Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Benim doktorum kesin görülmesi lazım artık dediği için gidicem ben bu arada kese boylarını kaç mm benim 5 de 16 mm 5+5 de 24 mm olmuştu 1 kere 2 3 damla kadar lekelenmem oldu o yüzden erken gittim tekrar
Kese boyunu demedi ultrason görüntüsünde yazar mi büyümesi iyi demi bebek icine girmiş mi peki inşaallah girer duyarız ben biraz geç gtmek istiyorum doktorun söylediği tarihten

Ben iki defa yaptım karin ultrasyonda görünmüyordu ama vajina ultrasyonda önce yolk kesesi gorundu şimdide kese ve embriyo gorundu yani bir sıkıntı teşkil edeceğini sanmıyorum hem öyle bir tehlike olsa doktorlar yapmazlar

Kese boyunu demedi ultrason görüntüsünde yazar mi büyümesi iyi demi bebek icine girmiş mi peki inşaallah girer duyarız ben biraz geç gtmek istiyorum doktorun söylediği tarihten
Ultrason görüntüsünde yazıyo canım kese boyutu
Benim doktorum hiç yolk kesesinden falan bahsetmedi baktı ve kese var dedi bu kadar

Ben pazartesi gittiğimde kese oluşmuştu bide yolk kesesi dedikleri kese oluşmuştu.bugunde embriyo oluşmuştu.hatta doktor 2 hafta sonra gel kalbini dinleriz dedi inşallah .

Ben pazartesi gittiğimde kese oluşmuştu bide yolk kesesi dedikleri kese oluşmuştu.bugunde embriyo oluşmuştu.hatta doktor 2 hafta sonra gel kalbini dinleriz dedi inşallah .
Haç haftalıkken hatirliyormusun doktor bana sarı bisey den bahsetti oluşmaya başlamış dedi ama çokta umut vermiyor bebek de kesenin içinde girecek sanırım diyor kesenin içinde nokta gibi birşey var ondan mi bahsediyorsnz

Evet ondan bahsediyorum .ozaman bana 4+5demişlerdi .

Evet ondan bahsediyorum .ozaman bana 4+5demişlerdi .
O yolk kesesi dedikleri şey embriyo oluyormuş .öyle dediler tamam doğruluğunu bilemem araştırmak gerekir .belki duymamissinizdir kendinizi de strese sokmayın .belki bunu duymayanlar çoktan oluşmuştur. Vakada hemşire söyledi yoksa benimde bu konuda bilgim yoktu söylemese bile ogrenmiyecektim

Anladım nokta gibi şey yolk saçı oluyor yani 8nsallaj bebegide görürüz pazartesi gel dedi d9ktor 6+3 oluyor belki perşembe giderim görünür insallah
Maşallah kesin görürsün ben Altan m uaneyle keseyi gördü dahayeni dedi .inşallah sağlıkla alırız .kollarimiza

Bende nette araştırınca gördüm o gün 5 buçuk haftalıkken bebek gorunmedi diyince çok korkmuştuk ama kesenler sarı bisey var görünmeye başlıyor fln dedi ama çokta anlamadim biseyler dedi hayırlısı olsun inş sizde kalp atışını duyarsiniz

Insalahh korkma bebislerimiz bize tutunmaya calisiyor

Inşallah tutunur minimiz sizin beslenmede özen gosterdiginiznbisey var mı tutunma da beslenme çok önemli ama benim iştah çok iyi degl
Ya ben çok dikkat ediyorum .günlük yürüyüş yapıyorum .badem fındık yuyorum .akşam ve sabah sut içiyorum günlük 1 yumurta yiyorum .salam sucuk gibi şeyleri tuketmeyeye çalışıyorum .beyaz peynir .kasar peyniri.folik asit içeren tüm meyve ve sebzeleri tüketmeye çalışıyorum .

Ve ozellikle musluk suyunu önce akitıp sonra kaynayıp ilitiyorum öyle iciyorum

B12 ve folik asit gebeler icin cok onemli eyer bunlara ozen gostermezsenizbebeğinin bu vitaminleri sizden alacak ve hem saçlarınızı hemde dislerinizi kaybedersiniz.

Vücudunuzu göbeginizi kasimamaya ozen gösterin .hatta badem yağı durum yumusasinki çatlamanın önüne geçmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…