- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
- 23
Canm bı de keseyi bebeği ne zaman gördünHayirli olsun canım kendini olacakmis gibi sartlama hic mide bulantisi cekmeyende var benim 6+2 de basladi simdi sadece sabah kahvalti hazirlayana kadar acliktan bulaniyor o kadar:) insallah rahat gecirirsin bu sureci
Canim ben tam 5 haftalikken gordum keseyi 6 da kalp atisini duydum dr randevumdan bir gun sonrada mide bulantim basladi:) oruc tutabildigin kadar tut olmuyorsa cok zorlama gerçekten zaten surec sıkıntılı bide oruc daha da zorlastirabilir benim tavsiyem tabiki. Migrende varmis hamilelige bagli cok bas agrisi cektim ben normal bas agrisi oluyor zaten bide migren zor olur allah sifa versin ins sorunsuz gecer canim.Canm bı de keseyi bebeği ne zaman gördün
Sağol canm inşallah sorunsuz bir şekilde bebeği kalp atislarini görürüz.Allah sag salim kucagimiza almayı nasip etsinCanim ben tam 5 haftalikken gordum keseyi 6 da kalp atisini duydum dr randevumdan bir gun sonrada mide bulantim basladi:) oruc tutabildigin kadar tut olmuyorsa cok zorlama gerçekten zaten surec sıkıntılı bide oruc daha da zorlastirabilir benim tavsiyem tabiki. Migrende varmis hamilelige bagli cok bas agrisi cektim ben normal bas agrisi oluyor zaten bide migren zor olur allah sifa versin ins sorunsuz gecer canim.
Amin canim amin insallah her sey artik o minnoslar icin iyi olsunlar bizde iyi olalim :)Sağol canm inşallah sorunsuz bir şekilde bebeği kalp atislarini görürüz.Allah sag salim kucagimiza almayı nasip etsin
Kesinlikle öyle canmAmin canim amin insallah her sey artik o minnoslar icin iyi olsunlar bizde iyi olalim :)
Bana mı dedin canm?Yani gunahini sevabin bilmem ama allah bize bir can emanet ediyor.ve bu donemde oruc tutmak nekadar dogru bilemiyorum.allah korusun vitamin almiyosun su icmiyosun beslenmiyosun.neyse sahsi fikrim ama bana gore mantikli deil.
Hayırlı olsun canm pozitif kac gün var bat a ?Kizlar pozitifmi testim
9 haziran cnmHayırlı olsun canm pozitif kac gün var bat a ?
Tekrar test yaparsan bide erken gebelik testini dene canm onda daha net çıkar9 haziran cnm
Ewt bugun alıp deniyim cnm ins ondada cikar:)Tekrar test yaparsan bide erken gebelik testini dene canm onda daha net çıkar
Hepimizin cnmİnşallah canm Allah gönlüne göre versin
Tam net görünmesi de belirsiz bir çizgi var sanırım, hayırlı olsun, yaşınız kaçKizlar pozitifmi testim
39 cnmTam net görünmesi de belirsiz bir çizgi var sanırım, hayırlı olsun, yaşınız kaç
Su anda neredeyse aglayacagim, adiniza cok mutlu oldum, yaşım 37,üç ay önce bebegimi düşürdüm kurtaj oldum ,geçenlerde dr gittim 1 yumurtan var dedi dusunebiliyormusun, rezervin az çok zor dedi39 cnm
Aaaaa gozun aydın canm ikiz olabilicegini nasıl anlamismerhaba ben de yeniyim, 5 haftalık ve muhtemelen ikiz dedi doktorum, insülin direnci varken hamile kaldım, diyetisyen kontrolünde gitmem gerekiyor. Mutlulukla kaygı endişe bir arada yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?