Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

kızlar bende geldim bugün tam 11+0 haftalığız benim hamileliğim şuana kadar rahat geçti benim gibi olanları çok merak ediyorum :)

Selamlar herkese, bende bugün idrar testinde hamile olduğumu öğrendim. Sizce bundan sonraki adımlarım ne olmalı ilk hamileliğim heyecanlıyım

Selamlar herkese, bende bugün idrar testinde hamile olduğumu öğrendim. Sizce bundan sonraki adımlarım ne olmalı ilk hamileliğim heyecanlıyım
sağlık ocağına gidip kan testi yaptır cnm 2 fün sonra tekrarla 2 katına çıkıyorsa sağlıklı hamileliğiniz var demektir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤

sağlık ocağına gidip kan testi yaptır cnm 2 fün sonra tekrarla 2 katına çıkıyorsa sağlıklı hamileliğiniz var demektir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Bu testi kadın Doğum uzmanına giderek mi yaptırmalıyım YOKSA kendim mi bir labaratuvardan mı yaptırmalıyım.

Merhabalar ben de yeni hamileyim ve ilk gebeliğim çok değişik bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Olanlara da kolaylık versin herkes bebişini sağlıcakla kucağına alsın inşallah

Mrb arkadaşlar bende bugün idrar testinde silik ikinci çizgiyi gördüm ve kan verdim değerim 17.7 çıktı. Hemşire iki gün sonra katlanırsa değer sağlıklı dedi. Inşallah katlanır sağlıcakla bende sağlıklı bir gebelik geçirirm

Arkadaşlar belirtileriniz nasıl ben hiç bir şey hissetmiyorum kendim de sadece göğüslerim acıyor ve sağlı sollu hafif batmalar var. Biraz da koku hassasiyeti olduğunu hissettim bir de vücudum çok sıcak onun dışında hiç rahatsız eden bir şey yok normal mi acaba bu

Hayırlı olsun canım, normal tabiki. Her gebenin farklıdır. Yani illa mide bulantısı kusma yada başka bir belirti yaşayacaksın diye birşey yok. Ben ilk gebeliğimde senin gibiydim çok rahat geçirdim. Inşallah ikinci de öyle olur

İnşallh tşk ederim, dün b hcg 639,1 çıktı yarın tekrar gidicem yükselme olmazsa diye çok korkuyorum. Göğüslerimdeki ağrı da yavaş yavaş azalıyor sanki değerin düştüğüne belirti olabilir mi acaba ne dersiniz?

İlk günlerki hassasiyet olmaması normal,yani 9 ay şiş ve ağrılı olmaz göğüsler tabiki şişip büyüyorlar ama ağrı acı ile değil:) içini ferah tut canım, düşünme. Hayırlısı ile değerlerin katlanır sağlıcakla tamamlarsın süreci

Amin inşllh teşekkür ederim

canım bende pek bir şey hissetmiyorum 4+4 hamileyim daha çok erken diye düşünüyorum..

Gayet normal genelde bulantilar 2.ayda başlıyor diyorlar ama hic olmayani da oluyormuş. Bünyeyle ilgili bişey benim de idrara sık çıkmam çabuk yorulmam çabuk acıkmam ve göğüste hassasiyet dışında pek biseyim yok. Bir de çok yorulunca kramp giriyor. Aramizda 1 hafta bile yok ne güzel insallah kolay gecer gebeliklerimiz de doğumumuzda

İnşllh cnm kan testlerin nasıl ben yarın 2.yi vericem inşllh düşmez dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…