- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Doktorlar zorluyor gttgimde bekleyelim vajinal baktırmak istemiyorsanız demiyolar belki karından gozukcek dmi direk dalıyorlar yarın gitcem bakalmAcele etme . Neden vajinal muayeneye kendini zorluyorsun
Inşallah yarın gtcemcanım ben 6. hafta da duymuştum kalp atışını duyabilirsin sen de belki?
inşallah iyi haberler alırInşallah ya pek umudum yok ama renkli beklesen mi die düşünüyorm bakalm belki giderm yarın sen ne guzel erken duymussun
benim 1 hafta da çıkmıştı sonuç canımkızlar 2 li test sonucu özel hastanede ne kadar sürede çıkıyor bilginiz var mı?
Happy momMerhaba arkadaşlar, herkese hayırlı olsun öncelikle.. Kullandığınız telefon uygulaması var mı hamileler için acaba?
Doktor olablr istediği kadar ! Baktırmıyorum beklerim deDoktorlar zorluyor gttgimde bekleyelim vajinal baktırmak istemiyorsanız demiyolar belki karından gozukcek dmi direk dalıyorlar yarın gitcem bakalm
Hadi gözün aydın canım daha beta düşük keseyi göremezsen üzülme. Bende geçen hafta gördüm . Şimdi kalp atışını bekliyoruzGünaydın herkese nasıl sevinçliyim Rabbim tamamını erdirsin inşallah.8 yaşında oglum var 2 düsüğüm oldu adetten 1 gün önce 14.75 çıktı beta pazar günü doktora gittik rahim kalinlasmis yumurtaliklarin gayet iyi gözüküyor dedi Bu sefer çok umutluyuz idrarim iyice koyulastı 2 gündür midem bulanıyor ve sürekli uyumak istiyorum 5+1 olmuş kese gözükmedi henüz 1 hafta sonra gel dedi bugün tekrar beta verdim umutsuzluğa kapılmak istemiyorum hayırlısıyla dileyen herkesin kucagi dolsun inşallah
Ben varım canım 5 haftalık ken doktor keseyi gördü ama içinde bebek yok yolk keseside olusmamış dedi iki hafta sonra gel bakalım dedi ki benim ki erken döllenmeydi adetime bir gün kala beta 1300 lerdeydi ona rağmen gözükmedi iki hafta sonra bebegide gördük kalp atısınıda duyduk şükür şimdi 3 aylık hamileyim sıkıntı yapma canım 2 hafta sonra sende kalp atışını duyarsınKizlar simdi gittim kese icerisinde bebek gorunmuyor henuz kalo atimids dogal ololark yok 5 bucuk haftalik kadar haftaya tekrar bakalim dedi gazdan da gorunmuyor olabilir kucukte olabilir dedi boyle oolan varmi aranızda
İnsallah canim.insallah simdi baska bi doktdoktora gidiyorum 1 saatlik bi farkli bi sehre Allahim bos döndürmez insallah yolk kesesi gozukuyo dedi ama bebek yok dediBen varım canım 5 haftalık ken doktor keseyi gördü ama içinde bebek yok yolk keseside olusmamış dedi iki hafta sonra gel bakalım dedi ki benim ki erken döllenmeydi adetime bir gün kala beta 1300 lerdeydi ona rağmen gözükmedi iki hafta sonra bebegide gördük kalp atısınıda duyduk şükür şimdi 3 aylık hamileyim sıkıntı yapma canım 2 hafta sonra sende kalp atışını duyarsın
İnşallah kalp atışlarını da duyarız kucağımıza da alırız canım beklemek çoook zorHadi gözün aydın canım daha beta düşük keseyi göremezsen üzülme. Bende geçen hafta gördüm . Şimdi kalp atışını bekliyoruz
Gebelik takibi uygulamasını kullaniyorMerhaba arkadaşlar, herkese hayırlı olsun öncelikle.. Kullandığınız telefon uygulaması var mı hamileler için acaba?
Korkmayın yolk kesesi varsa inşallah embriyoda vardır..Q1
İnsallah canim.insallah simdi baska bi doktdoktora gidiyorum 1 saatlik bi farkli bi sehre Allahim bos döndürmez insallah yolk kesesi gozukuyo dedi ama bebek yok dedi
Maşallah ilk bebeginizmihoşbuldum kızlar.Benim kuzu tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?