Anladım canım ben bugün diye algılamışım demek. Çok güzel çıkmış idrar testin de maşallah arttığını gösteriyor
2. Kan tahlilimi aldım çok şükür katlanmış, 639.1den 1625e çıkmış. İnşşllh bebeğimi de görüp kalp sesini de duyarım o günler gelse artık
merhaba kızlar bizde 5+1 iz kalp atışlarını duymadık daha... inşallah duyarız bizde
aynen canım haftaya cuma gitcez bakalım inşallah o zaman duyarızmerhaba bizde bugün 5 haftalık olduk..ama daha kalp atışı içi erken diye biliyorum canım..
KIZLARRR BEN SİZİNLE BERABERİM .
Maşallah canım , Allah tamamına erdirsin inşallah. Keseyi gördün mü. Benim henüz erken kese için. Rabbim sağlıcakla tamamlatsın hepimize inşallah
Amin inşallah canım sağlıcakla yükselsin. Ben de pazartesi Gününe kadar beklicem. Pazartesi kan vericem Sağlıkta . Diğer pazartesi de ayın 16 sı gibi kese için gidicem doktora. Belki o zamana kalp atışını da duyarım nasipYOK CANIM henüz göremedik akşam gidecek dr inşallah değerler yükselmiştir.
Amin inşallah canım sağlıcakla yükselsin. Ben de pazartesi Gününe kadar beklicem. Pazartesi kan vericem Sağlıkta . Diğer pazartesi de ayın 16 sı gibi kese için gidicem doktora. Belki o zamana kalp atışını da duyarım nasip
Inşallah amin arkadaşıminşallah canım benim rabbim sağlıklı hamilelikler geçirmemizi nasip etsin ki mucizelerimiz sağlıkla doğsun inşallahhhhh
Canım enfeksiyon falan olabilir. Genelde idrar yolu enfeksiyonunda sarı akıntı gelirdi benim, karın ağrısı da olurdu. Evham yapma birşey olmamıştır Allahın izniyle. Ama bir hemşire falan da yok mu sağlık Ocağında sorumlu. En azından danış, idrar tahlili yap gebeliğe risk teşkil etmeyen şaşe ilaç falan verirler. Ihmal etme, idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse iyi değil tabi. Sen birşekilde muayne ol canım boş su içSelaminAleykum kızlar lütfen yardım edin .karin ağrısı ve sarı akıntı gelmesi normalmi.7 hafta+2gunluk hamileyim bulundurdugum ilçede doktor izne ayrılmış çok korkuyorum bebegime bisey olmusmudur
Bol bol su içSelaminAleykum kızlar lütfen yardım edin .karin ağrısı ve sarı akıntı gelmesi normalmi.7 hafta+2gunluk hamileyim bulundurdugum ilçede doktor izne ayrılmış çok korkuyorum bebegime bisey olmusmudur
günde 2 litre şu içiyorum .yarın başka bir ile gideceğim .orda görünmek icinCanım enfeksiyon falan olabilir. Genelde idrar yolu enfeksiyonunda sarı akıntı gelirdi benim, karın ağrısı da olurdu. Evham yapma birşey olmamıştır Allahın izniyle. Ama bir hemşire falan da yok mu sağlık Ocağında sorumlu. En azından danış, idrar tahlili yap gebeliğe risk teşkil etmeyen şaşe ilaç falan verirler. Ihmal etme, idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse iyi değil tabi. Sen birşekilde muayne ol canım boş su iç
Aç karnami içiyorsunuz suyu eyer öyleyse benimde 2 gundur öyle oluyordu .sonra direk tuzlu leblebi atiyorum 3 tane direk kesiyorBen de 7 haftalığım ilk hamileliğim ama içim dışıma çıkıyor ya su bile içsem çıkartıyorum Var mı aynı durumda olan
çok teşekkür ederim:)H
Hayırlı olsun gözünüz aydin
benim de akşamları burnum tıkanıyor genelde hiç tıkanmazdı bir de geçen akşam burun akıntım oldu az bir şey sanırım bağışıklık sistemiyle ilgili dediğiniz gibiKızlar bu hamileliğin çok tuhaf .hayvanlara ve insanlara yaklaştığımda akşam kesin burnum tıkanır.grip gibi bisey oluyorum .gözlerim yasarir kesin.bunu ne zaman fark ettim2 gunonce topluluğa girince fark ettim.benim gibi böyle olan varmi yada bu hamilelikte bağışıklık sistemi mi gucsuzlesti.anlamadim
Çok sevindim adına dediğim gibi endişe sadece zarar verir insana. O günler de gelir hayırlısıyla benim kalp atışını duyacağım gün 27 temmuzmus belke Allah bekle:)2. Kan tahlilimi aldım çok şükür katlanmış, 639.1den 1625e çıkmış. İnşşllh bebeğimi de görüp kalp sesini de duyarım o günler gelse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?