- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Cddmisin 5 haftalıkken bebiş gorundu mu ama nokta. Kadar biseydir o bebiş degi diyolr.yolk saçı var ya i çünkü bebek daha oluşmaz ilk kalbi oluşur onu da 6 .haftada duyarsınız demslrdiCanm bnm oğlum da 5 haftalıkken göründü . Şimdide o şekilde gorundu
Ben alttan baktırmak istemiyorum bi haftalarda duyulurmu karından ? 6+4 ikenCanım kalp atışı için korkma 10. Hafta duyanlar var
Ayyy ağzından bal damliyooooo:)Pozitif canım sanırım erken döllenme tebrikler
Ben alttan baktırmak istemiyorum bi haftalarda duyulurmu karından ? 6+4 iken
Acele etme . Neden vajinal muayeneye kendini zorluyorsunBen alttan baktırmak istemiyorum bi haftalarda duyulurmu karından ? 6+4 iken
Yarın hemen kan testi yaptır :))Ayyy ağzından bal damliyooooo:)
Ay o kadar mı diyosun hemen :)Yarın hemen kan testi yaptır :))
Ben keseyi demk istedim canım kalp atışını duymadım zaten mercimek kadar suanCddmisin 5 haftalıkken bebiş gorundu mu ama nokta. Kadar biseydir o bebiş degi diyolr.yolk saçı var ya i çünkü bebek daha oluşmaz ilk kalbi oluşur onu da 6 .haftada duyarsınız demslrdi
beklemenin anlamı yok testte çıkmısAy o kadar mı diyosun hemen :)
Pardon baktırmak istemiyormuşsun . Bu haftada duyan var ama 7 de git garanti olsunBen alttan baktırmak istemiyorum bi haftalarda duyulurmu karından ? 6+4 iken
Sanki ikinci çizgi görünüyor ama gene u mutlandirmak istemiyorumbence kan testi yapin .Slm kizlar bu test pozitifmi acaba 10 gün kala öğrenen oldumu aranizda
Sağol cnm hayirlisiSanki ikinci çizgi görünüyor ama gene u mutlandirmak istemiyorumbence kan testi yapin .
herşeyin hayirlisiSağol cnm hayirlisi
Inşallah ya pek umudum yok ama renkli beklesen mi die düşünüyorm bakalm belki giderm yarın sen ne guzel erken duymussuncanım ben 6. hafta da duymuştum kalp atışını duyabilirsin sen de belki?
Ben bugün gittim doktora üstten bakıldı 6+5 bebek yolk kesesi göründü kalp atışı bile var Ultrasyonda gözüktü kalp atışlarıInşallah ya pek umudum yok ama renkli beklesen mi die düşünüyorm bakalm belki giderm yarın sen ne guzel erken duymussun
Yaaaa gerçekten mi ozmn yarın gidip şansımi bi deneyim :) inş sizin ki gibi gözükür karından ben karından baktırmak istiyorumBen bugün gittim doktora üstten bakıldı 6+5 bebek yolk kesesi göründü kalp atışı bile var Ultrasyonda gözüktü kalp atışları
Gecen hafta gittiğimde vajinal bakıcam demişti ama üstten bakalım bişey göremezsek vajinal bakarız dedi ben bile direk monitörde gördüm şuan daha 1 cm bile değilmiş çok küçük ya :) sizde gidin görürsünüz içiniz rahatlar en azındanYaaaa gerçekten mi ozmn yarın gidip şansımi bi deneyim :) inş sizin ki gibi gözükür karından ben karından baktırmak istiyorum
Yaaa gerçekten mi senle konuşuyorduk kaç haftalıkken grup görmüştün ? Ve kalp atışında duydnmuGecen hafta gittiğimde vajinal bakıcam demişti ama üstten bakalım bişey göremezsek vajinal bakarız dedi ben bile direk monitörde gördüm şuan daha 1 cm bile değilmiş çok küçük ya :) sizde gidin görürsünüz içiniz rahatlar en azından
6+5 bebek yolk kesesi görüldü kalp atışını ben duymadım ama doktor ultrasyonda kalp atışlarını gördüYaaa gerçekten mi senle konuşuyorduk kaç haftalıkken grup görmüştün ? Ve kalp atışında duydnmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?