Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

merhaba kizlar benim de 4 ay onceki dusukten sonra suan 2 aylik hamileyim cok sukur:) keseyi gorduk kalp atisini duyduk cok sukur suan testlerde hersey yolunda umarim boyle devam eder:) hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.. fazlaca bulantim var sadece benim..

Aaa sizi önceden tanımıyorum ama çok sevindim rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz

Aaa sizi önceden tanımıyorum ama çok sevindim rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz
tesekkur ederim, amin hepimiz insallah sag salim kucagimiza aliriz.. doktor ultrasonda 6+2 oldugunu soylediginde (SAT gore 7) duyduk cok sukur..

hindistan cevizi suyunu nerden aliyorsunuz acaba?

Kizlar bende yeni anne adayıyım . Benimde bir suru kafamı karıştıran sorular var

Doktor alltan m uaneyle keseyi gördü .çok küçük dedi.sizce kötü biseymi bu bide ilk yaptığım teste 1370 çıktı dinde yaptım gene 1370 çıktı bir anormallik var anlamadım..

Doktor alltan m uaneyle keseyi gördü .çok küçük dedi.sizce kötü biseymi bu bide ilk yaptığım teste 1370 çıktı dinde yaptım gene 1370 çıktı bir anormallik var anlamadım..
Canm kaç haftalıksin 1370 değerde kese zaten küçük olur ama artmama olayını bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü kesem 16 mm di pazartesi günü 24 mm olmuş doktorum 5 buçuk haftalık dedi haftaya pazartesi bebeği ve kalp atışını duymamız gerekiyor dedi yolk kesesi falan diye bişeyden bahsetmedi göğüslerimde dolgunluk ve uçlarında aşırı var başkada belirtim yok bu arada ilk gebeliğimi öğrendiğimde 3 haftalıktı lekelenmem oldu 3 damla kadar başkada olmadı taki 2 hafta sonra akşam gene peçeteye 3 damla kadar geldi korkuyorum boş gebelik olmasından inşallah bende kalp atışlarımı duyarım pazartesi günü

4+5 yazmış kagitlarima sordugumuzdada tam bisey demedi .sizce korkmam gerekiyor mu.
Benimde geçen hafta gittiğimde 4+5 di hiç beta vermedim bana da daha yeni kese kucuk 10 gün sonra gel bı daha bakalım dedi haftasına gore normal demişti o zaman tabi şu an nasıl bilmiyorum.sen ne zaman gidiceksin tekrar

Benimde geçen hafta gittiğimde 4+5 di hiç beta vermedim bana da daha yeni kese kucuk 10 gün sonra gel bı daha bakalım dedi haftasına gore normal demişti o zaman tabi şu an nasıl bilmiyorum.sen ne zaman gidiceksin tekrar
Bana bir kaç tane test yapmamı söyledi bugün yapmam gerekiyor.ışte .

Benim sabah bulantilarim var kasik ağrısı bende var goguslerde ağrı devam testi sordum bana hiç bir bilgi vermedi.yaptığında ogrenirsin dedi

Bugün yapacağım canım acilden yap dedi çabuk çıkar tahliler dedi yarın da gelirsin dedi.inşallah bisey olmaz kotude düşünmek istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…