Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Kızlar merhaba bende cuma günü öğrendim hamile olduğumu randevuyu yarına bulabildim. Kasık ağrılarım devam ediyor doktora gidemedigim icin hep tedirginim. Sizce normal mi ?
Bende 6 haftalık hamişeyim canım. Hala azda olsa kasık batmam ve sızım oluyor.merak etme doktoruna söyle canım

Kızlar çok kötüyüm doktorun yanından çıkmadan ağlama krizlerine girdim. 4 haftalıkmış bebek ultrasona göre ama sata göre 6 haftalıkmış karından göremedi kan değerim 10000 olmasına ragmen. Vajinadan muayene etti. 2 hafta geriden geliyor dedi hafif kanaman var dedi dikkat et dedi . Bu kanama olur dedi bebek rahme yerleşirken kazına kazına yerleştiği için olur ama seninki sadece biraz fazla dedi. Böyle birşeyle karşılaşan oldumu hiç

Progestan verdi mi canım. bol bol su iç ve dinlen dikkat et kendine

Merhaba bende yeni hamileyim ve bir şey sormak istiyorum henüz doktora gitmedim haftaya bu gün görünür dediler.. kocaeli derincede iyi bir doktor önerebilirmisiniz?

Allah yardım etsin canım.. üzme kendini bol bol dua et.

Evet verdi dikkat et hareketlerine dedi ama çok kötüyüm rabbim herşeyin en doğrusunu bilir hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla sıhhatle inş
üzülmiceksin moralini yüksek tutcaksın en önemliisi o. o kadar çok ki kanması olup ilacı kullanan maşallah kucaklarına da sağlıkla alıyorlar. Rabbim hepimize hayırlı zamanında sağlıkla nasip etsin canım.. en önemlisi o

Çok sağolun inşallah öyle olur dua edin olur mu yani kese içinde bi kese daha görünmesi gerekiyor oda görünmedi bende bi hafta daha bekleyelim erken gibi görünür belki dedi ama netten baktım hep görünüyormuş genelde birde anlamadığım değerim o kadar yüksekken nasıl karından görünmedi.rahmin ters ama önemli değil dedi bundan ötürümü scaba

Birşey sorucam siz sata göremi 6 haftalıksınız yoksa ultrasona göre kesenizi görmüştünüz dimi
Canım ben sata göre 6 + 3 haftalığım. Ultrasona göre 4 küsür haftalığım. 10 gün önce karımdan keseyi , 3. Gün öncede bebeği gördük. 1.5 gündür de kahverengi akıntım var. Akşam acile gittim bebek ve kesede yerinde rahimde kanama yok dedi doktor. Yerleşme kanaması olabilir dedi. Ama düşük riskine karşıda progestan verdi. Fitil olarak kullan dedi onu kullanıyorum. İnş bir an önce şu kahverengi lekelerden kurtuluruz canım. Cidden sinir bozucu oluyor.

Canım kesin ondandır. Bide doktorun kullandığı ultrasonda çok önemli. Akşam Acilde karından göremediler vajinal ultrasonla gördüler.ben daha önce karındam görmüşlerdi dediğimde ; karından çok duyarlı değil ultrasonumuz dedi doktor.göründüyse sorun yok sıkma canını. Haftasınada takılma sakın ben olması gerekenden 8 gün sonra yumurtluyorum mesela. Geç yumurtlamış ve o nedenle geç döllenme olmuştur. Endişeleniyor insan biliyorum. Ama birbirimize böyle destek olup atlatacağuz inşallah canım benim

Geçmiş olsun, ben de sizin gibiyim. Kese etrafında kanama olduğunu ve sat a göre küçük olduğunu ve düşük riski olduğunu söyledi doktor. Sat a göre küçük olması mümkün çünkü adetim 28 gün değil benim 33-34 günde bir olduğum için yumurtlama geç oluyor 14. gün olmuyor. Yani o konuyu çok fazla kafaya takmadım. Ama kanama için progestan kullanıyorum. İnşallah iyi gelmiştir yarın kontrole gideceğim. Size de çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla devam eder hamileliğiniz.

Merhabaa :) Benim 2. hamileliğim ilk seferde düşük olmuştu sonra pko olduğumu öğrendim ve 2 sene bekledim. Şimdi hiç ummadığım anda 5+2 deyim :) kesem hala görünmedi c.tesi randevum :)

Merhaba 2. gebeliğimi düşündüğüm için takipteydim.Yazınızı görünce üzülmeyin diyecektim.İlk gebeliğimde 3 ay gibi bir süre kanama bölgesi gördü ve ara ara kanamam oldu kahverengi leke olarak da geldi.Progestanı kutu kutu içtim.Sonuç 3 yaşında.Allah ol dedikten sonra içinizi ferah tutun.Yatıp dinlenin,sadece tuvalete kalkmıştm ben

Bende 6 haftalık hamişeyim canım. Hala azda olsa kasık batmam ve sızım oluyor.merak etme doktoruna söyle canım
Bazen çoğalıyor bazen de baya azalıyor. Adet dönemim çok ağrılı geçer benim hastanelik olurum. O yuzden böyle kasık ağrılarım oluyor sanırım.

Kafam allak bullak oldu bize gelişimi geriden dedi sat tarihiyle uyuşmadığı için. Anlamadığım doktora sorcaktım unuttum değer 10000 olduğu halde kese nasıl o kadar küçük oluyo

Ya ciddimisiniz o kanama bölgesini muayene ederken mi farketti sizin kinide görünürde bi kanama yok çünkü içerde hafif var dedi içimi rahatlattınız inşallah rabbim korur hayırlısuyla nasip eder

Ya nasıl rahatlattınız allah razı olsun iyki varsınız gerçekten inşllah rabbim tüm evlatlarımızı korusun

Çok sağolun inşallah sizinde bir şeyiniz yoktur geçmiş olsun

Yeni anneler merhaba:) bende bugün öğrendim hamile olduğu 3 haftalık sanırım ankaradayım hangi hastane ve doktoru önerirsiniz? Bide değerimin yükselmesini mi bekleyeyim yoksa hemen randevu alıp doktora mı gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…