- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Kasinir siz sakin kasimayin çünkü çok çatlarBadem yağını yeni duydum denicem bazen kaşınıyor evet bu çizgi hamile olanlarda etek bölgesine kadar çıkarmış çok ilginç daha çok küçük oyuzden şu içiyorum zaten yürüyüş nadir bisey olacak die korkukmdan
Kaçıncı haftada gordun embriyoyuBebeği geçen sefer görmedik .gene çağırdı bu sefer embriyoyu gordu
bende embriyo falan gördümü bilmiyorum gördüysede bana söylemediBebeği geçen sefer görmedik .gene çağırdı bu sefer embriyoyu gordu
Ilk gittiğimde 4+5 dediler.dünde tam 5+2dedi doktorKaçıncı haftada gordun embriyoyu
5+2 iken embriyoyu gördü öyle mi Allah Allah kese 5 de yeni oluşuyor ve benim 5+5 de göremedi demki bünyeden fark vrUltrasyon kağıdında yazıyordur.ilk 1.44 cmdi şimdide 14.54mm olmus emriyoda gorundu zaten
MasalahM canim kalp atisi icin yarin gidicrm insallah ama cok tedirginim hic bir hissim yok normalmidir adet olmama ve goguslerimin sabahlari sismesi disinda sizdede boylemi acaba bi skntimi var belli etmiyor hicKaç haftalıksın canımm :) bende yarın gideceggm 5 haftalıgız
Canım ben ögrendim laboquick normal gebelik testi ile adetime 8 gün kala çift çizgi gayet belirgin çıkmıştı iki sonra kan vermiştim 154 çıkmış tı değerim şimdi 3 aylık hamileyim sen de kan ver istersen inşallah vardırBu test
Var mı sence pozitifmi bu testCanım ben ögrendim laboquick normal gebelik testi ile adetime 8 gün kala çift çizgi gayet belirgin çıkmıştı iki sonra kan vermiştim 154 çıkmış tı değerim şimdi 3 aylık hamileyim sen de kan ver istersen inşallah vardır
Canım bana var gibi geldi ikinci çizgi görünüyor bi kan ver derim ben hayırlısı olsunVar mı sence pozitifmi bu test
Sağol cnm ins veririm kan :))Canım bana var gibi geldi ikinci çizgi görünüyor bi kan ver derim ben hayırlısı olsun
Canm ara ara bulantım var ve akıntım var ben keseyi gördüm daha kalp atışını duyamadımMasalahM canim kalp atisi icin yarin gidicrm insallah ama cok tedirginim hic bir hissim yok normalmidir adet olmama ve goguslerimin sabahlari sismesi disinda sizdede boylemi acaba bi skntimi var belli etmiyor hic
Pozitif canım sanırım erken döllenme tebriklerSlm kizlar bu test pozitifmi acaba 10 gün kala öğrenen oldumu aranizda
Canım kalp atışı için korkma 10. Hafta duyanlar varKızlar 6+4 iken karından ultrason ile kalp atışını duydunuz mu
Canm bnm oğlum da 5 haftalıkken göründü . Şimdide o şekilde gorundu5+2 iken embriyoyu gördü öyle mi Allah Allah kese 5 de yeni oluşuyor ve benim 5+5 de göremedi demki bünyeden fark vr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?