Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Gözün aydın cnm sağlıkla al kucağına ins

Kizlar 15 gunlugum idrar rengim dun sariydi bugun beyaz normalmidir bide dun catlatma ignesinin14. Gunu betam 28.65 cikti normalmidir gebelik belirtim yok goshusler az agriyor ve ucunda koyulasmak yok normalmidir sizdede bu durumlar varmi

Merhaba bnde 2.1gunluk hamileyim degeriniz kacti insallh tez vakitte evaldimizi kucagimiza aliriz insallh agrilarin varmi

Canim benimde cok cok acik pembe akintim geldi hemen doktorumu aradim.bu herkeste olan bisey yatarak dinlen ve hic is yapma.bana hap verdi .ve bende biraz arastirdim yani dusuk tehlike si bu haftalarda başlıyormuş.yada yerlesme kanamasi oluyormus.kesinlikle doktorunu ara ve progestan hap verir 100 mg yada 200 bealenmene dikkat edip yatabildigin kadar yat.ve stres yapma

Zaten doktor düşğj tehlikemin olabilceğini söylemişti rahim içinde kanama var dmeilti progrstan vermişti üç gün onu kullandım dün kanamam olunca tekrar gittik rahim içindeki kanama azalmış dedi dışa vuran kanama bu içteki gelen kanama korkulcak birşey yok dedi. Hapı bırakalım dedi bi tane iğne verdi o daha cabuk keser kanamayı dedi iğneyi vuruldum. Ama folik asitte vermişti onu her daim içebiliriz dimi iğneyle bi bağlantısı yoktur sormayı unuttum doktora

Kizlar 15 gunlugum idrar rengim dun sariydi bugun beyaz normalmidir bide dun catlatma ignesinin14. Gunu betam 28.65 cikti normalmidir gebelik belirtim yok goshusler az agriyor ve ucunda koyulasmak yok normalmidir sizdede bu durumlar varmi
İdrar renginlz içtiğiniz suyun orantısıyla bağlı olabilir korkulcsk birşey olduğunu sanmıyorum vücuda yeteri kadar su müktarı almışsanız idrar renginiz beyaza yakın olur ama yrteri kadar su miktarı almamışsa sarıya döner. Hamililek belirtilerini ilk günlerde zaten pek yaşanmaz normal bence. Hiç strese girmeyin bebeği çık etkiliyor

Folik asidi zaten hergun icmrn lazim aksatmadan ve ihmal etmeden canim

Günaydın Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?

Cok sagolun icimi rahatlattiniz gohsumun ucu agriyor ama koyulasmasi yok ama uclari dik dedginiz gibi strese kendimi sokmayayim bosyere insallh sag salim evladimizi kucagimiza aliriz insallh

özel de 1-1.5 saate aldım ben sonuçları netten öğrendim direk canım. acilden hiç yapmadım ama devlette de 2 saate netten öğrenmiştim yine

Bende ozel hastanede yaptirdim.1.5 saate veriyor.
Egerki pozitifse 2 gun sonra ayni saatte tekrar istiyor.kan degerin yukselmesine bakıyor.
Devleti hic bilmiyorum.saglik ocaklarida bakiyor.

Mide bulantisi yasayan arkadaslarim vardi benim gibi,onlara moral olsun diye yazmak istedim gercekten geciyor:) sanki hic gecmicekmis gibi ama bitiyor gercekten cok sukur ben baya rahatladim darisi size insallah

Kızlar bende yeniyim aranızda mide bulantısı ne zaman başlıyor
Hayirli olsun canım kendini olacakmis gibi sartlama hic mide bulantisi cekmeyende var benim 6+2 de basladi simdi sadece sabah kahvalti hazirlayana kadar acliktan bulaniyor o kadar:) insallah rahat gecirirsin bu sureci

Hayirli olsun canım kendini olacakmis gibi sartlama hic mide bulantisi cekmeyende var benim 6+2 de basladi simdi sadece sabah kahvalti hazirlayana kadar acliktan bulaniyor o kadar:) insallah rahat gecirirsin bu sureci
Canm inşallah ramazan ya olsun istemiyorum simdi.orucumu tutmak istiyorum fakat Migren bı yandan bı de ufak velet var o bı yandan kolum kalkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…