AMIN INSALLAHHepimizin Sağlıkla devam etsin inşallah
Yok canim her adet zamaninda o agrilar olcak zaten merak etme sen bi sikinti yok ❤Kizlar adet agrisi gibi agri cektim 3 4 gun bugun hafifledi onemli birsey yoktur dimi ya :/ adetimede daha 2 gun kaldi ay Insallah adetimle sokulmez doktor sokulmez dedi ama ay korktum :)
Hayirli olsun canimm ❤❤aminn ❤Hayirki geceler bende varım ilk gebeligim 5+3uz :) rabbim kucagimiza almak nasip.etsin
Var bendeKızlar merhaba bende dün öğrendim hamile oldugumudoktoruma salı günü gidicem. Sizde de karın ve kasık ağrısı var mı?
Insallah o zaman :)Yok canim her adet zamaninda o agrilar olcak zaten merak etme sen bi sikinti yok ❤
36.65 çıktı ama adetim günüm daha geçmedi ve 21.gun yumurtladm. Senin kaç çıktı canımVar bendedegerin kaç çıktı
Hayırlı olsun değeriniz kaç çıktı acaba ben daha yeniyim ona ragmen ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyorKızlar merhaba bende dün öğrendim hamile oldugumudoktoruma salı günü gidicem. Sizde de karın ve kasık ağrısı var mı?
Benimkide daha çok yeni ve doktorla gorusemedigim için aklmda binbir sorular. Dün 36.65 çıktı ama adetim daha geçmedi ve gec yumurtladm. Senin nasılHayırlı olsun değeriniz kaç çıktı acaba ben daha yeniyim ona ragmen ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyor
O korkular yeni öğrenen herkeste var sanırım :)Kizlar adet agrisi gibi agri cektim 3 4 gun bugun hafifledi onemli birsey yoktur dimi ya :/ adetimede daha 2 gun kaldi ay Insallah adetimle sokulmez doktor sokulmez dedi ama ay korktum :)
38 cıktı adetime 4 gün kala pazartesi gidicem bakalım tekrar kan vericem ins yükselmiştir ya geçen gün de leke oldu iç çamaşırımda doktora sordum birşey değil bebek tutunmaya calısıyor dedi inş tutunmuştur miniğim adet olup sökülmesinden çok korkuyorum ya, ama değer iyi dedi hemşire ay bilmiyorum36.65 çıktı ama adetim günüm daha geçmedi ve 21.gun yumurtladm. Senin kaç çıktı canım
Benim adetimin ikinci günü 82 ydi aradan üç gün geçti tekrar ölçtürdüğümde 552 ye yükselmişti dahada ölçmedim randevuyu bekliyorum 4 günüm kaldıBenimkide daha çok yeni ve doktorla gorusemedigim için aklmda binbir sorular. Dün 36.65 çıktı ama adetim daha geçmedi ve gec yumurtladm. Senin nasıl
Yalnız değilmişim he :)O korkular yeni öğrenen herkeste var sanırım :)
Devamlı kan vermek zararlı degılmı ya :/Benim adetimin ikinci günü 82 ydi aradan üç gün geçti tekrar ölçtürdüğümde 552 ye yükselmişti dahada ölçmedim randevuyu bekliyorum 4 günüm kaldı
Iyi dusunelim iyi olsun canım sen ne düşünürsen vucudunda kendini ona hazırlar. O lekeyi birçok kişide burda okudum cok onemli bisey oldugunu sanmıyorum doktorunda gerekeni söylemiş zaten38 cıktı adetime 4 gün kala pazartesi gidicem bakalım tekrar kan vericem ins yükselmiştir ya geçen gün de leke oldu iç çamaşırımda doktora sordum birşey değil bebek tutunmaya calısıyor dedi inş tutunmuştur miniğim adet olup sökülmesinden çok korkuyorum ya, ama değer iyi dedi hemşire ay bilmiyorum
Aynen :)Yalnız değilmişim he :)
Vallaha artık konusmaya başladım onunla :) keseyi inş görücez haftayada bakalımIyi dusunelim iyi olsun canım sen ne düşünürsen vucudunda kendini ona hazırlar. O lekeyi birçok kişide burda okudum cok onemli bisey oldugunu sanmıyorum doktorunda gerekeni söylemiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?