Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Kizlar adet agrisi gibi agri cektim 3 4 gun bugun hafifledi onemli birsey yoktur dimi ya :/ adetimede daha 2 gun kaldi ay Insallah adetimle sokulmez doktor sokulmez dedi ama ay korktum :)

Kizlar adet agrisi gibi agri cektim 3 4 gun bugun hafifledi onemli birsey yoktur dimi ya :/ adetimede daha 2 gun kaldi ay Insallah adetimle sokulmez doktor sokulmez dedi ama ay korktum :)
Yok canim her adet zamaninda o agrilar olcak zaten merak etme sen bi sikinti yok ❤

Kızlar merhaba bende dün öğrendim hamile oldugumu doktoruma salı günü gidicem. Sizde de karın ve kasık ağrısı var mı?

Hayırlı olsun değeriniz kaç çıktı acaba ben daha yeniyim ona ragmen ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyor
Benimkide daha çok yeni ve doktorla gorusemedigim için aklmda binbir sorular. Dün 36.65 çıktı ama adetim daha geçmedi ve gec yumurtladm. Senin nasıl

36.65 çıktı ama adetim günüm daha geçmedi ve 21.gun yumurtladm. Senin kaç çıktı canım
38 cıktı adetime 4 gün kala pazartesi gidicem bakalım tekrar kan vericem ins yükselmiştir ya geçen gün de leke oldu iç çamaşırımda doktora sordum birşey değil bebek tutunmaya calısıyor dedi inş tutunmuştur miniğim adet olup sökülmesinden çok korkuyorum ya, ama değer iyi dedi hemşire ay bilmiyorum

Benimkide daha çok yeni ve doktorla gorusemedigim için aklmda binbir sorular. Dün 36.65 çıktı ama adetim daha geçmedi ve gec yumurtladm. Senin nasıl
Benim adetimin ikinci günü 82 ydi aradan üç gün geçti tekrar ölçtürdüğümde 552 ye yükselmişti dahada ölçmedim randevuyu bekliyorum 4 günüm kaldı

Iyi dusunelim iyi olsun canım sen ne düşünürsen vucudunda kendini ona hazırlar. O lekeyi birçok kişide burda okudum cok onemli bisey oldugunu sanmıyorum doktorunda gerekeni söylemiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…