- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
Teşekkür ederim canımYerinizde olsam vakit kaybetmem hakkınızda hayırlısı olsun
Test beklemedi değil mi ? Geçen ay benim yaptığım tüm testlerde 1 saat sonra çizgi çıkmıştı ama hamile değildim. Bir de adet iseniz bence bir an önce doktora başvurun hep kötü söylemiş olmak istemem ama kimyasal da olabilir. Ben bekleyen testlerimdeki ikinci çizgide çok umutlanıp sonra hüsrana uğramıştım aynı şeyi yaşamanızı istemem. Ayrıca kimyasal gebelik yaşamış biri olarakta şunu söylemek isterim önce kahve rengi leke geliyor bir süre sonra o lekeler kırmızılaşıp adet kanamasına dönüşüyor. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Yok cnm adet oldum bitti 8 gün geçti dTest beklemedi değil mi ? Geçen ay benim yaptığım tüm testlerde 1 saat sonra çizgi çıkmıştı ama hamile değildim. Bir de adet iseniz bence bir an önce doktora başvurun hep kötü söylemiş olmak istemem ama kimyasal da olabilir. Ben bekleyen testlerimdeki ikinci çizgide çok umutlanıp sonra hüsrana uğramıştım aynı şeyi yaşamanızı istemem. Ayrıca kimyasal gebelik yaşamış biri olarakta şunu söylemek isterim önce kahve rengi leke geliyor bir süre sonra o lekeler kırmızılaşıp adet kanamasına dönüşüyor. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Eğer değer bi kere iki katından fazla artmışsa tekrer ölçmeye gerek varmı riski varmıdır yaniTest beklemedi değil mi ? Geçen ay benim yaptığım tüm testlerde 1 saat sonra çizgi çıkmıştı ama hamile değildim. Bir de adet iseniz bence bir an önce doktora başvurun hep kötü söylemiş olmak istemem ama kimyasal da olabilir. Ben bekleyen testlerimdeki ikinci çizgide çok umutlanıp sonra hüsrana uğramıştım aynı şeyi yaşamanızı istemem. Ayrıca kimyasal gebelik yaşamış biri olarakta şunu söylemek isterim önce kahve rengi leke geliyor bir süre sonra o lekeler kırmızılaşıp adet kanamasına dönüşüyor. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Canım benim kimyasal gebeliğimde artıp düşmüştü. Ama tabi nadir durumlar bunlar. Ben bu ay ilk ölçtürdüğümde 59 du. 3 gün sonra 302 oldu. 4 gün sonrada keseyi gördük zaten.Eğer değer bi kere iki katından fazla artmışsa tekrer ölçmeye gerek varmı riski varmıdır yani
Hayırlısı olsun cnm o zaman :) ben hala adetin devam ediyor sanmıştım. Kimyasal olma şansı ortadan kalkmış oldu :) hayırlı sonuçların olsun inşYok cnm adet oldum bitti 8 gün geçti d
Bu sabah test yaptim pozitif cikti
Bnmde ilk 82 ydi üçüncü gün 552 oldu sonrada ölçtürmedim. O zmn benimde görünürmüydüki kese doktor geç verdi baya randevuyu pazartesi yaptırmıştım en son kan değerini onun üzerinden tam 5 gün geçtiCanım benim kimyasal gebeliğimde artıp düşmüştü. Ama tabi nadir durumlar bunlar. Ben bu ay ilk ölçtürdüğümde 59 du. 3 gün sonra 302 oldu. 4 gün sonrada keseyi gördük zaten.
Canim sen yegenimizi de gormustun dimi. Ara ara rahim genisleyip buyurken yanlarda bulunan kilcaldamarlarin patlamasiyla olabilir diye okumustum ben. Kotu bisey oldugunu sanmiyorum. Sakin moralini bozma. Doktoruna da bir sor istersenKızlar az önce çok az bir kahve rengi lekem geldi. Çok korkuyorum. Yaşayan var mı ?
Ne kadarliksin ben aşılamanın 14.Günü bugün sabah kahverengi lekelenme oldu iğne vuruldum değem cuma 75bugun 150 çıktıKızlar az önce çok az bir kahve rengi lekem geldi. Çok korkuyorum. Yaşayan var mı ?
Evet cnm bebeği görmüştüm cuma günü. Şimdi bişey yok tertemiz. Ama baş dönmem var. İnş dediğim gibidir canım.Canim sen yegenimizi de gormustun dimi. Ara ara rahim genisleyip buyurken yanlarda bulunan kilcaldamarlarin patlamasiyla olabilir diye okumustum ben. Kotu bisey oldugunu sanmiyorum. Sakin moralini bozma. Doktoruna da bir sor istersen
Canım ben 6 haftalığım 5 haftada keseyi cuma günüde bebeği gördükNe kadarliksin ben aşılamanın 14.Günü bugün sabah kahverengi lekelenme oldu iğne vuruldum değem cuma 75bugun 150 çıktı
Sağol cnm ins bakalım pzt salı belli olur test de koyulasir saHayırlısı olsun cnm o zaman :) ben hala adetin devam ediyor sanmıştım. Kimyasal olma şansı ortadan kalkmış oldu :) hayırlı sonuçların olsun inş
Canim korkma sen. Bugub itibariyle ben 7+0 oldum. Telefondaki uygulamam da da bugun yazi gelmis. Bu hafta kanamalar olabikir kisa veya uzun adet kanamasi gibi de. Plasenta tam olarak gorevini yapamadigindan diye. Korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum. Ama dedigim gibi doktorunla da gorus sen yine. Bol sivi tuket. Tansiyonumuz da dusuyor az tuzlu ayran yine icEvet cnm bebeği görmüştüm cuma günü. Şimdi bişey yok tertemiz. Ama baş dönmem var. İnş dediğim gibidir canım.
Bu cuma hersey normal giderse keseyi sonrada bebeği görürüz dedi çok sevindim herseyın yolunda olmasınaCanım ben 6 haftalığım 5 haftada keseyi cuma günüde bebeği gördük
Ayy canım cok sevindim saglıcakla gelsin bebişlerimizKizlar selam. Bugun bende bebisimi gordum ve kalbini duydum ❤❤ Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ❤❤
Canımmmm hayırlı olsun ❤ sağlıkla kucapına aldığın günlerde gelir inşallah ❤Kizlar selam. Bugun bende bebisimi gordum ve kalbini duydum ❤❤ Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ❤❤
Önce görür sonra duyar sınrada kucağına alırsın inşallahhhh canım benim. Bizimle paylaş mutlaka :)Bu cuma hersey normal giderse keseyi sonrada bebeği görürüz dedi çok sevindim herseyın yolunda olmasına
Doktor bir arkadaşımla görüştüm canım. Oda gayet normal , sakın endişelenme dedi. Benim hiç tekrarlamadı. Ama tekrarlasa bile endişe edilecek bişey değilmiş. Yaşayan arkadaş olursa bilgisi olsun. :)Canim korkma sen. Bugub itibariyle ben 7+0 oldum. Telefondaki uygulamam da da bugun yazi gelmis. Bu hafta kanamalar olabikir kisa veya uzun adet kanamasi gibi de. Plasenta tam olarak gorevini yapamadigindan diye. Korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum. Ama dedigim gibi doktorunla da gorus sen yine. Bol sivi tuket. Tansiyonumuz da dusuyor az tuzlu ayran yine ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?