Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Bugün yaptığım testim. Düne göre daha koyulaşmış şekilde. Ben de yarın gidicem doktora kızlar dua edin hayırlısıyla

Eklentiler

• image.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 46
Konuyla tam alakalı değil ve cahilliğimi mazur görün ama temmuzda hamile kalınırsa bebek ne zaman normal sartlarda doğar :)

Kızlar sizde de arada aşırı terleme sıcaklama oluyor mu bazen üşüyorum bazen çok terliyorum.

Hayırlı olsun benimde şuanda 3+6 ilk kan degerim 222.1 iki gün arayla farklı saatlerde farklı hastanelerde yapıldı diğeri 373.2 bu değerler sağlıklı bi gebeliğe işaret mi acaba

Hayırlı olsun benimde şuanda 3+6 ilk kan degerim 222.1 iki gün arayla farklı saatlerde farklı hastanelerde yapıldı diğeri 373.2 bu değerler sağlıklı bi gebeliğe işaret mi acaba
Aynı yerde testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. 2 kat artış olmamış ama bir yer belirleyip hep orda yapın

İnşllh cnm kan testlerin nasıl ben yarın 2.yi vericem inşllh düşmez dua et
Kan testlerimi 6 temmuzda yapicaklar ultrasonda rahim duvarim kalin oldugu icin cok görülmedi 5 temmuzda tekrar ultrasona girip oyle kan testi yapicaklar. İnsallah düşmez icini ne kadar ferah tutarsan o kadar iyi olur senin için

Bende yeni hamileyim arkadaşlar 7+2 günlük bugün hem bebişimi gördüm hemde kalp atışlarını dinledik ilk defa çok heyacanlıydı isteyen herkese nasip etsin rabbim ama biraz sancılı süreç çok midem bulanıyor 10 gündür kafamı kaldıramıyorum sürekli kusma yanma bugün doktorum serum verdi biraz rahatladım yarın tekrar gidip kan ve idrar tahlillerime bakacağız inşaallah hayırlı sonuçlar alırız

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla :)

Bende bugün doktora gittim kızlar değerim katlanmış çok şükür inşallah hepimizin katlanır sağlıcakla tamamlarız bu Süreci, sağlıcakla kucağımıza alırız amin

2. Kan tahlilimi aldım çok şükür katlanmış, 639.1den 1625e çıkmış. İnşşllh bebeğimi de görüp kalp sesini de duyarım o günler gelse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…