizce üç gün sonra felan gitmiş olsam doktora keseyi göremezmiyiz acaba. Çünkü adet gecikmesinden sonra 10 gün olmuş oluyor

Yani çok erken olmasına rağmen değeriniz bile çıkmış bence korkmayın :)
vallaha tırsmıyo degılım sabahtan berı ınternette bakmaktan mafoldum dakka bası elım gıdıyor arastırmaya hata edip ben daha 3 haftalıkken soyledım akrabalarıma arkadaslarıma arkadasım (oda hamle) kımseye soyleme nazar deger nıye soyledın fılan dedı ondan da korktum daha adetım gelmedı adetle gıder dıye de korkuyorum ama dunde lekelenmem oldu acık kahverengı doktora sordugumda cok normal dedı full kasılmalarım var suan yok ara ara gelıyor ama yanı sağlıklımıdır ki? acaba degerım yukselmısmıdır

birde idrar çok gelen varmı :/ çok kotu bısı ya :/ dakka bası tuvalete gıdıyorum

Endişe etmeyin kötü düşünmeyin bende sizin gibiyim daha çok yeniyim keseyi bile görmedim daha herkese söyledik ama eşim sağolsun:) nazara inanırım ama rabbim korusun nasibi veren o saklamadık yani. Adetten 2. Gün 81 çıktı üçüncü gün 552 çıktı pazartesi verdim yani en son. Şuan kontrol gününü bekliyorum

Anladım teşekür ederim ben az önce lavaboya çıktığımda kahverengi akıntı gördümmpeçetede ne yapmalıyıj şimdi gideceğim bir doktor var muayenehane sine gideceğim randevu alıp ama şuan o beni ben onu tanımıyorum daha acile mi gitsem ve karnım da şişkinlik var çok fazla

Sizin değeriniz güzel çıkmış ama ALLAH SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİZE DE insan tırsıyo işte aynen daha keseyi göremedik :))

Canım bence bir an önce acile git. Yani yerleşme kanaması falan diyolar bende hiç olmadı ama olanlar çok. Yinede acile gitmeni şiddetle öneririm. Lütfen neticeyi bizle paylaş canım

Canım bence bir an önce acile git. Yani yerleşme kanaması falan diyolar bende hiç olmadı ama olanlar çok. Yinede acile gitmeni şiddetle öneririm. Lütfen neticeyi bizle paylaş canım
Canım lekelenme için gitmedim ama kan verdim değerim 13.8 den 7.1 e düştü ne olacak şimdi tekrar yükselirmi düşükmü olcak ne yapmalıyımm ooff

Canım lekelenme için gitmedim ama kan verdim değerim 13.8 den 7.1 e düştü ne olacak şimdi tekrar yükselirmi düşükmü olcak ne yapmalıyımm ooff
malesef ki kimyasal düşük yaşıyorsun iki sefer bunu yaşadım geçmiş olsn

Galiba kimyasal gebelik geçeriyosun normalde hiç düşmemesi lazım çok üzüldüm geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…