- 17 Kasım 2017
- 458
- 272
- 23
- 33
Ne güzel sen artışını öğrenmişsin :) bende yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum artış olmuş mu cok merak ediyorum. Salı günü de randevum var bakalım doktor neler dicek. Öğrendikten sonraki süreçte zormus gerçektenBenim adetimin ikinci günü 82 ydi aradan üç gün geçti tekrar ölçtürdüğümde 552 ye yükselmişti dahada ölçmedim randevuyu bekliyorum 4 günüm kaldı
Ben hala varlığına inanamıyorum kasıklarıma sancı girdikce bi yandan yerlesiyor o yuzden diyorum bi yandan da korkuyorum cok degisik duygularmıs :)Vallaha artık konusmaya başladım onunla :) keseyi inş görücez haftayada bakalım
Doğru çok iyi değil diyolar ama artışı takip için yaptım aslında bi kez daha yapmak istiyorum ama sabrediyorum doktoru bekliyorumDevamlı kan vermek zararlı degılmı ya :/
Evet gerçekten sabretmek zor oluyor rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah herkesinkini inşallah sizinkide güzel artarNe güzel sen artışını öğrenmişsin :) bende yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum artış olmuş mu cok merak ediyorum. Salı günü de randevum var bakalım doktor neler dicek. Öğrendikten sonraki süreçte zormus gerçekten
Mecburuzki başka türlü öğrenemicez zaten :/ neyse bakalım pazartesi ye az kaldı paZartesı gunude adet günümDoğru çok iyi değil diyolar ama artışı takip için yaptım aslında bi kez daha yapmak istiyorum ama sabrediyorum doktoru bekliyorum
Ahahahah ilk öğrendiğimde bende öyleydim sigara bile yakasım gelmişti de sonradan napıyosun dedım kendı kendımeBen hala varlığına inanamıyorum kasıklarıma sancı girdikce bi yandan yerlesiyor o yuzden diyorum bi yandan da korkuyorum cok degisik duygularmıs :)
Aman aman uzak dur :) kendimize çok dikkat etmeliyiz :)Ahahahah ilk öğrendiğimde bende öyleydim sigara bile yakasım gelmişti de sonradan napıyosun dedım kendı kendıme
Bende uyku hali pek yok öncesinde vardı öğle vakti uyuyodum gözüm açılmıyodu geçti :) bugün akıntı başlamış onu farkettim sizlerde var mı?Birde uyku çok oluyomu sizde bende devamlı uyku hali var
Amin dikkat et kendine yat dinlen. Neye göre düşük tehliken varmış kanaman mı varBen de varım arkadaşlar, ancak düşük tehlikem varmış. Hayırlısı bakalım inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir. Herkese bir nazar boncuğu takıyorum.Hayırlı olsun.
Kesenin yanında hematom (kanama) var dedi doktor. Dışarıya gelen bir şey yok. Ama belirsizlikle dolu bir bekleyişteyim. Haftaya tekrar ultrasona gideceğim bakalımAmin dikkat et kendine yat dinlen. Neye göre düşük tehliken varmış kanaman mı var
Yok bende daha yokBende uyku hali pek yok öncesinde vardı öğle vakti uyuyodum gözüm açılmıyodu geçti :) bugün akıntı başlamış onu farkettim sizlerde var mı?
Düşük tehlikesini nereden öğreniliyor anlayamadımAmin dikkat et kendine yat dinlen. Neye göre düşük tehliken varmış kanaman mı var
Kötü düşünme inşallah annesine sıkı sıkı tutunmustur bebegin. Haftaya gittiğinde de güzel haberleri alırsınKesenin yanında hematom (kanama) var dedi doktor. Dışarıya gelen bir şey yok. Ama belirsizlikle dolu bir bekleyişteyim. Haftaya tekrar ultrasona gideceğim bakalımProgestan verdi onu kullanıyorum. Doktor sağlıklı bebek ne yaparsan yap düşmez dedi. Ben kendimi yine de fazla yormuyorum yatamasam da oturuyorum.
Bende bugün farkettim kuruydum çünküYok bende daha yok
İnşallah sağ ol, hepimiz için...Kötü düşünme inşallah annesine sıkı sıkı tutunmustur bebegin. Haftaya gittiğinde de güzel haberleri alırsın
Doktor ultrasonla baktığında anlaşılıyor sanırım. Bişeyleri okudukça öğreniyoruz burda.Düşük tehlikesini nereden öğreniliyor anlayamadım
Evet ultrasonla baktığında kesenin ve rahmin genel durumuna göre (kesenin düzgün olup olmaması, etrafında kanama olup olmaması) yorum yapıyorlar. Beni kadın doğumcu radyoloğa yönlendirdi net bir bilgi alabilmek için. İlk gebeliğimde hiç sorun yaşamadım ben de şimdi öğreniyorum işte...Doktor ultrasonla baktığında anlaşılıyor sanırım. Bişeyleri okudukça öğreniyoruz burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?