İnşallah çanım teşekkürlerValla evime devlet hastanesi yakın yaklaşık 40 dakika sonuç çıkıyor çıkana kadar alışveriş filan yapıyoruz vakit geçiyor. İnşallah güzel haberlerini alırız
Canım benim.de ilk oglumda kahve ve 1 hafta süren kanamam oldu Dr progesteon verdi ve su an 6 yaşında dua et bol bol.rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin aynı 6.haftada olmuştu senin gibiMerhabalar aranıza bende katıldım .Daha önceden nasıl hamile kalınır forumlarında dolanırken rabbim mucizesinin bize de gösterdi tez vakitte kucaklarimiza almayı nasip eder.Olana kadar ne zaman nezman derdim simdiki endisem nasıl olcak sorusu hepinizin de aklından geçiyordur.
Benimde minnakim 6 haftalık amadun muayeneye gittik yerleşme kanaması veya düşük riski dedi lütfen kendinize dikkat edin.simdilik hoscakalin
Gelmiş geçmiş olsun cnm rabbim mucizeni vermiş ne güzel sağlıkla kucağına alirsin insBenim durumum biraz farklı
geçen sene Nisan ayında meme kanseri olduğunu öğrendim hemen operasyon sonrasında ışın tedavisi verdi.
Tedavimin geri kalanı zararlı bir hap.bende içmedim onun yerine sağlıklı beslendim.
Fındık fıstık kefir bal badem derken bebeği de attım kafadan.ama rabbimin mucizesi geliverdi.cok şükür bin şükür binlerce sukur.
Progesteron kullanamam çünkü hücre yenilediği için kanseri tetikleyecegindenn kullanamiyorum.biraz benimki hassas konu.igne ve hap yerine dinlenmek gerekiyor.
Canım bu testlerin günü geçmeden gösterenleri var onlardan neden almıyorsun. daha net ve kesin sonuç veriyor onlarKizlar ya testimde koyulasma olmuyo bu gün içinde yaptim
Yani pek anladigim bir konu degil ama dusuk olsa 3 4 damlayla kalicagini sanmiyorum. İnsallah her sey yolundadir. Guzelce dinlenin. Zor evet endiselenmemek mumkun degil ama stres yaptikca isler duzelmiyor sizinki gibi bir durum yasamadim fakat banada dr cok guzel seyler soylememisti ne yazildiysa o. İnsallah bu mubarek gunlerde allah yardimciniz olsun sifa versin saglikla buyusun bebisiniz.Kızlar şimdi üç dört damla kan gelmiş çok korkuyorum düşükmü oluyor şimdi
Karanligin arkasindan nasil guzel aydinlanmis hayatiniz masallah. Allaha hamd olsun. Kendime olmus kadar sevindim:)Saglikla buyusun bebisiniz saglikla kavusun insallah.Benim durumum biraz farklı
geçen sene Nisan ayında meme kanseri olduğunu öğrendim hemen operasyon sonrasında ışın tedavisi verdi.
Tedavimin geri kalanı zararlı bir hap.bende içmedim onun yerine sağlıklı beslendim.
Fındık fıstık kefir bal badem derken bebeği de attım kafadan.ama rabbimin mucizesi geliverdi.cok şükür bin şükür binlerce sukur.
Progesteron kullanamam çünkü hücre yenilediği için kanseri tetikleyecegindenn kullanamiyorum.biraz benimki hassas konu.igne ve hap yerine dinlenmek gerekiyor.
Allah razı olsun dört beş damla kan geldi sonra kesldi şimdi afedersiniz tuvalette peçete silindikçe koyu kalın kahverengi lekeye dönüştü bilmiyorum rabbim hayırlısını masip etsin üzülmek yerine dua etmek en doğrusuYani pek anladigim bir konu degil ama dusuk olsa 3 4 damlayla kalicagini sanmiyorum. İnsallah her sey yolundadir. Guzelce dinlenin. Zor evet endiselenmemek mumkun degil ama stres yaptikca isler duzelmiyor sizinki gibi bir durum yasamadim fakat banada dr cok guzel seyler soylememisti ne yazildiysa o. İnsallah bu mubarek gunlerde allah yardimciniz olsun sifa versin saglikla buyusun bebisiniz.
Bu testlerde devam edicem cnm teseCanım bu testlerin günü geçmeden gösterenleri var onlardan neden almıyorsun. daha net ve kesin sonuç veriyor onlar
Cnm benimde oldu oglumda öyle Dr progestan verdi 400 mg lik 1 hafta sonra düzeldi zaten sakin üzülme bebeğini sev onunla konus dua et bol.bol sağlıkla gelir insAllah razı olsun dört beş damla kan geldi sonra kesldi şimdi afedersiniz tuvalette peçete silindikçe koyu kalın kahverengi lekeye dönüştü bilmiyorum rabbim hayırlısını masip etsin üzülmek yerine dua etmek en doğrusu
İnşallah dediğiniz gbi olur bende kullsnıyorum 3 gündür protegsanı ama doktor pek ümitli değil gelişmeyen bi gebelik anormal gebelik dedi karından keseyi gördü bebeğe ait yapılanmada var ama beta değerine göre çok küçük kese dedi ölü bi gebelik bile olsbilir dedi.beta 10000 o yüzden öyle söyledi 6 haftalık olmuş kalp atışını duyması lazımmış normalde kafam o kadar doluki rabbim yardımcımız olsunBu testlerde devam edicem cnm tese
Cnm benimde oldu oglumda öyle Dr progestan verdi 400 mg lik 1 hafta sonra düzeldi zaten sakin üzülme bebeğini sev onunla konus dua et bol.bol sağlıkla gelir ins
Cnm nasıl Dr bu ya başka bi Dr daha görünsen teyit amaçlıİnşallah dediğiniz gbi olur bende kullsnıyorum 3 gündür protegsanı ama doktor pek ümitli değil gelişmeyen bi gebelik anormal gebelik dedi karından keseyi gördü bebeğe ait yapılanmada var ama beta değerine göre çok küçük kese dedi ölü bi gebelik bile olsbilir dedi.beta 10000 o yüzden öyle söyledi 6 haftalık olmuş kalp atışını duyması lazımmış normalde kafam o kadar doluki rabbim yardımcımız olsun
Canim senin icin dua edicem. Hayirlisi ne ise o olsun sunu unutma eger bebegin duserse saglikli olmadigi icin dusucek. Dr lari dinle dusuklerin sebebi zaten bebekte olan anormalliklerden dolayi oluyormus. İnsallah rabbim yardimcin olur saglikla buyur bebeginİnşallah dediğiniz gbi olur bende kullsnıyorum 3 gündür protegsanı ama doktor pek ümitli değil gelişmeyen bi gebelik anormal gebelik dedi karından keseyi gördü bebeğe ait yapılanmada var ama beta değerine göre çok küçük kese dedi ölü bi gebelik bile olsbilir dedi.beta 10000 o yüzden öyle söyledi 6 haftalık olmuş kalp atışını duyması lazımmış normalde kafam o kadar doluki rabbim yardımcımız olsun
Katılıyorum arkadaşım sanaCanim senin icin dua edicem. Hayirlisi ne ise o olsun sunu unutma eger bebegin duserse saglikli olmadigi icin dusucek. Dr lari dinle dusuklerin sebebi zaten bebekte olan anormalliklerden dolayi oluyormus. İnsallah rabbim yardimcin olur saglikla buyur bebegin
Başka bi doktora daha görünücem herşeyin hayırlısı yinede kötü sonucada alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Şuan kanamam başladı yine sulu bi şekildeCnm nasıl Dr bu ya başka bi Dr daha görünsen teyit amaçlı
Allah razı olsun hayırlısıyla bekliyoruz artık kanamam şuan yine olmaya başladı sulu bi şekilde artaraa tekrar gidicem doktoraCanim senin icin dua edicem. Hayirlisi ne ise o olsun sunu unutma eger bebegin duserse saglikli olmadigi icin dusucek. Dr lari dinle dusuklerin sebebi zaten bebekte olan anormalliklerden dolayi oluyormus. İnsallah rabbim yardimcin olur saglikla buyur bebegin
Ağrı var mıydı. Bendende 5 gündür kahverengi akıntı var iki gün önce sancım vardı ve bugünde sancım çok. Hem çok üzülüyor hem çok korkuyorum. Dün ultrasona girdim kese yerinde rahim içinde kanama yok dediler.Canım benim.de ilk oglumda kahve ve 1 hafta süren kanamam oldu Dr progesteon verdi ve su an 6 yaşında dua et bol bol.rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin aynı 6.haftada olmuştu senin gibi
Yoktu cnm kahve ise korkma bişey olmaz allahın izniyleAğrı var mıydı. Bendende 5 gündür kahverengi akıntı var iki gün önce sancım vardı ve bugünde sancım çok. Hem çok üzülüyor hem çok korkuyorum. Dün ultrasona girdim kese yerinde rahim içinde kanama yok dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?