Cok uzuldum gecmis gitmis olsun insallah bol bol dua et bende senin icin dua edicem. Ben zor hamile kalabildim kaybetmedim ama korkularini cok iyi anliyorum rabbim kimseyi evlatla sinamasin cok zor stresli surecler. Bir tanidigimda cok zor oldu onun baya inancli bir dr var besmele cekip elini karnina koyup la havle cekmesini soylemis. Anladigim meseleler degil ama bende yapiyorum bir tavsiye olsun sana da insallah saglikla gelir dunyaya bebegin.Teşekkür ettim canım, 3 tane düşük yaşadım iki tanesi gelişmedi,birininde kalbi durdu oyüzden tedirginim galiba
Amin inşallah, canım sende sağlıkla hayırla kucağına alırsınCok uzuldum gecmis gitmis olsun insallah bol bol dua et bende senin icin dua edicem. Ben zor hamile kalabildim kaybetmedim ama korkularini cok iyi anliyorum rabbim kimseyi evlatla sinamasin cok zor stresli surecler. Bir tanidigimda cok zor oldu onun baya inancli bir dr var besmele cekip elini karnina koyup la havle cekmesini soylemis. Anladigim meseleler degil ama bende yapiyorum bir tavsiye olsun sana da insallah saglikla gelir dunyaya bebegin.
Amin insallah tesekkur ederimAmin inşallah, canım sende sağlıkla hayırla kucağına alırsın
Gayet iyi çıkmış cnm maşallah . Benim hiç sorma tam filmlik. Sabah acile gittik, ordaki doktordan rica ettim muayne olmıcam hocam kanda değerime baktırıcM Hcg ye diye. Neyse kan verdim. Eve geldim netten bakıyorum bir türlü hcgyi göremedim. Hemogram yazıyo etol yazıyo falan. Dedim adı mı değiştiki. Neyse laboratuvarı aradım , görevli bayan demez mi sizin gebelik değerinize bakılmamış kanda alkole bakılmış :) şaka gibi yaa :)) yarım başka hastaneye gidicem. Boşa kan verdim bide.Yaptirdin mi canim benim 167 cikti şenin kac merak ettim
Bu arada ben cuma doktordan randevu aldım canım. Yarın tam kan vericem hcgnin yanı sıra. Benim b12 ve d vitaminleri düşük baya. En azından hocaya gitmeden yaptırayım da belki takviye verir diye düşündüm. Inşallah cuma keseyi görürüm bakalım kısmet. Sen randevu aldım mı canım naptınYaptirdin mi canim benim 167 cikti şenin kac merak ettim
Canim ben direk doktoruma gittim bana testler yapti o da 150 tl falan tuttu böbrek idrar karaciger testleri falan bi sıkıntı yok dedi zaten 10 gün bedava ya muayene sali gel keseyi gorelim dedi onu da iple cekiyorumBu arada ben cuma doktordan randevu aldım canım. Yarın tam kan vericem hcgnin yanı sıra. Benim b12 ve d vitaminleri düşük baya. En azından hocaya gitmeden yaptırayım da belki takviye verir diye düşündüm. Inşallah cuma keseyi görürüm bakalım kısmet. Sen randevu aldım mı canım naptın
Gayet iyi çıkmış cnm maşallah . Benim hiç sorma tam filmlik. Sabah acile gittik, ordaki doktordan rica ettim muayne olmıcam hocam kanda değerime baktırıcM Hcg ye diye. Neyse kan verdim. Eve geldim netten bakıyorum bir türlü hcgyi göremedim. Hemogram yazıyo etol yazıyo falan. Dedim adı mı değiştiki. Neyse laboratuvarı aradım , görevli bayan demez mi sizin gebelik değerinize bakılmamış kanda alkole bakılmış :) şaka gibi yaa :)) yarım başka hastaneye gidicem. Boşa kan verdim bide.
Senin yarın yani kese için gidiceksin dimi arkadaşım. Ben vallahi devlet hastanesinde yaptırayım dedim tahlilleri. Ilte geçen çarşamba gitmiştim bu cuma benim de 10. Gün ücretsiz kontrol oluyor. Sonra zaten başka bir doktora gidicem kısmetse. Ankarada Hacettepe ya da ibn-i Sina hastanesinde özelden Prof.a muayne olup özel hastanede doğum yaparım niyeti var. Tahliller var üniv. Hastanesinde imkanlarından faydalanırım dedim. Şuan araştırıyorum işte. Bakalım inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder inşallahCanim ben direk doktoruma gittim bana testler yapti o da 150 tl falan tuttu böbrek idrar karaciger testleri falan bi sıkıntı yok dedi zaten 10 gün bedava ya muayene sali gel keseyi gorelim dedi onu da iple cekiyorum
Senin yarın yani kese için gidiceksin dimi arkadaşım. Ben vallahi devlet hastanesinde yaptırayım dedim tahlilleri. Ilte geçen çarşamba gitmiştim bu cuma benim de 10. Gün ücretsiz kontrol oluyor. Sonra zaten başka bir doktora gidicem kısmetse. Ankarada Hacettepe ya da ibn-i Sina hastanesinde özelden Prof.a muayne olup özel hastanede doğum yaparım niyeti var. Tahliller var üniv. Hastanesinde imkanlarından faydalanırım dedim. Şuan araştırıyorum işte. Bakalım inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
Senin yarın yani kese için gidiceksin dimi arkadaşım. Ben vallahi devlet hastanesinde yaptırayım dedim tahlilleri. Ilte geçen çarşamba gitmiştim bu cuma benim de 10. Gün ücretsiz kontrol oluyor. Sonra zaten başka bir doktora gidicem kısmetse. Ankarada Hacettepe ya da ibn-i Sina hastanesinde özelden Prof.a muayne olup özel hastanede doğum yaparım niyeti var. Tahliller var üniv. Hastanesinde imkanlarından faydalanırım dedim. Şuan araştırıyorum işte. Bakalım inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
Ben olsam saymadığımi birakmazdim ya ne sacma is yapıyorlar ya
Evet ben de işte devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırıcam yarın. Doktor da üniversite hastanesinde aylık 100 tl muayne ücreti oluyor özel adı altında. Ama tahlilleri devlette yaptırıyorsun. Hocanın özel hastane ile anlaşması oluyor sana birkaç hastane sunuyor hangisi diye o şekilde canım. Hayırlısı bakalım benim ikinci gebelik bu senin ilk galiba dimi :)Canim benim de vardi hastanede yaptirdiklarim ama ozel uyanik çıkıyor iste kan grubumvar dedim olmaz dedi burda ayri yapilmasi lazim falan dedi devlette yaptiklarimi da orda yaptirsam zaten 500 altinda cikamazdim
Evet ben de işte devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırıcam yarın. Doktor da üniversite hastanesinde aylık 100 tl muayne ücreti oluyor özel adı altında. Ama tahlilleri devlette yaptırıyorsun. Hocanın özel hastane ile anlaşması oluyor sana birkaç hastane sunuyor hangisi diye o şekilde canım. Hayırlısı bakalım benim ikinci gebelik bu senin ilk galiba dimi :)
Aaa olur cok guzel olurGeçen bir arkadaş yazmış gebe arkadaşı olalım mı diye birine. Çok Hoşuma gitti . Bizim de aynı gün seninle kısmetse. Biz de seninle gebe arkadaşı olalım :)Tosbik3456
Amin canım hepimizin tek temennisi . Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, hayırlısıyla sağlıcakla gelsin mucizelerimizBi düşüğüm var canim ilk olacak yani valla bilmiyorum da saglik olsun artik ya verdim bi kerebebegim iyi olsun da
Amin canım hepimizin tek temennisi . Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, hayırlısıyla sağlıcakla gelsin mucizelerimiz
Bendim ama donus yapilmadi hala arkadas arriyorum kendime tahlil yaptirdim 83.65 cikti sonuc 4 hafta lik hamileyimGeçen bir arkadaş yazmış gebe arkadaşı olalım mı diye birine. Çok Hoşuma gitti . Bizim de aynı gün seninle kısmetse. Biz de seninle gebe arkadaşı olalım :)Tosbik3456
Canim ben dün doktora gittim 1500 den once gorunmez dediKızlar ben 4+5 ken ultrasona girmiştim değerim 639du. Ama hiçbir şey görünmemişti. Üzerinden bir hafta geçti ama beni bi korku saldı ya dış gebeliksem falan diye çünkü okuduklarıma bakınca bazılarının o vakitlerde kesesi görünmüş çok korkuyorum hep aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?