- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
Aaaaa anladımEvet ultrasonla baktığında kesenin ve rahmin genel durumuna göre (kesenin düzgün olup olmaması, etrafında kanama olup olmaması) yorum yapıyorlar. Beni kadın doğumcu radyoloğa yönlendirdi net bir bilgi alabilmek için. İlk gebeliğimde hiç sorun yaşamadım ben de şimdi öğreniyorum işte...
İnşallah hepimizin hamileliği güzel ve sağlıklı geçer. Iyi haberlerimizi paylaşırız burdaEvet ultrasonla baktığında kesenin ve rahmin genel durumuna göre (kesenin düzgün olup olmaması, etrafında kanama olup olmaması) yorum yapıyorlar. Beni kadın doğumcu radyoloğa yönlendirdi net bir bilgi alabilmek için. İlk gebeliğimde hiç sorun yaşamadım ben de şimdi öğreniyorum işte...
Canim merak etme hicbisey olmicak bebisin sana gelicek Allah in izniyle❤ vajinal ultrasonda mi karindan mi gordu dojtor kanamayiİnşallah sağ ol, hepimiz için...
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Kadın doğumcu vajinal, radyolog karından gördü. Bende bir de tiroid sorunu var anti tpo yüksek, haşimato hastalığı yani... Acaba o nedenle mi kanama oldu diyorum. Kafamda sorular sorular...Canim merak etme hicbisey olmicak bebisin sana gelicek Allah in izniyle❤ vajinal ultrasonda mi karindan mi gordu dojtor kanamayi
Sorulari bis ver progestron kullan bol bol su ic ve dinlen. Moralini bozmak yok pekcok kiside olan bir durum ama sonucu kotu olmuyor merak etme canim ❤Amin inşallah çok teşekkür ederim. Kadın doğumcu vajinal, radyolog karından gördü. Bende bir de tiroid sorunu var anti tpo yüksek, haşimato hastalığı yani... Acaba o nedenle mi kanama oldu diyorum. Kafamda sorular sorular...
Evet progesteron kullanıyorum. Doktor elimizden geleni yaptık bundan sonrasını göreceğiz dedi. Sağlıklı bir bebekse kendini toparlar ve tutunur dedi.Zaten insanın elinden de başka ne geliyor ki, dua edip elimizden geleni yapmakS
Sorulari bis ver progestron kullan bol bol su ic ve dinlen. Moralini bozmak yok pekcok kiside olan bir durum ama sonucu kotu olmuyor merak etme canim ❤
Benim için zoru o oldu sigara kullanan biriydim öğrendiğimden beri bıraktım mecburen:)Ahahahah ilk öğrendiğimde bende öyleydim sigara bile yakasım gelmişti de sonradan napıyosun dedım kendı kendıme
Bende bende :) 11yildir kullaniyordum. Tamamen birakabildin miBenim için zoru o oldu sigara kullanan biriydim öğrendiğimden beri bıraktım mecburen:)
Bende 7 yıldır kullanıyorum bi tane bile çekmiyorum çeksem gerisi gelir diye korkuyorum tam 8 gündür hiç içmedim. Cnm istemiyor değil ama engel oluyorum kendime sen nasıl yaptınBende bende :) 11yildir kullaniyordum. Tamamen birakabildin mi
Canım kimyasal gebelik ne yazık kiCanım lekelenme için gitmedim ama kan verdim değerim 13.8 den 7.1 e düştü ne olacak şimdi tekrar yükselirmi düşükmü olcak ne yapmalıyımm ooff
Valla ben sadece yemeklerden sonra bi tane cekip atiyordum. Artik mecbur bitti komple esim ve tum cevremin icmesiyse en zoru :)Bende 7 yıldır kullanıyorum bi tane bile çekmiyorum çeksem gerisi gelir diye korkuyorum tam 8 gündür hiç içmedim. Cnm istemiyor değil ama engel oluyorum kendime sen nasıl yaptın
Eşimde kullanıyor evet ama ramazandan itibaren onunda bırakmasını sağlıycam söz verdi evde hiç sigara içilmesin dedik. Bi tane çekip içmek bile zsrarlı mecburen zorda olsa bıraktım :)Valla ben sadece yemeklerden sonra bi tane cekip atiyordum. Artik mecbur bitti komple esim ve tum cevremin icmesiyse en zoru :)
İkinci çizgi var kan testi yaptırın hmn böyle olabiliyormuş forumlarda okumuştumSlm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Sağol cnm üstüne görme dimi peki hamile olmasam Cikmazdi dimi o ikinci cizgiİkinci çizgi var kan testi yaptırın hmn böyle olabiliyormuş forumlarda okumuştum
Çıkmazdı tabiki hiçbirşey olmadığı zmn çıkmaz o çizgi ama tabi testinizde bi sorun yoksa bnce ikinci kez tekrar idrar yapın ondada aynısı çıkarsa hmn kan vermeye gidinSağol cnm üstüne görme dimi peki hamile olmasam Cikmazdi dimi o ikinci cizgi
Bu kaçıncı test geçen sabahki bundan silik bu biraz daha koyu :)Çıkmazdı tabiki hiçbirşey olmadığı zmn çıkmaz o çizgi ama tabi testinizde bi sorun yoksa bnce ikinci kez tekrar idrar yapın ondada aynısı çıkarsa hmn kan vermeye gidin
Daha çok yeni olduğu için işte o siliklik hemen kanınıza baktırın :) sonucu bizimle paylaşırsınızBu kaçıncı test geçen sabahki bundan silik bu biraz daha koyu :)
İnş cnm adet olmus olmam beni düşündürüyor hemen yoksa kan da baktircamDaha çok yeni olduğu için işte o siliklik hemen kanınıza baktırın :) sonucu bizimle paylaşırsınız
Yerinizde olsam vakit kaybetmem hakkınızda hayırlısı olsunİnş cnm adet olmus olmam beni düşündürüyor hemen yoksa kan da baktircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?