Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Canım merhaba bende 6 haftalığım ve ankaradayım. Değerin kaç çıktı ? Ben ilk başta değerimin artışına baktım 3 gün arayla. Evime yakın bir tıp merkezi var kadın doğumu iyi oraya geçici olarak gidiyorum. Ordan bebeğide gördüm. Önümüzdeki hafta artık doğum yapmak istediğim hastaneye gidip kalp atışını duyucam inş. Hastane Medicana ama doktoru hala araştırıyorum.

Ya nasıl rahatlattınız allah razı olsun iyki varsınız gerçekten inşllah rabbim tüm evlatlarımızı korusun
Amin kuzum. Benzer bir hamilelik yaşıyoruz o nedenle çok iyi anlıyorum seni. Benim ilk değerim 59 çıktığında çok karşılaştırdım burda yazılanlarla kendi değerimi cidden çok üzüldüm. Ama doktordan iyi bilemeyiz. O herşey normal diyorsa gerisine takılmamak lazım canım benim. Birbirimizden bilgi almak çok güzel ama kıyaslamamak en iyisi :)

132 çıktı değerim HRS yada Liw hospital düşünüyorum bende ama doktora ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum

Ya ciddimisiniz o kanama bölgesini muayene ederken mi farketti sizin kinide görünürde bi kanama yok çünkü içerde hafif var dedi içimi rahatlattınız inşallah rabbim korur hayırlısuyla nasip eder
Evet kanama olmuştu.Hastanede çalışıyorum.Sıkıntılı bir gebelik yaşadım.Ultrasonda görüldü uzun süre devam etti.İlk trimestr ım zor geçti.Ama sonrasına çok şükür.Hiç sakin kalın dinlenin ki herşey iyi olsun.Geçmiş olsun

Evet gerçekten öyle insan hep bi araştırma peşinde tekrardan allah razı olsun inşallah herşet daha iyi olucak rabbimin izniyle :)

Çok sağolun Allah razı olsun inşallah birşey olmaz

132 çıktı değerim HRS yada Liw hospital düşünüyorum bende ama doktora ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum
Canim bende ankaradayim su an 7+2yim. Bende 2kontrolumu evimw yakin ozel bi hastanede gerceklestirdim. Ama bende sincan koru da huseyin bey veya kudret hanimi istiyorum dogum ve devam asamasinda. Bekleyebilirsen battan 3hafta sonra git derim. Kese de bebisde gorunur hatta kalbi de. Karindan ultrasoonda 5binlerdeyken degerin kese gozukur. Ben 5 +5 te keseyi gordum. 7+0 da hem bebisi hem kalbi gordum ve duydum

Merhaba ben sanırım adete yakın hamile kaldım yani geç döllenme oldu sanırım bat çoktan geçti 3 haftalık sanırım haftaya randevu alıyım o zaman inşallah keseyi görürüm bide benim kasıklar da çok batma ara ar sancım oluyor sizinki geçti mi?

geçmedi canım yani bayadır yoktu da dünden beri baya oldu bende de. ağrılar kramplar vs olması normal diyor doktor çok şiddetli olmadıkça.

geçmedi canım yani bayadır yoktu da dünden beri baya oldu bende de. ağrılar kramplar vs olması normal diyor doktor çok şiddetli olmadıkça.
Bunu duyduğuma sevindim herkes de olan bişey Yani kaşık ağrısı insanı korkutuyor :)

Bunu duyduğuma sevindim herkes de olan bişey Yani kaşık ağrısı insanı korkutuyor :)
daha korkcak pekçok şey buluyor insan kendine emin ol :) her ne olursa olsun korkmadan moralli olmamaız lazım nasibimiz neyse o çünkü sonuçta inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

daha korkcak pekçok şey buluyor insan kendine emin ol :) her ne olursa olsun korkmadan moralli olmamaız lazım nasibimiz neyse o çünkü sonuçta inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Amin inşallah sağlıkla doğurmayı sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin Rabbim cümlemize ben bu emojiyi mesaja eklemeye çok heves ediyordum çok şükür oldu

Kızlar merhaba bende henüz yeni hamileyim son adet tarihim 1 mayıs 4 hafta oldu bugün dün bhgc verdim değerim 110.50 çıktı ama pazar günü ve Pazartesi sabah kahverengi lekelenmem oldu doktor dün Protestan verdi yarın tekrar kan verecem lekelenme dün akşam üzeri bitti sizce normal bir durum mu

Canım daha bu zamanlarda korkulacak bişey olmaz yerleşme kanamaları olabilir diye füşünüyorum. progestanı ağızdan mı alıyorsun fitil olarak mı ?

Yeni hamişlee Merhaba! Siz daha tecrübelisiniz bizede yardm edin pozitifmi negatifmi sizce sabah yaptm cok silik cıktı ilk defa

Eklentiler

• B9A0CE7C-CC3E-4D95-9CF7-F707AF112774.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 60D1952A-C2B4-4096-9E4D-F86CFAC693CF.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 43
İnşallah Ağızdan canım
Ağızdan alınca çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapar kuzenimin eşi progestan alırken başdönmesinden merdivenlerden düştü. allah korusun daha büyük risklere yol açar . Hem de vajinadan alınca daha etkili oluyor diye duymuştum. bi doktoruna danış istersen. ben de hamileliğimin ilk gününden beri kullanıyorum günde 2 kez. vajinadan

Adetim 10 gün geçtikten sonra kan verdim 132 çıktı çok mu düşük yarın kan verixem bi daha

Teşekkür ederim evet çok başdönmesi yapıyor doktor uyumadan önce al demişti yarın tekrar gidecem sorarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…