Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Ne kadar zamandir olmuyo duzenli bi sekilde

Eylül’de iki sene olucak
Yakin arkadasiminda ayni sekildeydi 2 sene sonra oldu iliskiden sonra heme ayaklarin havadayken sicak su toebasi koy beline bacak arana o oyle yapti o ay tutmustu kismet tabi bu isler bi dene bide gun asiri yap hergun yapma 1+1 bide adetine bi hafta kala iliskiye girme bi ay boyle bi dene yumurtlama zamanlari kendini yoracak hic bisey yapma hep dinlenmeye calis kendini sicak tut

Kizlar test yap ama dim bu sabah yarın deniycem ama mide bulantısı ve kustum ayrıca sol kasigimda seyirme var yumurtlamamı yoksa gebelik mi yarın sabah cizgi belirir ise kan vercem artik

Kızlar doktora gittim kontolum cumaydı keseyi görmek için malesef talihsiz bi olay yaşadım besin zehirlenmesi. O yüzden bugün gittik ama malesef kese görülmedi doktor tekrar kan değeri istedi sonuçları almaya gidiyorum çok endişe ettim dua edin nolur

Cnm geçmiş olsun dikkat et ALLAH a emanet olun

Allah razı olsun umarım dış gebelik değildir
Değildir ins cnm aklına neden kötüyü getiriyorsunuz değerin kaç 2000 lerde bile görülmemişti benim ilk oglumda dusun Dr um çok ıyidi tam inceleme için renkli dooplere soktu orda gözüktü minnik

Değildir ins cnm aklına neden kötüyü getiriyorsunuz değerin kaç 2000 lerde bile görülmemişti benim ilk oglumda dusun Dr um çok ıyidi tam inceleme için renkli dooplere soktu orda gözüktü minnik
İnş dediğiniz gibi olur bilmiyorum şimdi alıcaz sonucu doktora gözükücez tekrardan umarım erken olduğu için görülmemiştir. Sadece karnımın alt bölgesinden baktı acaba öyle mi bakılıyor sağ sol hiç yapılmıyor mu keseyi görmek için

Ewt usg cihazını gezdirip bakiyokar olmado başka Dr git cnm hangi ildesin

Tamam canım onu deneyim inş hayırlara vesile olursun

Değerim 10000 ama görülmedi kesin bişi var dimi doktor ameliyeta girmiş onu bekliyoruz

Kızlar merhaba bende cuma günü öğrendim hamile olduğumu randevuyu yarına bulabildim. Kasık ağrılarım devam ediyor doktora gidemedigim icin hep tedirginim. Sizce normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…