Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı olsun öncelikle.. Kullandığınız telefon uygulaması var mı hamileler için acaba?

Kizlar simdi gittim kese icerisinde bebek gorunmuyor henuz kalo atimids dogal ololark yok 5 bucuk haftalik kadar haftaya tekrar bakalim dedi gazdan da gorunmuyor olabilir kucukte olabilir dedi boyle oolan varmi aranızda

Günaydın herkese nasıl sevinçliyim Rabbim tamamını erdirsin inşallah.8 yaşında oglum var 2 düsüğüm oldu adetten 1 gün önce 14.75 çıktı beta pazar günü doktora gittik rahim kalinlasmis yumurtaliklarin gayet iyi gözüküyor dedi Bu sefer çok umutluyuz idrarim iyice koyulastı 2 gündür midem bulanıyor ve sürekli uyumak istiyorum 5+1 olmuş kese gözükmedi henüz 1 hafta sonra gel dedi bugün tekrar beta verdim umutsuzluğa kapılmak istemiyorum hayırlısıyla dileyen herkesin kucagi dolsun inşallah

Hadi gözün aydın canım daha beta düşük keseyi göremezsen üzülme. Bende geçen hafta gördüm . Şimdi kalp atışını bekliyoruz

Kizlar simdi gittim kese icerisinde bebek gorunmuyor henuz kalo atimids dogal ololark yok 5 bucuk haftalik kadar haftaya tekrar bakalim dedi gazdan da gorunmuyor olabilir kucukte olabilir dedi boyle oolan varmi aranızda
Ben varım canım 5 haftalık ken doktor keseyi gördü ama içinde bebek yok yolk keseside olusmamış dedi iki hafta sonra gel bakalım dedi ki benim ki erken döllenmeydi adetime bir gün kala beta 1300 lerdeydi ona rağmen gözükmedi iki hafta sonra bebegide gördük kalp atısınıda duyduk şükür şimdi 3 aylık hamileyim sıkıntı yapma canım 2 hafta sonra sende kalp atışını duyarsın

Q1
İnsallah canim.insallah simdi baska bi doktdoktora gidiyorum 1 saatlik bi farkli bi sehre Allahim bos döndürmez insallah yolk kesesi gozukuyo dedi ama bebek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…