Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Doktor bende yumurta sayısının azaldığını söyleyip geç kalmadan ilaçla tedaviye başlayalım demişti, klomen kullandığım ilk ay iki yumurtam gelişti ama birisi daha büyüktü, açıkçası ihtimal vermedim :) bence iki yumurtanın olduğunu bilerek ondan söyledi çünkü beta hcg 351 idi, baktğım zaman yorumlara benden daha yüksek değerleri olup tek bebek bekleyen de var. bu haftasonu kese yada keseleri :) görmek için gidicez o zaman netleşmeye başlar diye düşünüyorum.

Slm ,benim de tek yumurta gördü bu ay dr çok üzüldüm,adetken hormonları bakılacak, zaten aralıkta fsh degerim yüksekti, hayırlı olsun gebeliginiz

Slm ,benim de tek yumurta gördü bu ay dr çok üzüldüm,adetken hormonları bakılacak, zaten aralıkta fsh degerim yüksekti, hayırlı olsun gebeliginiz
Tek yumurta olsun , kaliteli olsun yeterli, ben daha ilk deneme olduğu için ciddiye almadım hiç, hep kendimi yolun uzun ve meşakkatli olabilir diye alıştırmaya başladım.
benim de FSH ım 13 tü, insülin direnci ve TSH yüksekliğim vardı, doktor eşimin değerlerini de çok yeterli bulmamıştı, aşılamaya gidebiliriz demişti. Ama nasip işte, inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirir.
Önemli olan önce sizin sağlıklı ve moralli olmanız, pozitif olun güzel günleri hayal edin.
Ben bekarken daha bir kadın doğumcu senin FSHın yüksek normal yolla çok zor, tüp bebek merkezine başvurman lazım demişti, odadan zor çıktım. Evlenmemişim bile daha, ama o hastaneden çıktıktan sonra dedim yaşanmadı bu an,düşünme yoğunlaşma sakın o fikre.

Teşekkür ederim güzel tesellilerin için, maalesef bazı dr böyle çok bilmis oluyorlar , benim fsh degerim aralıkta 14.29 du,ve bu yolla gebe kaldım, fakat maalesef mart ayında düşük yaptım, ardından kürtaj

merhaba ben de yeniyim, 5 haftalık ve muhtemelen ikiz dedi doktorum, insülin direnci varken hamile kaldım, diyetisyen kontrolünde gitmem gerekiyor. Mutlulukla kaygı endişe bir arada yani
Gozunuz aydin hayirlisi olsun hakkinizda insallah :)

Kızlar bende geç döllenme yaşadım betam ilk öğrendiğimde adetgünğmde 34 beş gün sonra 58 olunca doktor dedi sağlıklı olmayabilir ama sonra betahcg normale döndü 8000 en son 2 mayıs adet günümdü keseyi ta 30 mayısta gördüm ve 8 haz yârin kalp atışı için gitçem Protestan 2 vajinal jel ve depot düşğk innesi vuruluyorum bacağım uyuşuyo agrıyo belim makatım agrıyo ama kaşığım agrımıyor kokrkuyorum

Kizlar sabah bulantiniz varsa hindistan cevizi suyu cok ise yariyor.hemde bebegin gelisimine katkisi baya baya varmis.
Benim bebisim biraz geriden geliyormus suan 7. Haftadayim ama gercekte deil.hindistan suyunu gece 1 2 yudum yatarken sabah kalktigimda da 3 4 yudum pipetle iciyorum.psikolojikmi bilmiyorum ama 2 gundur bulantidan yemek yiyemiyordum gayet etkili oldu.doktorunuza sorup deneyebilirsiniz

Merhabalar kizlar bende dun test yaptirdim.hic beklemiyodum aylardir olmadi bebek beta hcg 731 cikti ama henüz kese falan gormedik sizce varmidir bebek yardimci olur musunuz

Merhaba benimde bi bi oglum var bende herhalde hamisim beta hcg 731 cikti ama henuz daha ultrasona gitmedik umarim vardir bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…