Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Canım sana söylemeyi unuttum dün cinsiyetimizi öğrendik kızımız geliyor nasipse Jasmineoo :) Sen ne yaptın öğrene bildin mi

Ben zTen gorunmese mecburum alttan muayeneye çünkü benim hem karindan fazla görünmüyor hem de tatile gidecegim doktor ona gore izin verecek

Canım sana söylemeyi unuttum dün cinsiyetimizi öğrendik kızımız geliyor nasipse Jasmineoo :) Sen ne yaptın öğrene bildin mi
Bizde bugun ogrendik canim oglumuz olacak insallah :) umarim sonradan supriz yapmazlar:) allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin canim sagliklilar cok sukur. Birde ilac olarak ne kullaniyorsun gyno ferro sanol verdi verdi bana ama mide bulantisi yanmasi falan yapiyormus galiba daha yeni kurtulmuştum cok uzgunum insallah basa donmez hersey

Ay canım hayırlı olsunnn:) ben sanmıyorum Doktorum Kesinlikle kız dedi 4 boyutlu baktı zaten çok netti Hatta renkli ultrason verdi pozunu beğenip:) bizde odasınaa ilk resminı astık kızımın:) ben vegaferon kullanıyorum canım ve tera-d3 damla. Ayrıyetten de renesis max omega3 içerikli vıtamın hapı kullanıyorum sukur yan etkılerı olmadı mıdeme. Sen degıstır yapamıyorsan ılla bulursın kendıne gore ya

Eklentiler

• CYMERA_20180706_184557.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar çok sukur 4+ 2 gunluk gebeyim ama henüz test yaptırmadım pazartesi saglik ocaginda yaptiracagim dr gitmeyi 7 haftalık olana kadar gitmek istemiyorum daha önce yoksat kesesi olmadigindan 9 haftalık kürtaj oldum galiba korkuyorum 7 haftalik oldugunda insaallah kalp atislariniduyarim

Ah canim beniim ne de masum yatiyo ya masallah:)benimkinin ultrason goruntusu iki bacak arasi pipiden ibaret malesef 20.haftada detayli ultrasona gircekmisiz o zaman daha net olurmus ama bikac gun sonra sonuc gostermeye gittigimde tekrar baktiricam alisveris yapmak istiyorum artik:) ilaca bugun basladim kotu olirsam birakicak cunku gercekten cok cektim su mideden. Benim tum degerler yerlerde sadece 1 ilac verdi anlamadim.

Bende 4+4haftalik hamileyim.idrarda cikinca kan testi yaptirdim cikti.bende martta bos gebelikten kurtaj oldum.korkuyorum bende.p.tesi kan testi yaptircam yoen ama 7 haftalikken gitcem doktora.ins.saglikli bir hamilelik geciririz canim

Insaallah cnm gebe arkadasi olmaya ne dersin birbirimize destek oluruz hemen hemen ayni yarin saglikocagina gidecegim rahlile

Sen balık yemıyorsan omega3 içerikli takvıye ıste bence. Ben balık sevıyorum ama mevsımı gelınce anca. Umarım.gecer mide sorunların ya ben de cok ıstıyorum alısverıss baslıcam tatilden donüştee:)

İyi günler hanımlar geçen gün sormuştum 4+4 kese görünürmü diye bugün doktora gittim kese gözüktü,yalnız sata göre bugün 5 haflalığım doktor 4 haftalık dedi bir sıkıntı olurmu

Esim marmarali canim teknemiz falan var sirf balik yemek icin adaya gittim ama istanbuldayim tabi simdi sezonuda degil burda yiyemiyoruz. Bugun yada yarin saglikocagina gidip isticem biseyler bakalim. Tatilde bool boll guneslen d vitamini depola malum icimizdeki sevimli canavarlar ne var ne yok emdigi icin:))

İyi günler hanımlar geçen gün sormuştum 4+4 kese görünürmü diye bugün doktora gittim kese gözüktü,yalnız sata göre bugün 5 haflalığım doktor 4 haftalık dedi bir sıkıntı olurmu
Canim endiselenme gec veya erken dollenmeden kaynaklaniyor o. Benimkide onde mesela korktuk iri bebek mi diye ama dr ilk haftalarda olmaz bu degisiklik ancak 20. Haftadan sonra net bir sey soylenir dedi. Bizimki erken dollenmeymis sat la uyumlu degil yani. ultrason ne diyorsa onu dikkate aliyorlar. Bide daha degisecek o ben ilk gittigimde hafta bile soylememisti 5 haftalik falan demisti net bir sey yoktu yani. Saglikla buyusun insallah bebegin :)

Yaptirdin mi canim benim 167 cikti şenin kac merak ettim

Teşekkür ettim canım, 3 tane düşük yaşadım iki tanesi gelişmedi,birininde kalbi durdu oyüzden tedirginim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…