Merhaba benim dr kalp atisini dinlemek icin yalanim olmasin da bilmem kac bin kati ses dalgasi gonderdigini soyledi cihazin buda bebegi rahatsiz ediyormus bu yuzden ilk 3 ay onermiyorum dedi zaten kalp atisi gorunuyor gerek yok dedi bizde ikna olduk. Herkes dinliyor ama anlamadim bizimde biraz zor oldu bebege bir sey olucak diye cok kurcalamadim acikcasi:)Merhabalar, bende kalp atışını duymadım 6. Haftada ya da daha sonra diyorlar, neden ilk 3 ay dinlemek önerilmiyor acaba bir zararı mı var ?
Bunlari her izledigimde agliyorum agldim yine cook guzellizle canm:)
evet 2017 canım210.7 falan değil deilmi 2107 degerin
bilmiyorum ama şu an çöktüm yani tam olarakBence bı sorun yok yaa 2107 buyuk bi rakam benm adetim 5 gün falan gecmişti beta yaptrdığımda 1827 ydi doktorum degerin güzel demişti 2 gün sonra bakalım yükselişine dedi 3965 olmustu sana niye öyle dediki acaba
valla bence düşük bi deger degill en son yaptrdıgında kactı kac gün sonra bu deger cıktıbilmiyorum ama şu an çöktüm yani tam olarak
bak burda böyle yazmıssn anlamadım ben degeriniKizlar selam. Ben ilk dun test yaptirdim bat gunumdu ve 792ydi bugunde merak ettim ve yaptirdim 2194 cikmis. Fazla mi artmis normal mi sizce ?
dün 2194 idi özelde yaptırdım akşam. bu sabah devlet hastanesine gittim 2107 çıktı. yalnız doktor dünkü sonucumu görmedi. ptesi günü 792 idi bugün 2107. bunlara bakarak çok düşük anormal olabilir 10.000 olması lazım 10 gün sonra gel dedibak burda böyle yazmıssn anlamadım ben degerini
bekliycem ya 1 hafta sonra özele giderim artık bilmiyorum baya keyfimi kaçırdı çünküsacma bence doktordamı bi sorun var baska bişimi var anlamadım hiç de düşük bi deger değil
ne kadarlık hamilesin benim bile 10000 olmamıstr ki neye dayanarak diyor yada bilmediğimz baska bişi var tecrübeli arkadslar yardımcı olursa daha ii olur sanırımdün 2194 idi özelde yaptırdım akşam. bu sabah devlet hastanesine gittim 2107 çıktı. yalnız doktor dünkü sonucumu görmedi. ptesi günü 792 idi bugün 2107. bunlara bakarak çok düşük anormal olabilir 10.000 olması lazım 10 gün sonra gel dedi
4 + 3 görünüyor şu anBen de anlamadım açıkcası...Kaç haftalık gebesin peki? Ona göre bildiğim kadarıyla bir şey diyebilirim.
Gebelik haftasına göre kanda yaklaşık Beta HCG değerleri (son adet tarihi esas alınır)4 + 3 görünüyor şu an
ya da başka bir ihtimal ; sen adet tarihini karıştırmış olabilirsin değer fazla çıktı....4 + 3 görünüyor şu an
ya 2 değer de 5.haftanın içinde o yüzden ben normal diye dusunup mutluydum baya. beni doktor üzdü. hos aksam onca kalabalıktan sonra değerin az dedi yolladı nebat ne sat sormadı bileGebelik haftasına göre kanda yaklaşık Beta HCG değerleri (son adet tarihi esas alınır)
- 3 haftalık gebelikte: 5 – 50 mIU/ml arasında,
- 4 haftalık gebelikte: 5 – 425 mIU/ml arasında,
- 5 haftalık gebelikte: 20 – 7.300 mIU/ml arasında,
- 6 haftalık gebelikte: 1.080 – 56.000 mIU/ml arasında,
- 7 – 12 haftalık gebelikte: 7.650 – 290.000 mIU/ml arasında,
- 13 – 16 haftalık gebelikte: 13.300 – 250.000 mIU/ml arasında,
- 17 – 24 haftalık gebelikte: 4.000 – 165.000 mIU/ml arasında olmalıdır.
- Buna göre 792 olan değerin doğru gibi gözüküyor canım diğerlerin de bir yanlışlık var sanki haftana göre bu değer normal.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?