Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Aaaaa anladım

İnşallah hepimizin hamileliği güzel ve sağlıklı geçer. Iyi haberlerimizi paylaşırız burda bol bol dua edelim elimizden sadece bu geliyor.

Canim merak etme hicbisey olmicak bebisin sana gelicek Allah in izniyle❤ vajinal ultrasonda mi karindan mi gordu dojtor kanamayi
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Kadın doğumcu vajinal, radyolog karından gördü. Bende bir de tiroid sorunu var anti tpo yüksek, haşimato hastalığı yani... Acaba o nedenle mi kanama oldu diyorum. Kafamda sorular sorular...

S
Sorulari bis ver progestron kullan bol bol su ic ve dinlen. Moralini bozmak yok pekcok kiside olan bir durum ama sonucu kotu olmuyor merak etme canim ❤

S

Sorulari bis ver progestron kullan bol bol su ic ve dinlen. Moralini bozmak yok pekcok kiside olan bir durum ama sonucu kotu olmuyor merak etme canim ❤
Evet progesteron kullanıyorum. Doktor elimizden geleni yaptık bundan sonrasını göreceğiz dedi. Sağlıklı bir bebekse kendini toparlar ve tutunur dedi.Zaten insanın elinden de başka ne geliyor ki, dua edip elimizden geleni yapmak

Bende bende :) 11yildir kullaniyordum. Tamamen birakabildin mi
Bende 7 yıldır kullanıyorum bi tane bile çekmiyorum çeksem gerisi gelir diye korkuyorum tam 8 gündür hiç içmedim. Cnm istemiyor değil ama engel oluyorum kendime sen nasıl yaptın

Canım lekelenme için gitmedim ama kan verdim değerim 13.8 den 7.1 e düştü ne olacak şimdi tekrar yükselirmi düşükmü olcak ne yapmalıyımm ooff
Canım kimyasal gebelik ne yazık ki evliliğimin ilk ayında bende yaşadım. Dediğin gibi kahverengi lekelenme yaşadım sonra o lekeler adet kanamasına döndü. Ama sakın üzülme kimyasal gebeliğin hemen ardından hamile kalabilirsin. En azından hamile kalabiliyorsun demişti bana doktor. Bu iyi bişey demişti. O dönem çocuk düşünmedik ama şu anda 6 haftalık hamileyim.Sakın üzülme. İstiyorsan denemelere devam.

Son düzenleme:
Bende 7 yıldır kullanıyorum bi tane bile çekmiyorum çeksem gerisi gelir diye korkuyorum tam 8 gündür hiç içmedim. Cnm istemiyor değil ama engel oluyorum kendime sen nasıl yaptın
Valla ben sadece yemeklerden sonra bi tane cekip atiyordum. Artik mecbur bitti komple esim ve tum cevremin icmesiyse en zoru :)

Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test

Eklentiler

• 20180526_074841.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 50
Valla ben sadece yemeklerden sonra bi tane cekip atiyordum. Artik mecbur bitti komple esim ve tum cevremin icmesiyse en zoru :)
Eşimde kullanıyor evet ama ramazandan itibaren onunda bırakmasını sağlıycam söz verdi evde hiç sigara içilmesin dedik. Bi tane çekip içmek bile zsrarlı mecburen zorda olsa bıraktım :)

Çıkmazdı tabiki hiçbirşey olmadığı zmn çıkmaz o çizgi ama tabi testinizde bi sorun yoksa bnce ikinci kez tekrar idrar yapın ondada aynısı çıkarsa hmn kan vermeye gidin
Bu kaçıncı test geçen sabahki bundan silik bu biraz daha koyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…