evet teyzesi ilk bebeğim.4 yılın sonunda tedaviyle oldu. İşallah kucağıma almayıda nasip eder Allahım.Maşallah ilk bebeginizmi
inşallah benimde ilk bebeğim.evet teyzesi ilk bebeğim.4 yılın sonunda tedaviyle oldu. İşallah kucağıma almayıda nasip eder Allahım.
Sizi tebrik ederim Allah kucağınıza almayıda nasip etsin. Bu alttaki takvimde 9 haftalık çıkıyor ben hesaplayıncada 9 haftalık çıkıyor ama ultrasonda bir hafta geriden geliyor.Tüp bebek olduğu için tam net hesaplama yapamıyorum. siz kaç haftalıksınız.Kaç haftalıksiniz suan
oyy maşallahBende 6+0haftalık oldu bugün .bebeklerimiz Rabbimin izniyle buyuyorlar saglikla
amin canım inşallahevet teyzesi ilk bebeğim.4 yılın sonunda tedaviyle oldu. İşallah kucağıma almayıda nasip eder Allahım.
aminamin canım inşallah 1005395180 sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz minnoş yavrularımızı
Teşekkür ederiz..oyy maşallah
Merak etme canım yolk kesesi var ise bebekte oluşacaktır o zaman ben doktora sordum normal mi diye normal demişti 5 haftalık ken bebek götürmeyi beklemiyoruz zaten demişti hiç kafana takma bebisinle sağlıklı güzel günler dilerim sanaQ1
İnsallah canim.insallah simdi baska bi doktdoktora gidiyorum 1 saatlik bi farkli bi sehre Allahim bos döndürmez insallah yolk kesesi gozukuyo dedi ama bebek yok dedi
Gözünüz aydın inşallah bende 2 hafta sonra duyarım findigimin kalbiniKizlarrrr simdi ciktik doktordan alttan bakti kendiside kalbide duyuldu cok sukur bin sukur Allahim isteyen herkede verdin insallahinsallahh
Cevap için teşekkürler canım, benimki zaten ertelendi 3 hafta sonra yapılacak şuan test için çok küçük.benim 1 hafta da çıkmıştı sonuç canım
Ne testi bu benide bilgilendirirseniz sevinirimCevap için teşekkürler canım, benimki zaten ertelendi 3 hafta sonra yapılacak şuan test için çok küçük.
Yaklasık 1 aydır gırmıyordum canım ayrıldım burdan asıl hesabım kapalı. bı ark ıcın girdim bu hesaba dün. iyıyum sen ve bebiş nasıll biz 3 ay 1haftalıgızz:) 1 hafta onde gıdıyoruz ptesı cınsıyetı öğrenecegız bebiş suan 8cm fln:) hıssdyrm hareketlerını hatta cuma parmagı agzındaydı ya:)@Kartanesii8892 canim nasilsin merak ettim seni nasil gidiyor gebelik her sey yolundadir umarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?