Sagol canım inşallah du kanama olayı tekrarlamaz bir daha rahat ederimÖnce görür sonra duyar sınrada kucağına alırsın inşallahhhh canım benim. Bizimle paylaş mutlaka :)
Gozun aydin canim masallahKizlar selam. Bugun bende bebisimi gordum ve kalbini duydum ❤❤ Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ❤❤
Ne kadar zamandir olmuyo duzenli bi sekildeSağol canım valla bak takmıyorım son iki aydır ama adet olunca sinirden ağlıyorum
Yine o kadar sinirliyim ki
Nie üzülüyorum bilio musun
Tamam bak
Allah hayırlı değilse vermesin zorla isteyemem
Ama benim de eşimin de sorunu olmamasına rağmen olmuyo neden çünkü demek ki ben layık değilim . Kötü biriyim gerçekten bunu anladım
Üç doktora gittik
Özele de gittik
Hatta çok iyi bi yumurtanız var dedi
Eşimde de sorun yok ama öyle işte
Eylül’de iki sene olucakNe kadar zamandir olmuyo duzenli bi sekilde
Yakin arkadasiminda ayni sekildeydi 2 sene sonra oldu iliskiden sonra heme ayaklarin havadayken sicak su toebasi koy beline bacak arana o oyle yapti o ay tutmustu kismet tabi bu isler bi dene bide gun asiri yap hergun yapma 1+1 bide adetine bi hafta kala iliskiye girme bi ay boyle bi dene yumurtlama zamanlari kendini yoracak hic bisey yapma hep dinlenmeye calis kendini sicak tutEylül’de iki sene olucak
Cnm geçmiş olsun dikkat et ALLAH a emanet olunKızlar doktora gittim kontolum cumaydı keseyi görmek için malesef talihsiz bi olay yaşadım besin zehirlenmesi. O yüzden bugün gittik ama malesef kese görülmedi doktor tekrar kan değeri istedi sonuçları almaya gidiyorum çok endişe ettim dua edin nolur
Allah razı olsun umarım dış gebelik değildirCnm geçmiş olsun dikkat et ALLAH a emanet olun
Değildir ins cnm aklına neden kötüyü getiriyorsunuz değerin kaç 2000 lerde bile görülmemişti benim ilk oglumda dusun Dr um çok ıyidi tam inceleme için renkli dooplere soktu orda gözüktü minnikAllah razı olsun umarım dış gebelik değildir
İnş dediğiniz gibi olur bilmiyorum şimdi alıcaz sonucu doktora gözükücez tekrardan umarım erken olduğu için görülmemiştir. Sadece karnımın alt bölgesinden baktı acaba öyle mi bakılıyor sağ sol hiç yapılmıyor mu keseyi görmek içinDeğildir ins cnm aklına neden kötüyü getiriyorsunuz değerin kaç 2000 lerde bile görülmemişti benim ilk oglumda dusun Dr um çok ıyidi tam inceleme için renkli dooplere soktu orda gözüktü minnik
Ewt usg cihazını gezdirip bakiyokar olmado başka Dr git cnm hangi ildesinİnş dediğiniz gibi olur bilmiyorum şimdi alıcaz sonucu doktora gözükücez tekrardan umarım erken olduğu için görülmemiştir. Sadece karnımın alt bölgesinden baktı acaba öyle mi bakılıyor sağ sol hiç yapılmıyor mu keseyi görmek için
Tamam canım onu deneyim inş hayırlara vesile olursunYakin arkadasiminda ayni sekildeydi 2 sene sonra oldu iliskiden sonra heme ayaklarin havadayken sicak su toebasi koy beline bacak arana o oyle yapti o ay tutmustu kismet tabi bu isler bi dene bide gun asiri yap hergun yapma 1+1 bide adetine bi hafta kala iliskiye girme bi ay boyle bi dene yumurtlama zamanlari kendini yoracak hic bisey yapma hep dinlenmeye calis kendini sicak tut
kocaelideyim bilmiyorum tekrar bi görünüyim nolucak bakalımEwt usg cihazını gezdirip bakiyokar olmado başka Dr git cnm hangi ildesin
Belki rahmin asagidadir. Benim bi ark rahmi asagida oldugundan karindan degil vajinal ultrasonda gorulmus keseBöyle bişi yaşayan var mı değer 10.000 olupta kesenin görülmemesi çok korkutuyor beni
Canım tedirgin olma lütfen. Doktorunla görüşmeden kendini üzme sakın. İyi haberlerini bekliyoruzBöyle bişi yaşayan var mı değer 10.000 olupta kesenin görülmemesi çok korkutuyor beni
Canım adet dönemin geçti mi ?Kizlar test yap ama dim bu sabah yarın deniycem ama mide bulantısı ve kustum ayrıca sol kasigimda seyirme var yumurtlamamı yoksa gebelik mi yarın sabah cizgi belirir ise kan vercem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?