Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Kizlar testleri yaptım .yarın alacağım .yapan kişi düşük riski var mi yokmu diye yapılan testler dedi

Merhaba kızlar benim hamileliğin 5+5 daha çok yeni ve aşılama ile hamile kaldım rabbim nasip etti tabi herşey hamile kalmakla bitmiyor keseyi gördük şuan bebeği göreceğiz inşallah bebek ne zaman keseye giriyor arkadaşlar

Bildiğim kadarıyla yolk kesesi olustugunda emriyoda oluşuyor..

Sakin endişelenmeyin.40 yaşindayim fsh 40 a yükselmişti ve çocuk için uğraşirken erken menapoz dedi doktorum.aslinda adetim düzenliydi.yumurta rezervi yok dedi ve hormon ilaci verdi.eve geldim yikilmiştim ağlayip durdum.sonra allahtan başka kim bilecek dedim ve ibrahim saraç oğlunun videolarini izledim fsh düşürmek için.testere dişli aslan pençesi uyguladim.1 ay örçtûrdüm ve 47 olmuş ama pes etmedim en az 3 ay kiullanmak gerekiyodu.2 ay kullandim hayittohumuna basladim.onunla birlikte kuruincir ceviz badem kuru uzum findik yedim.çaliştigim için yanimdan ayirmadim hiç.aklima geldikce kuru incir yedim.sabah öyle ve akşam yeşillikten oluşan salata yedim şekeri ve tatliyi hayatimdan çikarttim.dereotu özellikle tere roka maydanoz marul kuzu kulaği ( semizde var su anda oda çok faydali )onlardan oluşan salata yedim.pilav makarna yerine protein agirlikli beslendim.sonuç 7+4 günlük hamileyim.oysaki doktorum menapozu tedavu edip ya tüp bebek yada aşilama õneriyodu.doktora hiç gitmedim pozitif oldum bol bol dua ettim.rabbimin mucizesi herzaman dua ve tevekkül arkadaşim.rabbimin mucizesi sonsuz yeterki inan ve dua et

Teşekkür ederim ,hayırlı olsun, sağsalim kucağına alırsın inş, ben 3 ay önce kürtaj oldum, fsh 14.29 la hamile kalmıştım ama maalesef düştü, şimdi de 13 günüm geçti, idrar testi negatif,normalde hep düzenli olurdum,şimdi dr geldim, bekliyorum, cok merak ediyorum nediyecek

Sağolun tek temennim sağ sağlim kucağima almak.rabbim isteyen herkeze nadip atsin Bende boş gebelikten kürtaj oldum.arda benimde adet geciktirmem oldu olmadi değil.kafaniza takmayin 14 fsh neki.siz allaha inanin ve bunlari uygulamaya çalişin.allahin izniyle olur.incir yumurta kalitesini ve sayisini arttiriyor umudunuz hiç bitmesin.allah büyük

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, hakkımızda hayırlısı olur inş

Sabah süt peynir ve yumurta .sonra badem ve fıstık yemeni söylediler .karin çatlakları için badem yağı .sürmeli söyledi hemşire .çok şükür rabbime

Vajinal ultrasyonda bir sıkıntı yokki bende ikidefa yapti. Keseyi orda gordu.zaten.

5+5 te bende keseyi gördüm doktorum 6+5 tekrar çağırdı yani pazartesi günü hem bebeği hemde kalp atışlarını duymamız gerekiyor vajinal bakıcam dedi ..
5+5 de benim de görünmüştü .. kese portesi gl dedi 6+3 de çağırdı bebek kesenin içinde görürüz die ozamna kadar beslnmemze dikkat edelim bni de pzt cagirdi ama eşim de bekleyelim bnce dio

5+5 de benim de görünmüştü .. kese portesi gl dedi 6+3 de çağırdı bebek kesenin içinde görürüz die ozamna kadar beslnmemze dikkat edelim bni de pzt cagirdi ama eşim de bekleyelim bnce dio
Benim doktorum kesin görülmesi lazım artık dediği için gidicem ben bu arada kese boylarını kaç mm benim 5 de 16 mm 5+5 de 24 mm olmuştu 1 kere 2 3 damla kadar lekelenmem oldu o yüzden erken gittim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…