Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Aynen meyve fln zorluyorum biraz şuan vucutta depolanan şeylerden aliyolr belki kese de görünmesine yardımcı olur

Vücudunuzu göbeginizi kasimamaya ozen gösterin .hatta badem yağı durum yumusasinki çatlamanın önüne geçmiş olursunuz
Vazelin sürmüştüm iki gün sonra unuttum evet onlara bende dikkat etmeye çalışıyorum çilekte yeşil sebzelerde çok folik var yumurta hic svmem kahvaltıyı da az az yapıyorum badem yağı alıyım bende mübarek saca fln her yere iyi geliyor demkki

B12 ve folik asit gebeler icin cok onemli eyer bunlara ozen gostermezsenizbebeğinin bu vitaminleri sizden alacak ve hem saçlarınızı hemde dislerinizi kaybedersiniz.
Ben göbeğini çok kasıyorum ya kaşınıyor.simdiden bide çizgi oluştu göbeğinin altına kadar özel bölgeye kadar ince kahve çizgi :) saçlarım şimdi bile çok dökülüyor

günlük bitane yumurta ye

Ben göbeğini çok kasıyorum ya kaşınıyor.simdiden bide çizgi oluştu göbeğinin altına kadar özel bölgeye kadar ince kahve çizgi :) saçlarım şimdi bile çok dökülüyor
Lima nigra çizgisi o benimde oluşmuş .sakin kasıma yoksa çok çatlaklar olur .kasindigin anda dur al sonra badem yağı dur ve güzel bir uyku..en güzel çözüm..

Günlük yürüyüşler yap..şu içmeyi ihmal etme ben bunların hepsini hamilelige karar verdiğim günden beri yapıyorum inşallah bebeğine yararı olmuştur.

Kızlar esim beni ailenin yanına götürmeyi planliyorda hem benim için güzel bir değişiklik olacağını düşünüyor.şimdi gidersem.bebegime bisey olmaz demi gidersem..otobüsle gitmek zorundayım.

Kızlar esim beni ailenin yanına götürmeyi planliyorda hem benim için güzel bir değişiklik olacağını düşünüyor.şimdi gidersem.bebegime bisey olmaz demi gidersem..otobüsle gitmek zorundayım.
Bence gitme daha çok yenisin wlla ben 10 gündür evdeyim bi doktora gitmek için yolculuk yaptım bisey olacak diye korkularından çıkartmıyorlar bebeğinin kalp atışını bi duy sonra doktordan snra gidersin bence

Lima nigra çizgisi o benimde oluşmuş .sakin kasıma yoksa çok çatlaklar olur .kasindigin anda dur al sonra badem yağı dur ve güzel bir uyku..en güzel çözüm..
Badem yağını yeni duydum denicem bazen kaşınıyor evet bu çizgi hamile olanlarda etek bölgesine kadar çıkarmış çok ilginç daha çok küçük oyuzden şu içiyorum zaten yürüyüş nadir bisey olacak die korkukmdan

Merhabalar ben 5 haftalığım şuan ama kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum ve midem çok tuhaf yani böyle çok aç kalmışım da açlıktan midem bulanıyormuş gibi öğürmem falan yok iki gündür yemek yiyemiyorum yemek düşündükçe bile bulanıyor var mı bir çaresi

Kızlar merhaba benim ilk kan tahlilim ayın 19unda 128 çıkmıtştı dün tekrar yaptırdım 21inde 236 çıktı aslında ikiye katlayıp 256 çıkması gerekiyordu ancak tam 48 saat geçmediği için ve farklı bir labaratuarda bakıldığı için olabilir sıkıntı yok dedi dr. Böyle bir durum yaşayan var mı?

.

Son düzenleme:
Benimde sata göre 7 ama ultrasonda 5 buçuk deri bebeği göremedik siz gittiniz mi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…