Kaç şuan değerin canım son kan Değeri ne çıktı. Ben de ayın 17 Sine randevu aldım. Belki o zamana keseyle kalp aynı anda olur diye umut ediyordum . Senle aynıymışız daÇok sevindim adına dediğim gibi endişe sadece zarar verir insana. O günler de gelir hayırlısıyla benim kalp atışını duyacağım gün 27 temmuzmus belke Allah bekle:)
Allah yardimcimiz olsunbenim de akşamları burnum tıkanıyor genelde hiç tıkanmazdı bir de geçen akşam burun akıntım oldu az bir şey sanırım bağışıklık sistemiyle ilgili dediğiniz gibi
Ben ayın 17 sinde gidicem canım doktora. Şuan kese görülmez boşuna bakmayalım demişti doktor. Senin çok yeni ondan görülmemiştir. Allahın izniyle birlaç haftaya görürsün canım inşallahKizlar bende hamileyim 4+6. Ilk gebeligim. Dün doktora gittim kese oluşmuştu ama bebegi goremedik haftaya tekrar gel testler yapicaz dedi. Smear testide yapilcakmis.. siz neler yaptiniz hangi testler yapildi? tedirginim biraz
Hayır tok karnını san içsem durum aynı çubuk kraker de işe yaramıyor bugün acile gittim onzyd diye bi ilaç verdiAç karnami içiyorsunuz suyu eyer öyleyse benimde 2 gundur öyle oluyordu .sonra direk tuzlu leblebi atiyorum 3 tane direk kesiyor
Folidays diye bi hap benimkiKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz , ben vinalac diye bir ilaç alıyorum diğer vitaminlerde varmış içinde folik asitte aynı oranda varmış
Boncuk senle aynı zaman öğrenmişiz ben senden 1 gün sonra ogrendim su an 4+1im hesaplarima gore senin su an degerin kac ben dün adete 1 gün kala yaptim 51 cıktıKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz , ben vinalac diye bir ilaç alıyorum diğer vitaminlerde varmış içinde folik asitte aynı oranda varmış
Hayırlı olsun canım. Benim ilk değer 17 çıktı, iki gün sonra 64 çıktı. Sonra yaptırmadım. Pazartesiyi bekliyorum yaptırmak için. Ayın 17 sinde de randevu aldım doktora muayne için kese kalp atışı belki aynı anda görülür diyeBoncuk senle aynı zaman öğrenmişiz ben senden 1 gün sonra ogrendim su an 4+1im hesaplarima gore senin su an degerin kac ben dün adete 1 gün kala yaptim 51 cıktı
Tekrar verdin mi canım kan. Iki günde iki katı artması normalmişBoncuk senle aynı zaman öğrenmişiz ben senden 1 gün sonra ogrendim su an 4+1im hesaplarima gore senin su an degerin kac ben dün adete 1 gün kala yaptim 51 cıktı
Hayırlı olsun canım. Benim ilk değer 17 çıktı, iki gün sonra 64 çıktı. Sonra yaptırmadım. Pazartesiyi bekliyorum yaptırmak için. Ayın 17 sinde de randevu aldım doktora muayne için kese kalp atışı belki aynı anda görülür diye
Persembe 1000 i bulur dedi doktor büyük ihtimal cumaya kadar falan kese görünürTekrar verdin mi canım kan. Iki günde iki katı artması normalmiş
Iyi canım değerin. Önemli olan artması. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla. Hangi ildesin, ben ankaradayımBende pazartes yapacağım haberleselim benim 3 unde 10 du 4 unde yaptim igne etkisi mi diye 16 cikti iki gün sonra da 51
Iyi canım değerin. Önemli olan artması. Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla. Hangi ildesin, ben ankaradayım
Altan muaneyle görünür...Merhaba hanımlar bende 4+4 haftalık hamileyim pazartesi doktora gidicem sizce kese görünürmü.
Alttan muayene zararli degil mi bana oyle demislerdiAltan muaneyle görünür...
Anladım canım , iyi yapmışsın. Kontrollerini Geçirme troidi de söyle hocaya . Sağlıcakla gelsin bebişler inşallahEşim asker onun için diyarbakirdayiz doktor degerlerin iyi dedi valla adete bi gün kala 51 dı adet günün gecince dahahizli ilerliyormus 1 kimyasal gebeligim var ve tiroidim 9 ondan erken ogrenmeye calistim
Anladım canım , iyi yapmışsın. Kontrollerini Geçirme troidi de söyle hocaya . Sağlıcakla gelsin bebişler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?