Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Halsizim, dalgınım, başım ağrıyor, sürekli kusuyorum, sürekli midem bulanıyor ve sürekli kötü kokular geliyor her yerden7. haftada başladı bu hafta coştu resmen
Benim kusma 1 kere oldu sabah sürekli bulanti var halsizim.tadın yok ağzının uykum var sürekli hic bisey yapmak istemiyorum .öyle ışte

Doktor bana 2li test için 20 gün sonra gel dedi. 20 gün geçmez gibi geliyor şuan Bir de mide bulantısı ve halsizliğin geçmesini bekliyorum ki, Allah kerim...
Kizlar kusura bakmayın eli test derken bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Kizlar kusura bakmayın eli test derken bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
2 li test 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Önce doktor ultrasonla karnınıza bakıp bebeğin ense kalınlığını ölçüyor sonra da kan veriyorsunuz. Bu test sonucunda down sendromu ve bunun yanında bir kaç kromozomal hastalığın oluşma riskine dair bir sonuç veriliyor. Kesin teşhis içermiyor sadece risk grubundasınız ya da riskiniz az gibi bir sonuç veriliyor.

Teşekkür ederim..

Kizlar ne hamile kaldığından beri çok hasaslastim sürekli ağlıyorum.Annemi çok özlüyorum kayinvalidemin söylediği şeylere ağlıyorum .neden böyle biri oldum ki.bebegim etkileniyormudur

Masallah ya emme refleksi gelisti diye okumustum dogruymus meger:) ben en son 11 haftalikken ikili testimi yaptirdim dr degistiricem 7 temmuzda randevum var bakalim bende ogrenirim belki gidince:) bizde onde gidiyoruz 14+6 olmasi lazim tekrar degismediyse. Her seyin yolunda olmasina sevindim canim buralara gelirsen arada haberler ver kendine ve bebisine dikkat et:)

Doktor bana 2li test için 20 gün sonra gel dedi. 20 gün geçmez gibi geliyor şuan Bir de mide bulantısı ve halsizliğin geçmesini bekliyorum ki, Allah kerim...
13. hafta da geçti canım genellikle 3 ay dolunca geçer diyorlar inşallah senin de kısa zamanda geçer çok kötü bir durum çünkü

Ben de yeni gebe kalanlardanım..
Şu an 4+5 teyiz..
Tabi ki kalp atışını duymadan ümitlenmiyorum..

13. hafta da geçti canım genellikle 3 ay dolunca geçer diyorlar inşallah senin de kısa zamanda geçer çok kötü bir durum çünkü
Gerçekten depresyona girecek gibiyim bu durum sebebiyle geçecek diye kendimi telkin ediyorum ama yaşamayan anlamıyor. Anlatıyorsun ya hikaye gibi geliyor bu durumu yaşamayanlara. Kimse beni anlamıyor diye geziyorum bazen evin içinde. Eşim sağ olsun hiçbir zaman anlamayacak olsa da anlamaya çalışıyor ama işin özünde bizi başına gelmeyen kadınlar bile anlamıyor aslında... Yadırgamıyorum ben de olsam ben de anlayamazdım. Tüm olaylarda böyledir bu.

sıkma canını az kalmış benim bir anda kesildi seninde öyle olur inşallah bebeğini düşün en azından onun için katlanıyorsun bunlara sonuç muhteşem olacak inşallah

sıkma canını az kalmış benim bir anda kesildi seninde öyle olur inşallah bebeğini düşün en azından onun için katlanıyorsun bunlara sonuç muhteşem olacak inşallah
Her işin bir iyi tarafı vardır diyorum belki az kilo alırım bu şekilde belki bebeğe zarar verecek şeyleri yiyemiyorumdur vsvs. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun, teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…