Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Benim adetimin ikinci günü 82 ydi aradan üç gün geçti tekrar ölçtürdüğümde 552 ye yükselmişti dahada ölçmedim randevuyu bekliyorum 4 günüm kaldı
Ne güzel sen artışını öğrenmişsin :) bende yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum artış olmuş mu cok merak ediyorum. Salı günü de randevum var bakalım doktor neler dicek. Öğrendikten sonraki süreçte zormus gerçekten

Evet gerçekten sabretmek zor oluyor rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah herkesinkini inşallah sizinkide güzel artar

Doğru çok iyi değil diyolar ama artışı takip için yaptım aslında bi kez daha yapmak istiyorum ama sabrediyorum doktoru bekliyorum
Mecburuzki başka türlü öğrenemicez zaten :/ neyse bakalım pazartesi ye az kaldı paZartesı gunude adet günüm

Ben hala varlığına inanamıyorum kasıklarıma sancı girdikce bi yandan yerlesiyor o yuzden diyorum bi yandan da korkuyorum cok degisik duygularmıs :)
Ahahahah ilk öğrendiğimde bende öyleydim sigara bile yakasım gelmişti de sonradan napıyosun dedım kendı kendıme

Ben de varım arkadaşlar, ancak düşük tehlikem varmış. Hayırlısı bakalım inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir. Herkese bir nazar boncuğu takıyorum. Hayırlı olsun.
Amin dikkat et kendine yat dinlen. Neye göre düşük tehliken varmış kanaman mı var

Amin dikkat et kendine yat dinlen. Neye göre düşük tehliken varmış kanaman mı var
Kesenin yanında hematom (kanama) var dedi doktor. Dışarıya gelen bir şey yok. Ama belirsizlikle dolu bir bekleyişteyim. Haftaya tekrar ultrasona gideceğim bakalım Progestan verdi onu kullanıyorum. Doktor sağlıklı bebek ne yaparsan yap düşmez dedi. Ben kendimi yine de fazla yormuyorum yatamasam da oturuyorum.

Kötü düşünme inşallah annesine sıkı sıkı tutunmustur bebegin. Haftaya gittiğinde de güzel haberleri alırsın

Doktor ultrasonla baktığında anlaşılıyor sanırım. Bişeyleri okudukça öğreniyoruz burda.
Evet ultrasonla baktığında kesenin ve rahmin genel durumuna göre (kesenin düzgün olup olmaması, etrafında kanama olup olmaması) yorum yapıyorlar. Beni kadın doğumcu radyoloğa yönlendirdi net bir bilgi alabilmek için. İlk gebeliğimde hiç sorun yaşamadım ben de şimdi öğreniyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…