- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
gözünüz aydın canımKizlarrrr simdi ciktik doktordan alttan bakti kendiside kalbide duyuldu cok sukur bin sukur Allahim isteyen herkede verdin insallahinsallahh
Halsizim, dalgınım, başım ağrıyor, sürekli kusuyorum, sürekli midem bulanıyor ve sürekli kötü kokular geliyor her yerdenKizlar sizde hamilelik belirtileri basladi mi..
Aynen canım beklemek gerçekten zorİnşallah kalp atışlarını da duyarız kucağımıza da alırız canım beklemek çoook zor
Kalp atışı 10 . Hafta duyan insanlar var . UmutsuzlanmaQ1
İnsallah canim.insallah simdi baska bi doktdoktora gidiyorum 1 saatlik bi farkli bi sehre Allahim bos döndürmez insallah yolk kesesi gozukuyo dedi ama bebek yok dedi
Benim kusma 1 kere oldu sabah sürekli bulanti var halsizim.tadın yok ağzının uykum var sürekli hic bisey yapmak istemiyorum .öyle ışteHalsizim, dalgınım, başım ağrıyor, sürekli kusuyorum, sürekli midem bulanıyor ve sürekli kötü kokular geliyor her yerden7. haftada başladı bu hafta coştu resmen
Umarım şikayetlerin artmaz ama başta öyle başlıyor.Benim kusma 1 kere oldu sabah sürekli bulanti var halsizim.tadın yok ağzının uykum var sürekli hic bisey yapmak istemiyorum .öyle ışte
Doktor bana 2li test için 20 gün sonra gel dedi. 20 gün geçmez gibi geliyor şuanAynen canım beklemek gerçekten zor
Kizlar kusura bakmayın eli test derken bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirimDoktor bana 2li test için 20 gün sonra gel dedi. 20 gün geçmez gibi geliyor şuanBir de mide bulantısı ve halsizliğin geçmesini bekliyorum ki, Allah kerim ...
2 li test 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Önce doktor ultrasonla karnınıza bakıp bebeğin ense kalınlığını ölçüyor sonra da kan veriyorsunuz. Bu test sonucunda down sendromu ve bunun yanında bir kaç kromozomal hastalığın oluşma riskine dair bir sonuç veriliyor. Kesin teşhis içermiyor sadece risk grubundasınız ya da riskiniz az gibi bir sonuç veriliyor.Kizlar kusura bakmayın eli test derken bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim
Teşekkür ederim..2 li test 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Önce doktor ultrasonla karnınıza bakıp bebeğin ense kalınlığını ölçüyor sonra da kan veriyorsunuz. Bu test sonucunda down sendromu ve bunun yanında bir kaç kromozomal hastalığın oluşma riskine dair bir sonuç veriliyor. Kesin teşhis içermiyor sadece risk grubundasınız ya da riskiniz az gibi bir sonuç veriliyor.
Masallah ya emme refleksi gelisti diye okumustum dogruymus meger:) ben en son 11 haftalikken ikili testimi yaptirdim dr degistiricem 7 temmuzda randevum var bakalim bende ogrenirim belki gidince:) bizde onde gidiyoruz 14+6 olmasi lazim tekrar degismediyse. Her seyin yolunda olmasina sevindim canim buralara gelirsen arada haberler ver kendine ve bebisine dikkat et:)Yaklasık 1 aydır gırmıyordum canım ayrıldım burdan asıl hesabım kapalı. bı ark ıcın girdim bu hesaba dün. iyıyum sen ve bebiş nasıll biz 3 ay 1haftalıgızz:) 1 hafta onde gıdıyoruz ptesı cınsıyetı öğrenecegız bebiş suan 8cm fln:) hıssdyrm hareketlerını hatta cuma parmagı agzındaydı ya:)
13. hafta da geçti canım genellikle 3 ay dolunca geçer diyorlar inşallah senin de kısa zamanda geçer çok kötü bir durum çünküDoktor bana 2li test için 20 gün sonra gel dedi. 20 gün geçmez gibi geliyor şuanBir de mide bulantısı ve halsizliğin geçmesini bekliyorum ki, Allah kerim ...
Gerçekten depresyona girecek gibiyim bu durum sebebiyle geçecek diye kendimi telkin ediyorum ama yaşamayan anlamıyor. Anlatıyorsun ya hikaye gibi geliyor bu durumu yaşamayanlara. Kimse beni anlamıyor diye geziyorum bazen evin içinde. Eşim sağ olsun hiçbir zaman anlamayacak olsa da anlamaya çalışıyor ama işin özünde bizi başına gelmeyen kadınlar bile anlamıyor aslında...13. hafta da geçti canım genellikle 3 ay dolunca geçer diyorlar inşallah senin de kısa zamanda geçer çok kötü bir durum çünkü
Gerçekten depresyona girecek gibiyim bu durum sebebiyle geçecek diye kendimi telkin ediyorum ama yaşamayan anlamıyor. Anlatıyorsun ya hikaye gibi geliyor bu durumu yaşamayanlara. Kimse beni anlamıyor diye geziyorum bazen evin içinde. Eşim sağ olsun hiçbir zaman anlamayacak olsa da anlamaya çalışıyor ama işin özünde bizi başına gelmeyen kadınlar bile anlamıyor aslında...Yadırgamıyorum ben de olsam ben de anlayamazdım. Tüm olaylarda böyledir bu.
Her işin bir iyi tarafı vardır diyorum belki az kilo alırım bu şekilde belki bebeğe zarar verecek şeyleri yiyemiyorumdur vsvs. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun, teşekkür ederim iyi dileklerin için.sıkma canını az kalmış benim bir anda kesildi seninde öyle olur inşallah bebeğini düşün en azından onun için katlanıyorsun bunlara sonuç muhteşem olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?