Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Canm bı de keseyi bebeği ne zaman gördün
Canim ben tam 5 haftalikken gordum keseyi 6 da kalp atisini duydum dr randevumdan bir gun sonrada mide bulantim basladi:) oruc tutabildigin kadar tut olmuyorsa cok zorlama gerçekten zaten surec sıkıntılı bide oruc daha da zorlastirabilir benim tavsiyem tabiki. Migrende varmis hamilelige bagli cok bas agrisi cektim ben normal bas agrisi oluyor zaten bide migren zor olur allah sifa versin ins sorunsuz gecer canim.

Sağol canm inşallah sorunsuz bir şekilde bebeği kalp atislarini görürüz.Allah sag salim kucagimiza almayı nasip etsin

Yani gunahini sevabin bilmem ama allah bize bir can emanet ediyor.ve bu donemde oruc tutmak nekadar dogru bilemiyorum.allah korusun vitamin almiyosun su icmiyosun beslenmiyosun.neyse sahsi fikrim ama bana gore mantikli deil.

Kızlar ben gecen hafta kan vermiştim dün doktoruma gösterdim tiroidim düsük cıkmıs 0.20 doktor beni dahiliye ye gönderdi bu kadar halsiz olmam bu kadar uyumam ve mide bulantılarımın sebebi buymus kızlar kan tahlilinize mutlaka baktırın

merhaba ben de yeniyim, 5 haftalık ve muhtemelen ikiz dedi doktorum, insülin direnci varken hamile kaldım, diyetisyen kontrolünde gitmem gerekiyor. Mutlulukla kaygı endişe bir arada yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…