Kızlar merhaba bende henüz yeni hamileyim son adet tarihim 1 mayıs 4 hafta oldu bugün dün bhgc verdim değerim 110.50 çıktı ama pazar günü ve Pazartesi sabah kahverengi lekelenmem oldu doktor dün Protestan verdi yarın tekrar kan verecem lekelenme dün akşam üzeri bitti sizce normal bir durum mu
. Geçmiş olsun teşekkür ederim acaba sürekli aynı yerde mi vermeliyiz kanıbenimde detim 3mayıstı aşılamam 13 mayıs
benimde pazar günü lekelenmem oldu.
çok şükür şimdi iyiyim.
cuma 75 pazar 150 çıktı değerim bugünde ölçüm var bekleyip göreceğiz sonucu...
inş sağlıklı yükselme olmuştur.
çünkü karında sıvı toplanması olmuş dedi.
leke içinde kist oluşmuş o patlamış dedi...
benden sana tavsiye iki günde bir ölçür...
benim kanamam olunca iğne bile vurdurttu doktor...
hayırlı olsun...
yoo bilmiyorum ben devlet hastanesi acilden baktırıyorum.. Geçmiş olsun teşekkür ederim acaba sürekli aynı yerde mi vermeliyiz kanı
Kızlar değeriniz ne kadar ve kaç haftalık hamilesiniz benim ki 132 doktora gitmedim daha ortalama kaç haftalık olur sizce
bana her laboratuvarın aletleri farklı Gene aynısında yaptır sesi doktorumyoo bilmiyorum ben devlet hastanesi acilden baktırıyorum.
zaten aşılama deyince gülüp hemen yardımcı oluyorlar
Kan testi yaptırmışmıydınız. Eğer yaptırdıysanız tekrar yaptırıp artışına bakın değer artmışsa idrardada daha da netleşmesi lazımKizlar ya testimde koyulasma olmuyo bu gün içinde yaptim
Benimde boule idi canm ilk testim sağlıkla.gelsinBuda cmtsi yaptığım test sabah idrariyla
nBenimde boule idi canm ilk testim sağlıkla.gelsin
Var canım çizgi ölçür 100 civarı cıkar bence benimki daha siliktiKizlar ya testimde koyulasma olmuyo bu gün içinde yaptim
Valla evime devlet hastanesi yakın yaklaşık 40 dakika sonuç çıkıyor çıkana kadar alışveriş filan yapıyoruz vakit geçiyor. İnşallah güzel haberlerini alırızbana her laboratuvarın aletleri farklı Gene aynısında yaptır sesi doktorum
İnş cnm insss ağzından bal damliyoVar canım çizgi ölçür 100 civarı cıkar bence benimki daha silikti
2.5 senedir uğraşıyorum çok zor biliyorumİnş cnm insss ağzından bal damliyo
Sende hamilesin sanirim2.5 senedir uğraşıyorum çok zor biliyorum
2.aşılamayı 13mayıs yaptırdım değer takibi yapıyorız daha hamilemiyim bilmiyorum kese filan yok değerler güzel artıyorSende hamilesin sanirim
İnş hamilesindir cnm2.aşılamayı 13mayıs yaptırdım değer takibi yapıyorız daha hamilemiyim bilmiyorum kese filan yok değerler güzel artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?