Naptın canım değerin nasıl artmıştır hayırlısıylaİnşllh cnm kan testlerin nasıl ben yarın 2.yi vericem inşllh düşmez dua et
Bugün DEĞİL yarın vericem kan, 2 gün bekleyim dedim. Dün mü test 639.1 diNaptın canım değerin nasıl artmıştır hayırlısıyla
Naptın canım değerin nasıl artmıştır hayırlısıyla
Anladım canım ben bugün diye algılamışım demek. Çok güzel çıkmış idrar testin de maşallah arttığını gösteriyorBugün DEĞİL yarın vericem kan, 2 gün bekleyim dedim. Dün mü test 639.1 di
İnşllh bakalım sağolunAnladım canım ben bugün diye algılamışım demek. Çok güzel çıkmış idrar testin de maşallah arttığını gösteriyor
Benim Üşüme olmuyor ama canım sıcaklama oluyor. Gece ayaklarımın altı alev atıyordu hatta yatırmadıKızlar sizde de arada aşırı terleme sıcaklama oluyor mu bazen üşüyorum bazen çok terliyorum.
Aynı yerde testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. 2 kat artış olmamış ama bir yer belirleyip hep orda yapınHayırlı olsun benimde şuanda 3+6 ilk kan degerim 222.1 iki gün arayla farklı saatlerde farklı hastanelerde yapıldı diğeri 373.2 bu değerler sağlıklı bi gebeliğe işaret mi acaba
Kan testlerimi 6 temmuzda yapicaklar ultrasonda rahim duvarim kalin oldugu icin cok görülmedi 5 temmuzda tekrar ultrasona girip oyle kan testi yapicaklar. İnsallah düşmez icini ne kadar ferah tutarsan o kadar iyi olur senin içinİnşllh cnm kan testlerin nasıl ben yarın 2.yi vericem inşllh düşmez dua et
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla :)Bende yeni hamileyim arkadaşlar 7+2 günlük bugün hem bebişimi gördüm hemde kalp atışlarını dinledik ilk defa çok heyacanlıydı isteyen herkese nasip etsin rabbim ama biraz sancılı süreç çok midem bulanıyor 10 gündür kafamı kaldıramıyorum sürekli kusma yanma bugün doktorum serum verdi biraz rahatladım yarın tekrar gidip kan ve idrar tahlillerime bakacağız inşaallah hayırlı sonuçlar alırız
Amin canım cümlemizinkini inşaallahMaşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla :)
Hayırlı olsun gözünüz aydinMerhabalar ben de yeni hamileyim ve ilk gebeliğim çok değişik bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Olanlara da kolaylık versin herkes bebişini sağlıcakla kucağına alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?